|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
child trust found
witam
czy ktos moze jak krowie na rowie wytlumaczyc mi roznice pomiedzy tymi 3 kontami gdzie mozna zalozyc dziecku fundusz powierniczy? www.childtrustfund.gov.uk bylam sie pytac u mnie w banku, ale w banku pan byl uprzejmy mi powiedziec ze to zalezy tylko ode mnie gdzie zaloze dzieku konto. jak zapytalam sie go jaka moze byc roznica w kwocie rocznej miedzy savings accounts - non stakeholders a stakeholders tudziez miedzy shares account to zbladl i nie wiedzial moze sa mamy ktorym udalo sie osiagnac optymalny rezulatat? rozumiem ze sa konta gdzie bank obraca pieniedzmi wiec i zysk rosnie, ale jak bank traci to i zysku nie ma. ale jak czesto bank moze stracic? nie mowie tu o bankach pofruwajakach, mysle o hsbc bo tam mam konto, lub lloydsie bo tam tz ma swoje bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: child trust found
hej
po pierwsze ja nie wiem ![]() po drugie usmiałam sie jak cos z "krowie na rowie" i z "banków pofruwajków" ![]() po trzecie zajrzyj na "anglie" tam mamy mamuski i takie co sie spodziewaja tez ![]() mysle ze pomoga .... moga wiedziec .... a jak nie one to sa tam tez specjalistki co w finansach pracuja ..... spróbowac zawsze warto pozdrwaiam i szkoda ze juz "u nas" nie piszesz !!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.