|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() SVR50 Ecran Mineral Tiente
Kupiony miesiąc temu w polskiej aptece. Myślałam że się sprawdzi - jednak nie służy mi. Użyty dosłownie 2 razy.
Interesuje mnie wył ącznie: - seria Xerial i Xerialne SVR - balsam Nivea do ciała ujędrniający , wygładzający , do opalania lub po opalaniu - woda termalna Uriage i filtry Uriage - Ziaja Pro (stopy, dłonie) i do cery tłustej - żele pod prysznic Nivea nowe - Bene-fit - Ziaja płyn micelarny (błękitny) nowy - Tołpa seria wyszczuplająca - antyperspirany w kulce Nivea męskie i damskie (nowe) - pasty do zębów Colgate i Denivit - oliwka dla dzieci Bambino (nowa) - krem ochronny Bambino - podkłady Avene - Kerastase Nie zależy mi na równowartości pienięznej wymienianych produktów , jedynie chciałabym dostać to co na prawdę mi się przyda. Edytowane przez wiss Czas edycji: 2010-06-27 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SVR50 Ecran Mineral Tiente
a to jest jasny czy ciemny?
mogę oddać cienie Benefit
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam mleczko wygładzające Nivea
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kolor - jasny beż.
Narazie decydowałabym się na mleczko wygładzające. Czy ono jest nowe? Poczekam jeszcze do jutra i dam odpowiedź , nie ukrywam , że chętniej wymieniłabym się za "coś jeszcze" do tego mleczka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A może coś u mnie?
Np. podkład z Avene? ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Podkład Avene niestety w tym odcieniu odpada.
Pozostaję przy mleczku i w wątku widziałam żel pod prysznic modelujacy Lirene - gdybyś zechciała rozdzielić go z balsamem to chetnie wezmę - bo balsamu i tak nie zużyję a komuś może się przydać. I bardzo proszę , gdybyś mogła na osateczną odpowiedź poczekać do jutra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.