![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wymiana z ddiana:)
NIEAKTUALNE
Witam ![]() ODŚWIEŻONY WĄTEK DOKŁADKA 21,02 ![]() ZAPACHY *Lancome Hypnose EDP-8/50ml w butelce *GIVENCHY Very Irresistible EDT -miniaturka 15ml kupiona w merlinie-raz psiknięta na nadgarstek. Jednak nie mogę EDT,zbyt słabe dla mnie,cały czas używałam tylko EDP ![]() *C.Dior Addict EDP-mogę zrobić odlewkę *C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę *Lancome Magnifique EDP-mogę zrobić odlewkę Proszę jednak o przesłanie atomków,pojemność odlewki do ustalenia PIELĘGNACJA TWARZ I CIAŁO *ESTEE LAUDER body performance-balsam nawilżający brązujący z wymianki *LIERAC-peeling do ciała zostało 15%/200ml TWARZ makijaż Loreal Visible lift serum iside-220 Sable/Sand Beige-tylko wypróbowany na rękę minimalnie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...ftingujacy.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...nOily-Skin.htm LANCASTER mediterranean bronze 01-puder brązujący z wymianki-użyty raz delikatnie w celach testowych-TYLKO za coś fajnego! *LOREAL Studio secrets professional-podkład w pędzlu odcień Rosy Ivory-wypróbowany raz-REWELACYJNY(pędzel świetnie rozprowadza),ale dopiero się dowiedziałam,ze po 40-ce http://torebka.kafeteria.pl/katalog....de=view&id=988 OCZY https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...grubiajacy.htm *LOREAL TELESCOPIC EXPLOSION-wypróbowany raz *LOREAL Lash architect NUIT-tusz do rzęs NOWY https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...jacy-rzesy.htm *Sephora nacres shimmer 02-cień do powiek biały z drobinkami z wymianki *ISADORA Eye Shadow PALETTE 53blooming spiring-brak pierwszego i ostatni cień uszkodzony http://www.dolce.pl/isadora/eye_shad...ette/7524.php5 *ISADORA 22blue elegant-NOWY FOLIA http://www.dolce.pl/isadora/eye_shad...rtet/7446.php5 *BOURJOIS kohlcontour-07praline-nie temperowana raz użyta może ze dwa razy INNE Włosy Clip In On-kokosowy deser-tylko mierzone-zamienie za te same tylko kawa z mlekiem ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item889154817_...naturlane.html *LOREAL Styling spray-lakier do włosów z multivitaminami-użyty może ze 2razy *BaByliss PRO Air Styler Magic, szczotko-lokówka 18mm-NOWA zapakowana http://www.hairstore.pl/BaByliss_PRO...B664E-191.html *biustonosz KRIS LINE 70D- Nowy w kartoniku *Biustonosz biały Sanpellegrino 70D-nowy z metką *komplet biały DIM 70C,stringi 36-nowy *Biustonosz uzywany Vassarette70D MOJE KOSMETYKI SĄ ORYGINALNE I TAKICH TEŻ OCZEKUJĘ Jeśli otrzymam podróbki wystawiam negatywa. wysyłka polecony priorytet lub ekonomiczny do ustalenia Niebieski dokładka Zielony rezerwacja Wymienione: *DAX Cashmere-baza z wymianki z Basiulek-zostało 75% REVLON colorstay softFlex 350-RICH TAN-NOWY Guerlain Meteorites 02 pink fresh 3/4opakowania w oryginalnym pudełku-leci do Króliczka Max FactorFalse Lash Effect mascara-użyty kilka razy,mokry-leci do mikusia_1 *C.Dior Miss Dior Cherie EDP 100ml NOWY!(zdublowany prezent)-tylko za coś z listy lub super-leci do Layla79 *C.Dior Addict EDP-50ml leci do majka242007 *Loreal Mat Cashmere 20 Sable dore-raz wypróbowany-leci do Mucia Lancome Hypnose EDP-16ml-leci do domi *C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę-8ml-leci do domi *guerlain Meteorites 02 pink fresh(odsypkę)Nowy kupiony w sephorze(tylko za inne meteorki)-leci do paradiso perduto *odsypkę świeżutki puder transparentny CLINIQUE Blended Face Powder 20 invisible blend(kupiony w Sephorze)-leci do allie Odstąpię też trochę świeżutkiego podkładu CLINIQUE EVEN BETTER MAKEUP SPF15 ivory nowy,jeszcze nie używany(kupiony w sephorze) leci do MAGDA1704 róż C.Dior Diorshow powder005 bronze artistique zostało 3/4(tester)-leci do MAGDA1704 Podkład revlon colorstay softflex 330 tylko wypróbowany raz-leci do cashmeree C.Dior DIORSKIN 202 podkład "mgiełka"w sprayu -wystarczy na parę razy do spróbowania-leci do MAGDA1704 *REVLON Colorstay softflex cera tłusta i mieszana 330-NOWY-leci do chayele GUERLAIN ISSIMA-korektor 10 beige clair-używany kilka razy-leci do ranka *GUERLAIN ISSIMA-korektor 20 beige naturel-uzywany kilka razy(oderwane kawałek naklejki)-peonies ISADORA velvet touch-12 beige mist-użyty pare razy(niewielkie użycie) Vichy odżywka przeciw wypadaniu i na wzmocnienie cienkich włosów,prawie cała-poszła do mhm0808Oczy *JOHN FRIEDA profesjonalny lotion zwiększający objętość do włosów cienkich-wypróbowany 2 razy(kupiony we Francji)-leci do lilmary *LOREALVolume professional-pianka do włosówzwiększajaca objetość z linii proffessionel-NOWA-leci do ameliax *Loreal VOLUME-MAX forte-lakier zwiększający objętość-zostało 1/4 z 300ml-leci do viki79 *PANTENE PRO-V style volume-pianka zwiększająca objętość-zostało ok50%/150ml -leci do viki79 tusz do rzęs Masterpiece Max -kolor czarny-nowy -leci do kasiaa91 Isadora tusz do rzęs Bulid-up-folia-leci do Basiulek tusz do rzęslash stretcher SEPHORA miniaturka(nowy) leci do Basiulek *Loreal Telescopic explosion-NOWY-leci do moniar83tusz max factor masterpiece-leci do asix86 Isadora bulid-up-leci do esterie odstąpie trochę nowego(jeszcze zapakowany)podkład Lancome Photogenic lumessence o3 (kupiony w sephorze) tusz do rzęs Max Factor Masterpiece Max-nowy-leci do dagmarrka Kredki guerlain divinora do oczu brun 03,niewielkie zużycie-leci do Basiulek Kredka Guerlain divinora bronze noir(lekko połyskliwa) 7-niewielkie zużycie-leci do Dagmarrka, estee lauder khol 03 date-minimalne zużycie-leci do Dagmarrka *REVLON ColorStay Softflex-330-nowy-leci do Soap_bubble *C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę,sporą-15ml leci do mhmo8o8 *T.Mugler Alien EDP oryginał(tester) zostało ok 25/90ml-leci do rose2006 *C.Klein Euforia EDP 10-15ml/100mlPiękna butelka wysadzana kamieniami Swarowskiego,EDYCJA LIMITOWANA-leci do Aneta??? *GIVENCHY Very Irrestistible EDT-50ml kupiona w merlinie-raz psiknieta-wymienię na tę samą tylko EDP mniejszą pojemność lub coś do dobrania u mnie.mam paragon ![]() *C.Dior Addict EDP-mogę zrobić odlewkę-leci do lorane C.Dior Addict EDP-mogę zrobić odlewkę-leci do lorane 1próbki KENZO L'eau Par KENZO edt-leci do luskap 1próbki KENZO L'eau Par KENZO edt-leci do asix86 1próbki lacoste pink-leci do asix86 1próbka lacoste pink-leci do lilmary 1próbka boss-leci do esterie 1próbka CD poison-leci do esterie 1próbkaKenzo-leci do esterie Miss Cherie Dior-16ml-leci do paradiso perduto Miss Cherie Dior-15ml-leci do mhm0808 *GUERLAIN L'instant de guerlain-lait de parfum-mleczko perfumowane do ciała-zużycie ok20-25%/200ml-peonies LANCOME Aroma Calm(tester)-zostało ok 40%/100ml -leci do Ceith ROC-retinol anti-cellulite modelling-NOWY,oddam tylko odlewkę-leci do ceith Bourjois lakier do paznokci french manucure-wypróbowany-leci do luskap BIOTHERM AQuasource-maska SOS nawilżająca raczej dla cery suchej(nie dla mojej cery mieszanej),z wymianki-55%/75ml-leci do esterie *PHARMACERIS puri-capeeling-delikatny peeling enzymatyczny do twarzy(cera naczynkowa)-50mlNOWY z kartonikiem-leci do Viki79 szczoteczki (wkłady)Braun: *FlexiSoft *ProBright-w kartonikach-NOWE-lecą do allie Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-03-05 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
arden mi nie odpowiada,a masz moze Givenchy?Może coś poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() cos za odsypke pink fresh ?? poza watkiem moge zrobic odsypke mythic
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- pomadka ochronna,a te próbki kremów to do jakiej cery? mam naczynkowa i raczej w stronę suchej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to zalezy jak Tobie pasowalo
![]() acha.. ja mam duza (wrecz ogromna bo wiecej wazy niz w orginalnym opakowaniu) odsypke od kroliczka wiec jesli chcesz zdjecie to moge pstryknac - lecz sa w opakowaniu zastepczym -noale skoro kroliczek gwarantowal ze to orginaly to tak napewno jest ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej, mogę Tobie odlać Very Irresistible 10ml za guerlain Meteorites 02 pink fresh.
![]() Edytowane przez ameliax Czas edycji: 2009-12-31 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Kochana a Miss dior cherie to edp czy edt?
![]() mogłabym oddać jeszcze Paco Rabanne Pour Elle Metal Edition 50 ml + Tendre Jasmin YR a dołożyłabyś mi tusz Masterpiece? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak coś jeszcze to skopiuj nazwę do KWC ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jestem za kilkoma kulkami bo chodzi mi glownie o test
![]() niestety nie mam innych - dopiero co zaczelam sie meteorkami interesowac ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
chyba mam neutrogene ..lecz do rak
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- do rąk mam kremy,dziekuje,może cos innego z pielęgnacji?moze poszperasz jeszcze? ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() masz cos jeszcze? ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- asix86 a te minerałki to co masz?bo jakos z minerałow tyko clinique i loreal miałam.Nie szukam cieni i tuszy do oczu,ewentualnie kredka braz do brwi jak masz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
10-12 starczy ba nawet z 8 by starczylo
![]() z pielegnacji nie mam duzo bo mam malo problemowa cere ( sucha ale wystarczy zwykly balsamik) wczesniej zapronowalam wizazance scrub do ciala i balsam firmy BODY SHOP (50 ml ) jesli jej to nie spasuje to moglabym tym Cie pokusic ![]() co do wiekszej wymianki..zerknej do mnie jesli cos znajdziesz do bede u Ciebie grzebac ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze ten tester balm clinique co to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to blyszczyk jest
![]() clinique niby jest jest jasny ale..albo ja jestem strasznie blada albo clinique ma dosyc ciemne podklady bo jest za ciemny troszke na mnie ( z tym, ze jesli podklad by Cie zainteresowal tomusialbys poczekac boma chwilowo cicha rezerwacje dla innej wizazanki,wizazanka sie juz dosyc dlugo nie odzywa wiec poczekam do niedzieli rezerwacji juz nie bedzie) poza watkiem mam 2 odzywki sally hansen do paznokci (wrzosowa oliwka do skorek i paznokci oraz kremik oba cudnie pachna) te tez maja dobre opinie na KWC jesli sie zainteresujesz podam pelne nazwy.
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze ten tester balm clinique co to? Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2009-12-31 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
clinique to wlasnie ivory
![]() a ten tester to juz Ci odpowiedzialam ze to blyszczyk o ten : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...sam-do-ust.htm jest to pelnowartosciowy produkt czyli ma 15 ml jest bardzo wydajny ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
cos za tusz do rzęs Masterpiece Max -kolor czarny-nowy
kredkę Guerlain, Estee lauder? poza wątkiem moge zaoferować odsypkę meteorków Gold Temptation (4 gramy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
tusz do rzęs Masterpiece Max -kolor czarny-nowy
Coś u mnie?
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
clinique i loreal nie są 100% mineralne, a Everyday Minerals, Joppa - tak ![]() (Jakby Cię interesowały odsypki jeszcze innych kolorów Everyday Minerals /niż te co mam wypisane/ to pytaj, może będę mieć ![]()
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2009-12-31 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a dobierzesz cos do tuszu za Vichy skinset?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
cos u mnie w obu watkach za:
NOWY w kartonkie,zapakowany,zdub lowany prezent C.Dior Miss cherie-100ml ORYGINAL- tyko za perfum najchętniej za Victor rolf flowerbomb ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kulki i balsam do ust,moze jeszcze odżywka,ale nie do skórek,bo takowa mam tyko z Mavala.Jak wybierzesz to wymienimy się adresami na pv ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() Tak na próbe jakis minerał,ale tylko nie oczy (odsypka) oraz ta pomadka ochronna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.