|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wspólne odchudzanie raz jeszcze! Kto ze mną?
Kochane dziewczyny!
Wiem ze może zaniedbalam nieco poprzedni watek o DDP bo mama kazała mi przestać się odchudzać w ten sposób ;( . Poza tym przekonałam się że najlepsze i najszybsze efekty daje Callanetics! Dla mnie to złoty środek a jego jedyny minus to to że trzeba mieć sporo silnej woli… Ja jestem przerazona swoją figurą i jeśli nic nie zmienie to będę musiała przez cale lato w worku chodzic. No wiec wracam do tego co wypróbowałam już w zeszłym roku: codziennie po 1 godzine callaneticsu. Obiecuj meldować o moim postępach jeśli takowe będą. Zachęcam i was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie raz jeszcze! Kto ze mną?
ja bym była za ale nie wiem czy dam rade bo mam słabą wolę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja także muszę się przyłączyć. Od stycznia tego roku przybrałam na wadze 5 kg, oraz po 5 cm w obwodach (oczywiscie tylko pupa i pas). Pochlaniam wszystko i to z wielka przyjemnoscia a potem nie moge wcisnac sie w ciuchy. No ale my tak mamy Panie drogie. Od dzis rano robie postepy
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja już się odchudzam od jakiś 5 tygodni,może dłużej.Ale chętnie się przyłączę.Stosuję swoją wymyśloną dietę,która polega na zmniejszeniu ilości kalorii i sporej ilości ruchu(obecnie 4-5 razy w tygodniu).Są efekty w postaci kilku kilo w dół,(nie wiem teraz ile dokładnie)a także kilku centymetrów.Życzę wam powodzenia,3majcie się cieplutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
No to ja mam małe pytanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Callanetics to specjalny zestaw ćwiczeń opracowany przez Callan Pickney kaształtujący sprężystą sylwetkę. Wystarczą 2, 3 godziny treningu w tygodniu. juz po 1 godzinie można zobaczyc rezultaty. Ćwiczyć mogą nawet osoby z różnymi schorzeniami gdzy callanetics "leczy" pewne dolegliwości. Callan po 10 podrózy po świecie miała zniszczone stawy kolanwe krzywy kręgosłup i lekarze nie dawali jej szans powrotyu do zdrowia. Opracowała wiec sama dla siebie te ćwiczenia a teraz moze je stosowac każdy. ja zaczynam od dziś.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a gdzie mozna znalzeżc opis tych ćwiczen?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
czy ktos z was moze wie jak zdobyc cwiczenia callanetics?
nie ma ich w ogole w internecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
To ja się przyłączę do zbiorowego odchudzanka, a odchudzam się po raz xxxxx... To straszne, ale może tym razem się uda. Stosuje dietkę opartą na zdrowym rozsądku i Montigancu
![]() Zobaczymy jakie będą efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzien doberek
![]() No to moze ja sprobuje. Schudlam juz 12 kilo i poza tym, ze mam totalnie dosc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
a ja znalazłam bez problemu
![]() Oto propozycje kilku prostych ćwiczeą CALLANETICS: 1. Siedząc, oprzyj ręce o oparcie krzesła i postaraj się na krótką chwilę unieść całe ciało w górę. Plecy są wyprostowane, nogi oparte na podłodze. Ćwiczenie to wzmacnia mięśnie ramion, grzbietu i tułowia. Możemy je powtórzyć kilka razy, wydłużając powoli jego czas wykonywania. 2. Na poprawę talii, bardzo skutecznie wpływają skłony w bok, w lewą i prawą stronę na zmianę. Jedną rękę unosimy nad głowę, a przeciwną dotykamy uda. 3. W callanetics dużą uwagę zwraca się też na wzmocnienie mięśni brzucha. W tym celu kładziemy się na plecach, nogi uginamy w kolanach i unosimy górną część tułowia, równocześnie rozluźniamy ramiona. Pozostaąmy chwilę w tej pozycji, nie zapominajmy jednak o swobodnym oddychaniu. Ćwiczenie powtarzamy kilka razy, a z czasem wykonujemy je wielokrotnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja mam kasetę video z callaneticsem,warto poszukać..,ale od kilku miesięcy chodzę na siłownię i aerobik i czasu brakuje mi na callanetics,a myślę ,że dobrze by zrobił choć raz w tyg. dodatkowo...może dziś...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.