![]() |
#1 |
PIP.
|
Guerlain - kolorówka cz. II
Jako, ze rozmowa w wątku Guerlainowym kwitnie - zakladam kolejną część
![]() link do części I
![]() |
#2 |
PIP.
|
Dot.: Guerlain - kolorówka cz. II
Moje drogie Panie
![]() od kupującego na allegro dostałam zdjęcia porównawcze jego miniatur i moich. faktycznie, moje przy tym nie wyglądają jak Guerlain .. ja nie rozumiem czemu oni miniatury wykonują w taki sposób. Załącznik 2630436 natomiast nie mam pojęcia co to jest? stara edycja? nawet pędzelek jest inny niż w obecnych ![]() Wy się na tym lepiej znacie niż ja, pomóżcie proszę... ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje,. ze podrobki to moga byc te z wytloczeniami bo nigdy w zyciu nie widzialam takich miniatur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
PIP.
|
nie wiem czy pedzelek zniszczony
![]() bo ten zestaw miniaturowy wyglada wszedzie tak: Załącznik 2630445
![]() |
#7 |
PIP.
|
pamietam, ze w poprzedniej czesci ktos mial linka do aukcji na ebayu z fake guerlainem, ale juz sie ona zakonczyla i nawet nie mam jak sprawdzic jak tam to wygladalo...
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- na aukcjach meteoryty mini kosztuja roznie. pinki sa najtansze - ponizej 40 zl, a pozostale ok 55 zl.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno nie zwracaj jej pierwsza kasy, no bo za co? A tak w ogóle to chyba widziała na zdjęciu na aukcji co kupuje, no chyba że wkleiłaś tylko jakieś zdjęcie z netu, to może dlatego ma teraz pretensje ![]()
![]() |
#9 |
PIP.
|
no, wyslalam linki do innych stron. i napisalam, ze moze tamte sa stare.
na aukcji dalam zdjecie z netu, no ale bylo widac dokladnie, ze to jest wlasnie TA edycja [a jak ktos chcial to wysylalam na maila fotki...] po prostu mam beznadziejny aparat.. a na allegro wlasciwie nie sprzedaje - raczej kupuje. eh ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ilios przyjrzyj sie temu opakowaniu
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1207666848 Mam wrażenie że ta allegrowiczka sfotografowała ci opakowanie od tych pełnowymiarowych kulek |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
PIP.
|
![]() ![]() jak na razie napisalam do allegro, co mam zrobic w takiej sytuacji. wyslalam im ta fote, a takze chyba z 10 linkow do sklepow netowych i review w necie [czy im sie bedzie w ogole chcialo to otworzyc, pewnie nie ![]() mi sie mimo wszystko wydaje, ze to moze byc jakas stara kolekcja, w koncu Guerlain jakies 4 lata temu chyba pozmienial opakowania troche [przynajmniej te zewnetrzne - przedtem byly biale, teraz czarne sa...], ale ten pedzelek mi sie jakis taki dziwny wydaje... nieGuerlainowski jakby, za pstrokaty... ![]() w sklepach wolnoclowych od kilku lat juz sie czailam na miniatury i zawsze byly takie - z tym pedzelkiem rozowym ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- allegro odpisalo ... bla bla bla - trzeba wyjasniac we wlasnym zakresie. ![]() no ale jesli ten Kupujacy sie do nich zglosi z problemem bede musiala zlozyc wyjasnienia. no to sie im wysle papiery z truskawy i wtedy im znow te linki z sieci powklejam... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
misiu pieknie wygladasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje wygląda mi na identyczne, jeśli babka jest rozsądna to powinna zrozumieć, że firma po prostu machnęła lifting pudełkom i tyle. A ten jej pędzelek - rzecz nabyta, nie ma gwarancji że pochodzi z kompletu i że w ogóle jest oryginalny Przejrzałam net i tylko się uśmiałam. Nikt nigdzie już nawet nie zamieszcza zdjęć tej mojej//kupującej wersji miniatur, to potworne staruchy, odeślij ja do google, niech poszerzy horyzonty i się odczepi http://images.google.pl/images?hl=pl...tart=0&ndsp=20 natomiast ten jej pędzelek to mocno podejrzana sprawa, ta feria barw...
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-11-05 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
PIP.
|
ten pedzelek to moim zdaniem podroba. jestem grafikiem i mam zboczenie fontowe
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tak jak pisze Majade, odeślij ją do zbiorów na google grafika i do tego pokaż jej dekalkulator. A to że ona ma straszną staroć to już nie Twoja wina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Poza tym te kolory na pędzelku to mam wrazenie, ze kompletnie nie sa w stylu Guerlain. Nie wiem czemu ale juz bardziej mi sie z Chanel kojarza.
Ale to raczej podroba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Immolation jeśli szukasz jakiegoś białego rozjasniacza. Może wypróbuj sobie puder max factor na rynek azjatycki. Kupiłam kilka miesięcy temu i jestem bardzo zadowlona (choć dla mnie może ciut za jasny). Płaciłam coś około 30zł za 30g na allegro.
Cena nie jest wysoka więc może warto spróbować ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ilios to ja znalazłam te pdorabiane meteoryty na ebay'u
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
PIP.
|
ooo, no wlasnie. one mialy opakowania takie same tylko kolory takie dzikie
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Boże.... przeciez to widac ze to podrobka! Zielone kulki?!?!? Boże.... Szok
![]() A co to za bialy puder MF? |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() jaaaaaaaaaaaaaa... moja przyjaciolka od znajomej znajomej ![]() ![]() ![]() [choc boje sie, ze mi sie spodobaja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Immolation własnie szukałam Ci go allegro ale nie ma
![]() Ciągle był bo często przeglądałam i go widziałam. Zrobię Ci zdjęcie tego mojego jak wrócę do domu. Jest zupełnie biały z takimi iskrzącymi drobinkami - kupiłam go w ciemno z powodu braku funduszy na coś drogiego a z nieodpartą chęcią na rozświetlenie bez brązu. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Z tego co wyczytałam to ten scotta barnsa silver może być podobny własnie od tego max factora. Dzisiaj musze zamówić perfumy i muszę przez to dobrać coś z kolorówki. Będzie to właśnie albo ten silver (wtedy napisze Ci czy podobny) albo zapas diamonda albo róż clinique. Nie moge zię zdecydować Edytowane przez KujawiankA Czas edycji: 2009-11-05 o 11:57 Powód: jak zwykle błędy językowe |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ooooo,mamy już drugą część
![]()
#26 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() a ja zamowilam wczoraj DW Sand, bo rzucili 4 sztuki ![]() i to wcale nie OT, tak sie Wam tylko wydaje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja chyba przesadziłam bo ma zapas sanda 4 sztuki (a nadmiaru gotówki wcale
![]() Róż ten jasny rózowy choć chyba jeszcze do jura się wstrzymam. Będę w toruniu to sobie w douglasie sprawdze kolory. Oby tylko ten był ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Melduje się w wątku
![]() Immolation, ostatnio siedze ciagle na Tru znalazłam takie cuśki: Givenchy http://pl.strawberrynet.com/makeup/g.../80471/#DETAIL Dior http://pl.strawberrynet.com/makeup/c...Id=12307#12307 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
On nie wyg;lda na jakis bialy czy cos, kojarzy mi sie ze zwyklym pudrem matujacym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.