|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
podkład Sisley Phyto Teint Eclat
Witam
![]() Wymienię podkład Sisley Phyto Teint Eclat 2+ podkład jest użyty max 3- 4 razy, zakupiony w Douglassie , nie mam już do niego kartonika. Za namową konsultantki w Douglassie kupilam ten odcień i niestety źle się w nim czuję, odcina się twarz od szyi. W zamian przyjmę ten sam podkład ale jaśniejszy , interesuje mnie odcień 2 Soft Beige. Zasady wymiany: - wysyłka tylko listem poleconym priorytetowym ( bardzo dobrze zabezpieczonym) - wizażanki mające na koncie mniej niż 10 wymian zakończonych pozytywnym komentarzem wysyłają jako pierwsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: podkład Sisley Phyto Teint Eclat
Witam
![]() Mam odcień, na który chcesz się wymienić - czyli nr 2 soft beige. Stopień zużycia - identyczny jak Twój. Podkład zakupiony w Sephorze 2 tygodnie temu. Mogłabym wysłać priorytetem w kopercie bąbelkowej, zabezpieczony już jutro rano ![]() Czekam na wiadomość i pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Super! Bardzo się cieszę
![]() Czy wysyłka byłaby do Polski? I jeszcze jedno pytanie- czy zgodziłabyś się wysłać jako pierwsza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dobrze, zgodzę się wysłać jako pierwsza, w końcu ktoś musi ;-) Mam nadzieję, że jak dostaniesz ode mnie, to niezwłocznie odeślesz swoje ![]() Proszę o adres na maila ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
piszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Corri, informuję , że do dnia dzisiejszego przesyłka do mnie nie doszła
![]() Minęło już tyle dni, nadzieja że ją otrzymam jest coraz mniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.