| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-06-14, 15:00 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: krk 
				 | tramping

Dziewczyny, jak spędzacie wakacje? aktywnie, np. w górach czy relaxująco, np. na plaży  bo ja mimo wszyscy preferuje active  w ubiegłym roku moja koleżanka wybrała się na tramping i była baaardzo zadowolona tak więc w tym roku planujemy jechać razem, z gaudeamusem z krk na bałkany! dużo potu, mało snu ale jakie emocje  a wy? macie już konkretnie plany na lato????   | 
|     |   | 
|  2010-02-28, 15:33 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Holandia 
				 | 

Dot.: tramping

Witam   Piszę pracę magisterską na tematy trampingu i w tym celu stworzyłam prostą, anonimową ankietę, która pomaga mi w zgromadzeniu części materiałów. Byłabym niezwykle wdzięczna wszystkim, kto zechciałby ją wypełnić. Nie zajmie to dużo czasu. http://www.ankietka.pl/ankieta/28792/tramping.html Z góry dziękuję   | 
|     |   | 
|  2010-03-10, 19:50 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: warszawa 
				 | 

Dot.: tramping

jako że w tym roku maturka to planowanie wakacji traktuje jako dobre zajęcie odstresowujące   Plany na ten rok jak na razie: przejść wschodnie wybrzeże Hiszpanii, intensywne rysowanie na plenerach. Pewnie skocze na Openera i w polskie góry   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.