krótkie spodenki i buty do nich - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i u¿ytkowników w zakresie mody. Wejd¼ i poznaj odpowiedzi na nurtuj±ce pytania. Zadaj w³asne.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-04-27, 17:41   #1
aniaexplode
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 072

krótkie spodenki i buty do nich

Witam. mam na razie w glowie zestaw : t- shirt bialy czy jakis tam, kamizelka dzinsowa, czarne spodenki bez kieszeni z ty³u ( bo takie posiadam) i... i wlasnie nie wiem jakie buty. taki zestaw chce ubrac na impreze. w zimie mialam kozaczki i fajnie to wygladalo nawet ale teraz o tej porze roku zupelnie nie wiem co zalozyc. balerinki odpadaja raczej , mam krotkie i grube nogi, szpilki beda wygladac chyba idotycznie, no chyba zeby dolozyc duzo dodatkow eleganckich, z kolei na dysko wolalabym szpilek nie nosiæ. Co radzicie?

I forgot that all might see
So many beautiful things...

Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683
aniaexplode jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-27, 17:54   #2
*Pinacolada*
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 779
Dot.: krótkie spodenki i buty do nich

Opisany przez Ciebie zestaw- koszmar podrzednych dyskotek :-/ Plus kozaczki to juz w ogóle. Skoro masz grube i krótkie nogi to radzilabym Ci zrezygnowac z takiego stroju
*Pinacolada* jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:02   #3
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 118

za³o¿ platformy. Obcasy napewno nie bed± wygl±dac idiotycznie, predzej balerinki moim zdaniem. A jak nie lubisz wysokich obcasów, za³o¿ poprostu z ni¿sza szpilka. Nawet zamiast dzinsowej kamizelki widzialabym czarna, jeszcze w sumie zalezy jak ta dzinsowa kamizelka wyglada Jak jest krótka to ok. Co do postu Pinacolady nie zgadzam sie zupelnie. Wszêdzie teraz tylko widze cwieki, zestawy legginsy plus tunika, skóry itp. Je¶li ma wygl±dac jak klon to niech lepiej za³o¿y swoj zestaw. Je¶li dobrze sie w nim czuje to dlaczego nie?

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2010-04-27 o 18:09
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:14   #4
*Pinacolada*
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 779

taaaak, bo w szortach + t-shircie + kamizelce + kozakach nie wyglada sie jak klon
*Pinacolada* jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:19   #5
aniaexplode
Zadomowienie

akurat w tym klubie do ktorego ja chodze nie widzialam klonów tego zestawu poza tym jesli nawet by byla takowa laska nie rpzejelabym sie bo ja jestem nietypowej urody ja jeszcze mysle zeby kupic sobie jakies peep toe na malym obcasiku i bedzie chyba .

Stary 2010-04-27, 18:35   #6
sskers
batonik

Wiadomo¶ci: 19 025

Jak dla mnie "kozaki" to nie tylko bia³e czy ró¿owe kozaczki typowych "klubowych dup". D³u¿sza wersja botków jest si³± rzeczy kozakami. Uogólnienia jeszcze istniej± z tego co wiem A zestaw..có¿, je¶li to wygl±da tak jak ja sobie to wyobra¿am, to ok. Musia³aby¶ po prostu ubraæ siê i zrobiæ temu zdjêcie, wtedy nie bêdzie ¿adnych w±tpliwo¶ci - gdy¿ niektórzy maj± ró¿ne skojarzenia z danym s³owem - jak widaæ.

sskers jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:40   #7
aniaexplode
Zadomowienie

nie rozumiem co to za chore stereotypy wybaczcie ale kozaki to buty jak ka¿de inne ubierane zim±, a przynajmniej ja je wtedy zakladam i nie widze w tym nic niestosownego poza tym pisalam ze o tej porze roku one odpadaja dlatego chcialam sie doradzic i zapytac jakie inne buty bylyby sensowne w tym zestawie? uffff

Stary 2010-04-27, 18:48   #8
unrepeatable
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 256

szczerze wyobrazam sobie w glowce ten zestaw na 2 sposoby
jeden mega fajny ,stylowy i modny
Drugi jak z taniej dyskoteki zrob fote bedzie nam wszystkim latwiej Ci podopwiedziec)

btw nie sadze zebys miala krotkie i grube nogi,bo jesli masz to powinnas z krotkich spodenek zrezygnowac a jesli masz tylko drobne problemy z nimi(nogami) to pod spod czarne kryjace rajstopy i czarne szpilki

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:50   #9
sskers
batonik

Wiadomo¶ci: 19 025

Cytat:
Napisane przez aniaexplode Poka¿ wiadomo¶æ
nie rozumiem co to za chore stereotypy wybaczcie ale kozaki to buty jak ka¿de inne ubierane zim±, a przynajmniej ja je wtedy zakladam i nie widze w tym nic niestosownego poza tym pisalam ze o tej porze roku one odpadaja dlatego chcialam sie doradzic i zapytac jakie inne buty bylyby sensowne w tym zestawie? uffff
No ja rozumiem. Kole¿anka u góry mia³a po prostu wizjê t± bardziej "prymitywn±" w g³owie. Ja radzi³abym kupiæ zwyk³e klasyczne czarne buciki..na grubszym obcasie..powiedzmy 5cm. Jak rozchodzisz je i noga przyzwyczai siê, to ¿adna wysoko¶æ nawet jak na ca³onocne szaleñstwa! Byleby by³y wygodne..Ja potrafiê tak na 9cm szaleæ, ale musz± byæ faktycznie b.wygodne.

sskers jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:52   #10
Æwirka
æwir æwir

Wiadomo¶ci: 10 483

Zamykam, a autorkê w±tku odsy³am do podwieszonych tytu³ów

Nowe w±tki na forum Moda

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.