|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
potrzebuję rady
hej, jestem tutaj nowa mam 19lat, mieszkam w Poznania, potrzebuję Waszej rady. tylko nie krytykujcie za bardzo...
ostatnio tzn 4tyg temu rozstalam sie z moim chlopakiem po 2 latach. zaczelismy uprawiac seks dopiero po roku bycia razem i robilismy to bardzo czesto ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-03-12 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: potrzebuję rady
Ale w czym problem?
Ty masz ochotę na seks, on też się chce tylko pobawić, pociągacie się wzajemnie, więc o co chodzi? Jeżeli przemyślałaś dobrze tę decyzję, to o co chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
.boje sie ze bede wtedy uwazana za jakas latwą czy puszczalska.. ale z drugiej strony jestesmy wolni, wiec mozna sie zabawic chyba...w sumie nie wiadomo co bedzie potem, moze on zmieni zdanie na temat zwiazku.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-03-12 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No cóż, nie zdziw się, jak Cię ktoś nazwie dziwką.
Ludzie mają różne podejście do seksu etc. A zwłaszcza lubią oceniać innych, najlepiej nie znając całej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
no wlasnie tego sie obawiam, ludzie sa jacy sa i juz wiele razy sie przekonalam /
Edytowane przez ksiezniczka1991 Czas edycji: 2010-03-11 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie poruszając spraw moralnych
(a jesli bym jes poruszył to....) Facet nie za fajny , pęknie guma będzie ciąża , gość lekko mówiąć sp**r***i i macierzyństwo. Ja tego nie pochwalam. Ale jeśli chcesz to rób , nie trzymam cie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
A rob sobie co chcesz. Dla mnie to jest podejscie latwej dziewczyny. "mam ochote i zrobie to z kims kto tez jest chetny". Kurcze, seks nie jest najwazniejszy, ale ja na pewno nie chcialabym partnera po takich jednonocnych "przygodach", gdzie mogl cos zlapac. Twoje zycie. Kazdy ma inne podejscie. Ale jesli pozniej trafisz na takiego, ktory to potepia to co zrobisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dlatego chcialam poznac wasze opinie, moge sobie dzieki temu przemyslec czego tak naprawde chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ty masz ochote on tez. to to zrobcie. i juz. przeciez nie bedziesz chyba potem w kolo tego rozpowiadac? pozostaje liczyc ze on tez nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Może to ten facet z mojego podpisu? ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
ja bym nie rozpowiadala, on pewnie tez nie, chociaz widomo jak to jest z facetami
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- z czym moge sie przeliczyc? staram sie podchodzic do tego bardziej na luzie, zeby potem nie cierpiec...i za bardzo nie angazowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
a ja nadal twierdze że to gość z mojego podpisu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
o co chodzi z tym goscie z Twojego podpisu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
NA youtube
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
nie to nie on :p hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
I tak zrobisz co bedziesz chciala. Chcesz to sie z nim przespij, nie to nie. Co my do tego mamy? Chyba nie chcesz zeby obce osoby z forum za Ciebie decydowaly?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
nie, nie chce. chcialam poznac tylko wasze opinie, jak juz pisalam. wiadomo ze i tak zrobie to co bede uwazala za sluszne i to co bede chciala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
posty zedytowane=się banowi tymczasowemu.
niewiadomo o co chodzło w wątk, zatem zamykam go, bo i tam nie znamy przedmiotu sprawy. ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Posty można przywrócić, co niniejszym czynię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nie jestes szmatą - to normalne, że czasem po prostu "się chce"
Jesli oboje macie na to ochote i oboje nie chcecie zobowiazan to w czym problem? Zaszalej ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wszystko zależy od tego, czy będziesz potrafiła tylko chodzić z facetem do łóżka dla samej przyjemności z seksu i nie będziesz angażować się emocjonalnie, a tego nie da się przewidzieć. Jest ryzyko, że np. po jakimś czasie możesz się zakochać. Albo facet okaże się zwykłym dupkiem i po jakimś czasie Twoi znajomi dowiedzą się o waszym "układzie". Może też zdarzyć się, że po pierwszej próbie stwierdzisz, że rozmowy o seksie były bardziej podniecające niż sam seks z nim. Generalnie, jeśli nie spróbujesz - nie dowiesz się. Jeśli spróbujesz to może być super przygoda w Twoim życiu lub porażka na maksa. Czasami tego typu przygoda może nawet przerodzić się w stały związek (wiem to z własnego doświadczenia
![]() Życzę trafnego wyboru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Sytuacja jest postawiona jasno. Gorzej by było gdyby chodziło mu tylko o seks, a mówiłby co innego... Tak więc jeśli tego chcesz, czemu nie? To jest tylko twoja decyzja. Nie jesteś szmatą, to normalna sprawa. Nie poznaliście się po "pijaku" na dyskotece. Sytuacja jest jasna i "czysta". Wg mnie nie ważne czy seks z miłości czy też nie. Najważniejsze że z klasą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
No sprawa postawiona fair to fakt. Duzo lepiej niz wprowadzac jedna
strone w blad tylko w jednym celu. Mimo to, bardzo dobrze sie zastanow. Bedzie to tylko seks, a nie kochanie. Kiedy w gre wchodza silne wzajemne uczucia jest to duzo przyjemniejsze doznanie duchowo-fizyczne. Pamietaj, ze kazdy seks, nawet przy najlepszych zabezpieczeniach teoretycznie moze zakonczyc sie ciaza. Czy jestes gotowa zostac samotna matka? Nie wiem, czy nie lepiej w takim przypadku rozladowac napiecia samemu. Dodatkowo jezeli kiedys sie z kims zwiazesz i przyjdzie do rozmowy o przeszlosci to srednio bedzie to wygladac, chyba, ze bedziesz chciala byc nieszczerza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Nie chcę podważać Twojej wypowiedzi, ani namawiać kogokolwiek do seksu. Chodzi tylko o to że wg mnie największą głupotą jest rozmawiać ze swoim ex o swoich byłych. Nie wydaje mi się żeby facet powiedział mi prawdę odn. swoich partnerek seksualnych. I chyba raczej wolałabym tej prawdy nie znać, bo czułabym do niego niesmak... Każdy ma jakąś przeszłość, to było minęło... A świat jest teraz na maxa przesiąknięty seksem, więc może koleżanka u góry ma rację pisząc żebyś rozładowała napięcie sama. Z drugiej strony możemy na starość żałować że sobie nie "poszalałyśmy", uwiązane z dziećmi w domu... itd... Temat rzeka... TWOJA DECYZJA. To w sumie nic takiego, tylko sex. Tylko pamiętaj o prezerwatywach. Faceci roznoszą choroby!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ja bym dała sobie spokój... co jak co ale przeważnie wieści w szkole się szybko rozchodzą... wolałabym poszukać partnera do łóżka poza nią...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.