|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
peeling rose de mer
czesc
czy któraś z was robiła ten peeling? podobno jest dobry na przebarwienia, ale nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa i czy pomogło komuś. czy wiecie gdzie to można zrobić w Warszawie u jakiejś dobrej ale też nie za drogiej kosmetyczki? prosze podzielcie sie informacjami na ten temat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: peeling rose de mer
up
czy moze mi ktos pomoc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jeszcze raz ponawiam pytanie.
bylabym bardzo wdzieczna za informacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam ostatnio na komorskiej (pr poł) tam jeden zabieg kosztuje 320zł i 100zł kosmetyki. zabiegów trzeba mieć dla najlepszego efektu 3. co miesiąc. podobno rewelacyjne efekty, mi go poradzili a mam skórę z licznymi bliznami i kilka jeszcze pryszczy zawsze. jakbyś chciała kontakt to beti2406@o2.pl dali mi też opis calego zabiegu i zdjęcie pacjentki przed i po. podobno to mocniejsza wersja green peel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was wie, gdzie w SZCZECINIE można zrobić peeling rose de mer ??? Moje poszukiwania w sieci jak narazie nie przyniosły efektów
![]() Będę wdzięczna za info na ten temat (gdzie, za ile, opinie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.