|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wątek o sklepie Topshop
Witam wizażanki
![]() Link do sklepu - www.topshop.com Z tego co rozumiem mozliwa jest wysyłka poza UK Standard: $15.00 shipping charge for all orders Express: Not available at this time. Please note that orders above $200 are subject to additional customs charges. Orders can be placed separately, however a delivery charge will be applied to each order. The actual price charged to overseas customers will be subject to the exchange rate applied by the customer's credit or debit-card company. Customers outside the United Kingdom will also be liable for any import duty, quotas, permits, product restrictions and other local requirements. You are advised to check the latest applicable local requirements before placing an order. Czy znalazłyby sie chetne do zamówienia i organizatorka? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Dot.: Wątek o sklepie Topshop.com
nie wysyłają do polski
![]() ![]()
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałam od nich zamówić jakoś w grudniu i pisałam do nich @ dlaczego do Niemiec wysyłają a do PL nie.
I napisali mi tylko że za jakiś czas będą mogli wysyłać i do PL ale na razie nie mogą, bo ma to jakiś związek z dostosowaniem płatności do ich systemu i że trochę to potrwa - jak widać nadal nic się nie zmieniło ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Uhhh no to klapa
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
E tam.. wykrecanie sie takie...
Daliby mozliwosc placenia Paypalem i byloby po sprawie. Nie trzeba tu nie wiadomo jakiego wysilku, by uruchomic taka platność. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Kurcze szkoda, fajne rzeczy mają
![]()
#8 |
Raczkowanie
|
A nie macie jakiejś rodziny, znajomych w UK? Teraz pełno ludzi jest w Anglii więc co to za problem? Mi kiedyś kuzynka kupiła tak parę rzeczy i przywiozła jak jechała do Polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Kici kici miau miau
|
to podobnie jak ze sklepem Only w UK
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja mam niedaleko Top Shopa i kiedys tam zaszlam z ciekawosci , po czym kilka dni pozniej, podczas urlopu w Polsce, odwiedzilam Top Shop w Warszawie. Moje spostrzezenie jest takie- w UK jest nowa kolekcja, sklep jest duzy, masa ubran, damskie, meskie, bizuteria, bielizna...do tego wieszaki z przecenami.
W Polsce- sklepik nieduzy, ciuchy stare i nieciekawe, pojedyncze sztuki z nowej kolekcji, z meskich nic nie ma, bielizna i bizuteria w ilosciach znikomych. Mam wrazenie, ze wysylaja do Polski to, co nie sprzedalo sie w UK.. |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Dziewczyny, właśnie wyczytałam że wysyłają do POLSKI ;DDDD 7.5 futów
Jakby się szykowało jakieś zamówienie to dajcie znać ;] Edytowane przez T_ori Czas edycji: 2010-05-27 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Topshop
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2010-05-27 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.