|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Mamusia Luty 2016
|
![]() co jest??? Proszę o pomoc !
Od 2,5 roku rozjaśniam włosy z koloru załączonego jako pierwsze zdjęcie (ciemny blond, ale nie az tak blyszczacy i perlowy jak na zdj) na bardzo jasny blond platynowy cos rodzaju drugiego załączonego zdj. Uzywalam roznych farb i rozjasniaczy: zaczelam od najjasniejszego garniera ale ze pragnelam mocniejszej platyny zaczelam uzywac farb XXL Palette (raz czy dwa nawet uzylam rozjasniacza). Dbalam bardzo o wlosy, a raz jak przedobrzylam mocno je podcielam dzieki czemu zawsze byly w stanie w miare dobrym jak na tak mocne rozjasnienie.
Ok. rok temu zaczelam uzywac farbe Palette odcien A10 (rozjasniajacy chyba do 3-4 tonow, bardzo jasny chlodny blond) i na poczatku bylam z niego bardzo zadowolona: uzyskiwalam moj wymarzony mega jasny, chlodny, platynowy blond. Ale od pol roku albo i lepiej zaczela sie dziac dziwna rzecz: farba jakby "przestaala dzialac" i zamiast bardzo jasnych, platynowych odrosty sie farbowaly na duzo ciemniejszy miodowy blond - podreslam tak samo stosowaną to samą farbą. Wygladalo to koszmarnie - platynowa blondi z zoltymi, duzo ciemniejszymi odrostami. Zaczelam probowac innych farb typu Palette Mroźny blond, Najjasniejsze garniery i inne firmy sprzedające platyny i ciągle to samo ![]() ![]() ![]() ![]() Obecnie mam wlosy za lopatki i te od skory glowy - ok 6 cm sa miodowe zolte a reszta platynowe i nie wiem co zrobic ![]() ![]() Bardzo Was prosze o pomoc i porady ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: co jest??? Proszę o pomoc !
nikt nie ma dla mnie rady? bardzo was prosze
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.