|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Vansy, gdzie kupić żeby nie przepłacić?
Chcę kupić sobie trampki Vansy, chciałabym białe albo w jakimś fajnym zywym kolorku.
Już jedne mam i na siłę nie potrzebuje, skuszę się jezeli znajdę po atrakcyjnej cenie ![]() Nie odpowiadajcie mi proszę tylko: Allegro. Chodzi mi sklepy internetowe. No i teraz moje pytanie, znacie jakieś tanie strony online gdzie można w nikiej cenie kupić takie buty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Vansy, gdzie kupić żeby nie przepłacić?
https://www.eastend.pl/ po rejestracji dostaniesz zniżkowe punkty, z tego co wiem wychodzi sensowna cena, ale sama jeszcze się nie zdecydowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest baaardzo ciężko z reklamacją, ja już dostałam buty z wadą, którą "poczułam" dopiero jak w nich wyszłam więc nie mogłam ich zwrócić ![]() ![]() Poza tym warto poczytać co piszą ludzie w internecie na temat sklepu. Rzadko komu uznają reklamację, a z tego co czytałam to sporo osób narzekało, że vansy rozpadły się po kilku miesiącach, a sklep stwierdzał, że to wyniku nieprawidłowego użytkowania. A, no i podobno rzeczoznawcą jest nie kto inny tylko sam właściciel eastend ![]() Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2014-04-30 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja swoje kupiłam w zeszłym roku w sklepie Lee&Wrangler, z tym że stacjonarnie, ale na wyprzedaży -50% i zapłaciłam 110 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A to nie wiedziałam ze tam można kupić, kiedyś jak bedę w galeri to musze zajrzeć, bo raczej nie kupuje tam nigdy nic., więc i nie wchodzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli masz np. kogoś w anglii to warto rozejrzeć się za butami w tamtejszych sklepach internetowych. Czasami można dorwać conversy czy vansy po 100zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz jakieś strony godne polecenia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajna strona, dziękuje ![]() a orientujesz się, czy wysyłają do Polski? Bo nie umiem się do tego dokopać. Ceny sa dobre nawet i bez przecen ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- edit - doczytałam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja eastend polecam - nigdy nie miałam z nimi żadnych kłopotów, a buty zawsze super. jeśli chodzi o sportowe obuwie, to ostatnio wszystko u nich kupuję - stacjonarnie, online...
b. dobre ceny ma też shaffaschoes, ale obsługę klienta online mają skandaliczną (realizacja zamówienia w 3 mies, brak kontaktu w tzw. międzyczasie). mam o nich tak niedobre zdanie, że wolę dopłacić i zamówić buty gdzieś indziej (ale mają sklepy stacjonarne w warszawie i myślę, że tam może być lepiej).
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety nijak nie mogę sobie przypomnieć jak tamten sklep nazywał się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
w sklepie Sizeer
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy stacjonarnie? Jezeli online, to powiedz mi, jak długo czekasz na to żeby wysłali, ijak długo idzie paczka? To jest rejestroana przesylka? ![]() Daj znac jak sobie przypomnisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Stacjonarnie udało mi się nabyć Vansy w TK Maxxie (nie pamiętam za ile, ale mocno poniżej 100zł), niestety nie prowadzą sprzedaży online, ale jeśli masz gdzieś w pobliżu polecam się przejść, często tam je mają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co zorientowałam się to chyba wysyłają tym samym pośrednikiem co sportsdirect.com więc zajrzyj sobie tam na wątek i poczytaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.