|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
prośba
Witam,
Zacznę od tego, że sama przez parę lat zmagałam się z anoreksją. Stąd pomysł na pisanie pracy magisterskiej na ten temat... Dotarcie do młodych kobiet cierpiących na anoreksję jest strasznie trudne, dlatego będę BARDZO wdzięczna, jeśli ktokolwiek z Was mógłby mi pomóc... Jeśli jesteś szukaną przeze mnie osobą lub znasz taką, proszę, skontaktuj się ze mną. Pełna nadziei, że ktokolwiek się odezwie, podaję swój adres mailowy: monikamaria.p@gmail.com Pozdrawiam, Monika PS: Zajmuję się też fotografią (monikamaria.pl), więc mogłabym odwdzięczyć się zrobieniem kilku zdjęć za free
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prośba
Jeszcze małe sprostowanie: poszukuję młodych kobiet, tj. od 18 roku życia.
Pozdrawiam i dziękuję tym z Was, które już się odezwały
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prośba
Nadal poszukuję...
Chodzi tylko o wypełnienie kwestionariusza, co zajmie najwyżej 15-20 minut. Jeszcze raz bardzo proszę o tę przysługę. No a jeśli Ty potrzebujesz jakiejś porady/pomocy, to oczywiście postaram się jej udzielić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.