|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LAVENDER i FUEL - Donna Karan ok. 1,69 zł za 1 ml (zakupy z Baśkiem93)
Wątek nieaktualny z uwagi na koniec promocji w Harrodsie. Obecnie zestaw będzie kosztował 440 Ł (tzn. jak znowu się pojawi, bo na razie jest wyprzedany), czyli dwa razy drożej niż w promocji. Sa to informacje z tej strony:
http://harrods.com/HarrodsStore/find/k/donna+karan/p/000000000001668384 W tytule wątku jest błąd. Cena za 1 ml każdego z zapachów to 1,49 zł. W lutym Basiek93 planuje zakupić zestaw Donny Karan w Harrodsie - szczegóły są w wątku Basiek93: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397388 Chciałabym kupić z tego zestawu dwa zapachy Lavender i Fuel po 50 ml, więc z kazdej flaszki pozostaje dla chętnych 50 ml. 1. Nazwa zapachu i pojemność: Essence Lavender EDT 100 ml 2. Miejsce zakupu: Harrods w Londynie http://harrods.com/HarrodsStore/find...00000001668384 3. Link do opisu nut - link do blogu Sabbath (którą miło mi będzie gościć w tym wątku ![]() http://sabbathofsenses.blogspot. com/2009/04/zaatwie-je-panstwu-hurtowo.html 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: cały zestaw kosztuje w promocji 220 GBP - stąd jedna flaszka to 27,5 GBP (średnio 130 PLN za 100 ml). Wysyłka z Londynu 8 flach będzie kosztować około 150 zł, czyli około 19 zł za flaszkę. (w przypadku zakupów zagranicznych również 4a.Kurs waluty) przyjmuję z zapasem 4,7 zł / 1 GBP na wypadek zmiany kursu. 5. Kwota za 1 ml zapachu: 1,49 zł 6. Termin zbierania wpłat: start akcji prawdopodobnie ok lutego [?] 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 5, 10, 20 ml po 2 zł oraz fiolki o pojemności 2,2 ml w cenie 31 gr. 8. Koszt wysyłki do współkupujących: 6,50 zł - polecony priorytet w kopercie bąbelkowej (dotyczy tylko osób biorących jedynie odlewkę Lavender i/lub Fuel) 9. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Agnieszka32 50ml + f Basiek93 5ml et-ka 10ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka i Red HulaGirl 2ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka i Red aeronauta 2 ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka Florens 5 ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka --------------------------------- pozostało 26 ml Lavender 1. Nazwa zapachu i pojemność: Fuel 100 ml 2. Miejsce zakupu: Harrods w Londynie http://harrods.com/HarrodsStore/find/k/donna+karan/p/000000000001668384 3. Nuty: cytron, jałowiec, ananas, ambra, migdały, kwiat majowy, sandałowiec, lawenda, piżmo. 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: cały zestaw kosztuje w promocji 220 GBP - stąd jedna flaszka to 27,5 GBP (średnio 130 PLN za 100 ml). Wysyłka z Londynu 8 flach będzie kosztować około 150 zł, czyli około 19 zł za flaszkę. (w przypadku zakupów zagranicznych również 4a.Kurs waluty) przyjmuję z zapasem 4,7 zł / 1 GBP na wypadek zmiany kursu. 5. Kwota za 1 ml zapachu: 1,49 zł 6. Termin zbierania wpłat start akcji prawdopodobnie ok lutego [?] 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 5, 10, 20 ml po 2 zł oraz fiolki o pojemności 2,2 ml w cenie 31 gr. 8. Koszt wysyłki do współkupujących: 6,50 zł - polecony priorytet w kopercie bąbelkowej (dotyczy tylko osób biorących jedynie odlewkę Lavender i/lub Fuel) 9. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Agnieszka32 42 ml + f Basiek93 1-2ml et-ka 10ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka i Red Florens 10 ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka Sabbath 2ml - wysyłka razem z Signature z wątku Baśka oraz BC z wątku Red HulaGirl 2ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka i Red aeronauta 2 ml - wysyłka razem z innymi zapachami z wątku Baśka cbr 30 ml - atomek 53 ml, odbiór osobisty przez T. --------------------------------------------------------- KONIEC FUEL Osoby, które wpiszą się w tym wątku i biorą udział w rozbiórce innych zapachów z wątku Basiek93 oczywiście otrzymają swoje odlewki w jednej przesyłce. Dalsze informacje odnośnie wpłat, kosztów przesyłki kilku odlewek itp podam po uzgodnienmiu z Baśkiem ![]()
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-28 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LAVENDER i FUEL - Donna Karan ok. 1,69 zł za 1 ml (zakupy z Baśkiem93)
Mogę prosić o 2ml obu zapachów i wysyłkę z BC od Baśka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
#4 |
never say no to panda
|
poproszę resztkę Fuel w takim razie
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Z przyjemnością wpisuję
![]()
#6 |
never say no to panda
|
wpisywać tyle, ile się da - gdyby ktoś zrezygnował też przyjmę jego działkę
![]() i prosiłabym o przekazanie Red moich odlewek aha, odlewki prosiłabym w fiolkach, bo przeleję sobie do własnego atomka (jeszcze biorę Fuel od Mette ![]() Agnieszko - jednak przeliczyłam fundusze, za bardzo sie rozpasałam - tylko tę 12tkę poproszę ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-19 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do potwierdzenia zostały w sumie 34 ml - ile z tego maksymalnie Ci dopisywać, jakby co? edit: oczywiście Twoje wszystkie odlewki zostana przekazane Red ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
never say no to panda
|
edytowałam posta powyżej - muszę ograniczać swoje rozpasanie jednak - poproszę tylko tę 12tkę, bo co za dużo, to niezdrowo
![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z zakupów z Baśkiem, to by była tylko jedna Twoja odlewka (?), na pewno przekażę ją Red ![]()
![]() |
#10 |
never say no to panda
|
Dobra, ostateczna decyzja:
poproszę 32ml ![]() a jeśli Dziewczyny potwierdzą swoje ml, czy dałoby radę upchnąć niektóre (oczywiście za ich zgodą) na zakupy u Mette? bo mi bardzo zależy, żeby odlewkę mieć z jednego źródła (nie chcę generować dodatkowych kosztów)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-19 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dumam co by Ci tu zaproponować... Może umówmy się, że tyle ile ml niepotwierdzonych zostanie (tzn max. 32 ml deklarowane przez Ciebie) wleję do atomka o uzgodnionej wczesniej z Toba pojemności i przekażę go Red, a ona dopsika Ci Twoje 2 ml. Może tak być?
![]() |
#12 |
never say no to panda
|
Agnieszko - a czy dałoby się jakoś uszczknąć chociaż 20ml? (bo i ok. 20ml się zadowolę)
*edit - bo ja od Red odbieram wsjo 09.02, więc nie wiem, czy się da radę ze wszystkim uwinąć ![]() *edit2 - matko, ja się chyba schlałam, bo podaję sprzeczne informacje - 20ml
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-19 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obawiam się, że z tym może być problem... Basiek chyba ruszy ze swoimi zakupami na przełomia stycznia i lutego... Jeśli bywasz w Warszawie częściej (tzn. będziesz też jakoś w innym nieodległym terminie), to mogłabym wziąc od Red Twoje 2 ml i całość dostarczyć Ci w dogodnym dla Ciebie miejscu i terminie ![]() edit: Postaram się uzbierać dla Ciebie 20 ml, najwyżej oddam ze swojej działki 8 ml, więc w sumie byłoby dla Ciebie 20... ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- To może potwierdzę, zeby nie było, ze cos źle zrozumiałam. W sumie chcesz ode mnie min 20 a max 32 ml - tak?
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-19 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16 |
never say no to panda
|
aha, co do atomka - to prosiłabym w 50tce
jeśli jest jakiś problem z takowym, to ja przekażę (bo posiadam) Red swoją 50tkę i przy najbliższyzm spotkaniu, przekaże Ci go ![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit: skresliłam z listy Iloneczkę1 z 5 ml, bo wycofała się z nich wątku Baśka, wpisałam je sobie, ale każdą następna rezygnacje doliczę do Twoich ml ![]()
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-19 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Weszłam tu przypadkiem i co sie okazało ze musze potwierdzić ml.
Wczoraj ok godz. 21 w watku Baska zrezygnowałam z udziału w zakupach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Ateno, szkoda, ze zrezygnowałaś, bo o 21.30 miałas jeszcze potwierdzoną przez Red odlewkę 10 ml najbardziej deficytowago zapachu, czyli BC oraz kilka innych odlewek u Baśka. Mimo kilku organizatorek, wszystkie odlewki na pewno poleciałyby do Ciebie w jednej przesyłce, bo Basiek, Red i ja jestesmy z Wawki. Szkoda, ze tak wyszło, ale szanuję Twoją decyzję. cbr, czyli masz już 30 ml FUEL ![]()
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-19 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam obydwa
#21 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam 10 ml
![]() Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-01-19 o 22:29 Powód: dopiski |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-21 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Sabbath w wątku Red (post 96): "To ja potwierdzam swój mililitr nowego BC i zakusy na 2 ml Fuel i 2 ml Signature."
Sabbath pozwoliłam sobie poprosić Red, aby 1 ml BC odpsikała ze swojego flakonu, wtedy wszystkie 3 próbki leciałyby do Ciebie razem z Warszawy. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Oba zapachy potwierdzone na PW przez HulaGirl. ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Zostało 26 ml Lavender - zapraszam ![]()
#24 | |
Wiedźma
|
Cytat:
wybacz mi proszę, że z takim opóźnieniem i w tak niedogodnej chwili pojawiam się w Twoim wątku. Mimo oporu materii i złośliwości losu szczerze dziękuję Ci za znakomitą organizację i życzliwą troskę o moje mililitry. Naprawdę fenomenalnie to wszystko połapałyście z Red i Basią. Jesteście wielkie i to, że gupi Harrods nie sprostał naszym oczekiwaniom nie zmienia faktu, że akcja zaplanowana została mistrzowsko. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. ![]() I piszę się na kolejne zakupy z Tobą, jeśli będą. ![]()
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja bym wstępnie wzięła 1ml Fuel i 10ml Lavender.
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hisoko, ten wątek jest nieaktualny - informacja na czerwono w 1 poście ![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
no tak .Jak zobaczyłam DK Lavender w tytule i ,że 'podniesiony' wątek, od razu napisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.