![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Nowiutki wątek, wymianka u Kachy :) Zapraszam^^,)
Witam
![]() Mam tu wszystko od ciuszków po dodatki i książki i kosmetyki, mam to w jednym wątku, gdyż nie jest tego za wiele by dzielić na poszczególne wątki z ciuszkami, kosmetykami etc. ![]() Proszę o wyrozumiałość jeśli nie będę mogła wysłać od razu paczki, zależy to od czasu i finansów ![]() ![]() Miałam problem z zamieszczeniem zdjec wiec mam wrzucone na fotosiku,mam nadzieje ze to nie problem ![]() Moje zasady: - Wysyłam oczywiście poleconym priorytetem / paczka priorytet [z potwierdzeniem odbioru] i chce tego samego w zamian. - Kto ma mniej przekupek niż ja wysyła pierwszy ![]() - Przed wysłaniem rzeczy piorę a następnie prasuję, oczekuję tego samego od Ciebie. - Przedmioty, które wystawiam są w stanie b.dobrym lub dobrym, a o jakichkolwiek uszkodzeniach informuję od razu przy opisie przedmiotu. - Coś musi mi się spodobać, nie wymieniam się na siłę ![]() - Jeśli pisze "za coś ekstra" to znaczy, że nie jestem zdecydowana do końca nad wymianką tej rzeczy, bo była droga lub bardzo ją lubiłam ![]() - Przedmioty już wymienione koloruję na szaro ![]() - jeśli coś oddam TYLKO za coś z WISHLISTY to koloruję na czerwono ![]() - zarezerwowane na niebiesko ![]() - rzeczy wysłane usuwam z wątku ![]() Szukam: -odtwarzacz mp3/mp4 - staników 65-70-75 A/małe B - długie spodnie jeansowe 28/29 na 34 - letnie sukienki - stroje kapielowe 36/38 A - spódnice ołówkowe, z wysokim stanem - wszystko z cekinami ![]() - torebek mieszczacych a4 - ozdoby do paznokci - suszarkolokowka - dzinsowe krotkie spodenki - wszelkie bluzeczki z bufkami - lakiery do paznokci - ksiazki po angielsku - butów 41 - kolorówki [każdą ropatrzę lubię ![]() - wszystko do robienia paznokci zwlaszcza lakiery, żele,oszoby. akryle, plyny LAMPĘ!! itd http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post15072208 Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-03 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nowiutki wątek, wymianka u Kachy :) Zapraszam^^,)
Sukienki: sukienka bordowa r.36 nie oddam latwo ![]() ========================= ================= sukienka rozmiar 38, niestety byla szyta w niektorych miejscach i ma ramiaczka popsute lecz mozne zaszyc na stale i bedzie ok, mysle ze krawcowa sobie tym poradzi bez problemu ![]() pozatym jest sliczna ![]() JEST ZACIAGNIETA NIE WIEM OD CZEGO NA DOLE ![]() MOZE KTOS KTO SIE ZNA NA TYM SOBIE ZROBI LADNIE ========================= ========================= = sukienka rozmiar 38 brazowa material lekko polyskujacy sliczna do tego bolerko koronkowe - nie byl to komplet ale tak kupilam i nosilam, bolerko troszku poszarpana jak to koronka ale nitki mozna obciac lekko i bedzie jako nocwe, znudzila mi sie i chce oddac ale byla bardzo droga i bede bardzo wybredna ![]() wymiary: szerokosc w pasie - 25cm x2 dlugosc od ramiaczka do najdluzszego punktu sukienki 120cm zalozona byla tylko 3 razy z tylu trzeba zszyc bo sie troszke rozprula,ale to nie problem ![]() ----------------------------------------------------------------------------- sliczna sukienka retro http://images46.fotosik.pl/221/e44c11cc437896b1.jpg nie odam latwo!!! . Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-03 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Koszule:
bluzeczka r.38 w kwiatki stan dst http://images50.fotosik.pl/222/c49a54e66991e112.jpg ---------------------------------------------------------- biała bluzka z kołnierzykiem, rękawy 3/4 bardo fajna, dobrze sie w niej chodzi ![]() ---------------------------------------------------------- niebieska koszula z reportera w biale paseczki, dlugi rekaw, rozmiar small, pognieciona na zdj ale pred wysylka ja wyprasuje ![]() wymiary: dł od kołnierza 61 pas 47 rekaw 60 od ramienia do ramienia 39cm ------------------------------------------------------------ czarna koszula, zalozona tylko kilka razy, mi sie przypadla do gustu ale komus sie moze spodoba ![]() stan bdb rozmiar M Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-03 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Spódniczki:
spódniczka beżowa http://images42.fotosik.pl/134/42bdf415b63ecfe2med.jpg ------------------------------------------------------------------ biala spodnica do kolan, nie nosze, moze komus wpadnie w oko ![]() roxmiar 36 wymiarki: pas 37cm dł 57cm ------------------------------------------------------------- spodniczka brazowa, troche kulek ma, do niej ten paseczek jest brak tam kilku paciorkow co widac uzywana stan dst bardzo wygodna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Bluzki:
Bluzeczka z Adidasa, turkusowo biała, stan bdb, na mnie juz za mala po prostu ![]() rozmiar S ----------------------------------------------------------- biała bluzeczka, rozmiar L ---------------------------------------------------------- biala bluzeczka na ramkach --------------------------------------------------------- biała bluzeczka, bardzo ją lubię, niestety jest na mnie za mała i jestem zmuszona cos z nia zrobic. ma niestety trochę przy dekolcie w łódeczkę po bokach ze tak powiem troszkę nitki wyciagniete ale jesli komus to nie przeszkadza to za cos malego sie wymieni bo ogolnie stan tej bluzeczki jest dobry zalaczam zdjecia uszkodzen zeby nie bylo ze jestem oszustka jakas ![]() pas-36cm dł 54cm dł od rekawka do rekawka 32cm ![]() --------------------------------------------------------------- biala bluzka REPORTER rozm L --------------------------------------------------------------- bluzka sportowa ----------------------------------------------------------------- biala bluzeczka wiazana na szyi NEW YORKER metki odciete bo gryzly, ma wadę malutką, gdyż na wiązaniu na tym sznurku pękła nitka na jednym ale nie widać jak jest zawiązane i tak także można nosić bez problemu ![]() -------------------------------------------------------------- bialo zielona bluzeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
biala bluzeczka rozmiar 38
wymiarki: od rekawka do rekawka - 46cm dlugosc 51cm w biuscie ok36 na dole 41cm ---------------------------------------------------------------- bluzeczka na ramkach, nie wiem jaki to rozmiar bo metki nie mam [gryzla mnie;/] ale 36-38 jakos ![]() stan bdb moze komus wpadnie w oko ![]() z tylu jest granatowa ----------------------------------------------------------------- bluzeczka czerwona vero moda, stan bdb, na mnie za mała ------------------------------------------------------------------ bokserka brazowa bardzo ja lubie będe wybrzydzać ![]() ------------------------------------------------------------------ czerwona bluzeczka r.40 metki ---------------------------------------------------------------- bialo czerwona bluzeczka na ramkach rozmiar chyba S ----------------------------------------------------------------- czerwona bluzeczka z napisami -------------------------------------------------------------- czerwona bluzeczka, stan bdb, rozmiar chyba S (metkę wycięłam bo mnie gryzła;/) -------------------------------------------------------------- czarna bluzka ---------------------------------------------------------------- różowa bluzeczka, dostałam od mamy niestety a duża na mnie, a byla kupowana za granicą, 'na oko' więc oddaję ![]() rozmiar XL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
na jedno ramię S
-------------------------------------------------------------- zielona z ADESSO S --------------------------------------------------------------- czarna z klamrą ![]() --------------------------------------------------------------- niebieskie w paski bluzeczki ---------------------------------------------------------- różowa AMISU bodajże M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
kurtka
---------------------------------------------------- katana dżinsowa --------------------------------------------------- bluza beżowo brązowa -------------------------------------------------------- sweterek biały ---------------------------------------------------------- czarna sportowa bluza rozpinana ---------------------------------------------------------- beżowa bluza L/M ---------------------------------------------------------- bluza REPORTER lekko otarta nie oddam łatwo!! ------------------------------------------------------ beżowa bluza REPORTER XL NIE ODDAM ŁATWO!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
dżinsowa 3/4 kurteczka tylko za cos super RIVER ISLAND 12!
-------------------------------------------------------------- sweterki --------------------------------------------------------------- Żakiet rozm 36-38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
buty rozm 41 wada mała
------------------------------------------------------ gatki z wadą niteczka wystaje ![]() ------------------------------------------------------ stanik 70A nie oddam łatwo drogi był ![]() stanik sportowy czarny ---------------------------------------------------- rybaczki ----------------------------------------------------- pizamka ------------------------------------------------- sandałki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
mp3 lecz nie dzialaja :P
---------------------------------------------------- motka v980 angielskie manu BEZ SIMLOCKA!!! ![]() motka v980 stan widoczny na zdj Motorola V980 - Dane ogólne Alarm wibracyjny: tak Aparat cyfrowy: tak Aparat cyfrowy pixele: 0.3 [Megapixeli] Aparat cyfrowy zoom: 4x Bateria pojemność: 820 [mAh] Bateria rodzaj: Li-Ion Czas czuwania (MAX): 145 [godz.] (6d, 1h) Czas rozm. (MAX): 120 [min.] Pamięć wewnętrzna: 2 [MB] Pamięć zewnętrzna: tak , microSD (TransFlash) 256 MB Sieci: UMTS, GSM 900/1800/1900 Waga: 137 [gram] Wymiary - długość: 94 [mm] Wymiary - grubość: 27 [mm] Wymiary - szerokość: 49 [mm] Motorola V980 - Wyświetlacz Ilość kolorów: 65536 Rodzaj: kolorowy TFT Wymiary - szerokość: 176 [px] Wymiary - wysokość: 220 [px] Motorola V980 - Dane / multimedia Bluetooth: nie Dyktafon: nie EDGE: nie GPRS: tak , Class 10 HSCSD: nie IRDA: nie Java: tak MP3: tak Obsługa USB: tak Przeglądarka xHTML: tak Radio FM: nie Radio FM - RDS: nie SyncML: tak Transmisja danych i faksów: tak WAP: tak, WAP 2.0 Motorola V980 - Wiadomości EMS: tak Klient poczty: tak MMS: tak Raporty doręczeń: tak SMS: tak Video MMS: tak Wiadomości grupowe: tak Wiadomości sieciowe: tak Motorola V980 - Inne Alarm: tak Budzik: tak Data: tak Kalendarz: tak Kalkulator: tak Organizer: tak Przypomnienie: tak Słownik: tak Stoper: nie Timer: nie Zegar: tak ------------------------------------------------------------- apaszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
tabliczka na drzwi
![]() ------------------------------------------------------------ pajączek ----------------------------------------------------------- czapeczka DIVIDED ----------------------------------------------------------- torebki: czerwona czarna rozowo szara DOROTHY PERKINS!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
bransoletki
---------------------------------------------- ksiązki oddam jedynie za cos cennego bo nie musze a sa w bdb stanie!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------ bajki po angielsku!! ----------------------------------------------------------------- pluszak ![]() ----------------------------------------------------------- puder, cienie, inne pierdoły ![]() -------------------------------------------------------- dwie filizanki idealne na prezent w sercu, porcelana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
u mnie znajdziesz stanik małe B
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej. interesowały by mnie z kosmetyków podkłady - jakie to kolory?
oraz dezodorant - moge prosić więcej szczegołów, bo zdjęcie jest niewyraźne ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() może coś za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1257273325 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1257274119 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1257275820 (jasny puder, kredka) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1257274750 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1257274617 ???
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Coś za filiżanki w sercu, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1257273664 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.