![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pazurki Madzi :)
Przeglądając zdjęcia Waszych pazurków natchnęło mnie do umieszczenia tutaj także własnych zdjęć
![]() Pół roku temu ukończyłam kurs stylizacji metodą żelową Bass Cosmetics i właśnie na ich produktach pracuję ![]() ![]() Na początek zamieszczę zdjęcia z moich początków ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pazurki Madzi :)
French
![]() ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Fioletowy i różowy brokat, obydwa na tipsie z żelem kamuflującym
![]() ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miało być kontrastowo
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
I na koniec moje paznokietki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
No no
![]() ![]() Tylko wiadomo, każdy by jeszcze poprawił maluśkie co nieco ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1230204650 tu jakby troszkę podpiłować boczki ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1230204650 a w tym końcówka ma dziwny kształt, faluje jakby ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1230204960 jakieś takie grubaśne ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1230204974 mały palec ma bardzo dziwny kształt... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1230205194 łopaty ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1230205582 ładny odrościk, ale brak stresu ![]() a tak poza tym to ładne uśmiechy robisz ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Generalnie nie jest źle, musisz jednak popracować nad proporcjami i kształtem paznokci.
W niektórych końcówka french jest zbyt masywna i nadaje paznokciom ciężkiego wyglądu. W innych z kolei widać wyraźnie łopatki - smukłym paznokciom dodajesz sporo milimetrów przez nieodpowiednie piłowanie, przez co końcówka jest gruba i szeroka. Niektóre paznokcie są też płaskie i kompletnie pozbawione ładnego łuku. Linia włosa pozostawia też sporo do życzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Trochę mnie dobiłyście...
![]() Co do kształtu - pilnika trochę się boję, chociaż strach ten stopniowo mija ![]() Dziękuję za szczerość ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie tak jak paula napisala, ale pociesze cie, ze dzis juz widzialam duuuuuuuuuuuuuuuzo gorsze galerie dziewczyn, ktore maja dluzsza praktyke
![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
sliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
bardzo mi się podoba zdobienie z niebieskim brokatem
szkoda że na kazdym pazurku brokat różnie rozłożony ... gdyby był równiutko efekt był by o niebo lepszy ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam być odważna i wkleić jednak zdjęcie nieszczęśników, które stworzyłam... Bo chyba solidna dawka krytyki jest mi potrzebna. W żaden sposób nie mogę sobie poradzić z kształtem paznokci. Pomimo starań - wyszły łopaty o bliżej nieokreślonym kształcie. Boję się piłować tipsa, żeby nie przedobrzyć, a później boję się piłować żel, żeby nie zrobić krzywdy frenchowi czy ozdobom... Więc błagam Was dziewczyny o pomoc... Bo zaraz wyrzucę żele i całą resztę za okno i sama za nimi wyskoczę...
Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
La Moderatoiure
|
Nie będę się powtarzać, dziewczyny już wszystko opisały.
Noo ostatnie są "piękne" ![]() ![]() Nie bój się żelu piłować. Lepiej dać go troszkę więcej a później ładnie opiłować pazurek, żeby nie było "gór i dolin".
Edytowane przez La Monica Czas edycji: 2008-12-29 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Tylko właśnie z "górami i dolinami" problemu nie mam... Po prostu mam wrażenie, że żel rozlewa mi się na boki i wychodzi co wychodzi... Zwężam tipsa, ale nie wiem jak bardzo mogę, a w trakcie żelowania poziomuję żel wedle zaleceń Pani Instruktor... Chyba wybiorę się na kolejny kurs, bo nie wiem w którym momencie popełniam błąd...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
turkusowe zdobionko ladne
![]()
![]() |
#17 |
BAN stały
|
BArdzooo ladne te zloto-turkusowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
góry i doliny !! niestety
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
madziareczka i katarzyna015 - dziękuję
![]() Cytat:
![]() A jako że chora jestem, moją sylwestrową rozrywką stały się paznokietki ![]() ![]() Pierwszy, to owy nieszczęśnik, a kolejne zdjęcie to dzisiejsza lekko skorygowana wersja paznokci na trzecim zdjęciu, które już kiedyś zamieszczałam ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziś pora na me pazurki nadeszła, tak więc doszczętnie żel spiłowany został. Pogodziłam się z szablonikami, biały żel ma u mnie przechlapane, a w efekcie powstało, co następuje: brokatowo - złoty french z cyrkoniami swarovskiego
![]() ![]() ![]() Kolejno: zdjęcie z lampą i dwa następne bez. Czekam na krytykę ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Organizatorkaaa :)
|
bardzo ładne te złote
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ładne to złote pazurki
![]() ![]() Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie zwizualizować to co najbardziej mnie dotknęło patrząc na Twoje pazurki
![]() Na drugim zdjęciu narysowałam ci linie boczne, trochę krzywo no ale ja w paincie dobra nie jestem ![]() Złociaczki bardzo przyjemne ![]()
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2009-01-02 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
La Moderatoiure
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1230845684 - ładne ale stres zdecydowanie za mały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() La Monica chyba w życiu dobrej linii stresu nie zrobię... I już zawsze będzie mnie ona stresowałą... byliczka ja się po prostu zawsze boję, że spiłuję ozdoby lub frencha, dlatego zostawiam łopaty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ale ale!te ostatnie sa juz mega postepowe
![]()
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Chciałam dodać kilka pazurkowych zdjęć, ale tak jakoś ostatnimi czasy wychodziło, że koleżanki momentalnie uciekały i tylko jedna dotrzymała słowa i zdjęcie robiła
![]() Starałam się zastosować do Waszych rad moje drogie profesjonalistki, a na ile mi się to udało - oceńcie same ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ipsylonka Czas edycji: 2009-03-25 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.