![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowy wątek u korniczk_a:)L/XLPROSZĘ O WKLEJANIE LINKÓW,JEST TO DLA MNIE WYGODNIEJSZE Mogę zrobić stringi na szydełku:efekt piękny(jak skończę pracę to wkleje foto,bo aktualnie posprzedawałam wszystkie jakie miałam)![]() wzór poniżej na foto ![]() Zapraszam do wymianek w nowym wątku,w starym nie mialam miejsca na dokładki ![]() Moja WISH: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze informuję o stanie moich rzeczy. Nie odmieniam się,chyba,że z powodu mojego niedopatrzenia. Odpisz proszę u mnie,nawet jeśli nic nie znajdziesz-nikt przeciez nie lubi być ignorowany ![]() Nie szukam ubrań firmowych,wystarczy,że maja to coś ![]() Legenda: dokładka nie ma rezerwacja NIKT NIE LUBI BYC IGNOROWANY
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-27 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy wątek u korniczk_a:)
*BIAŁA KURTKA WIOSENNA L/XL *ŻAKIET CZARNY WIOSENNY XL(gothika)
*KURTKA ZAMSZOWA XL(skóra) *KATANKA BOLERKO XL(przerabiana z długiej)
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-02-03 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
*sukienka lniana żółta L spokojnie wchodzi na XL(tylko przymierzona,bez metek) nie ma *sukienka w kwiaty r38 ale spokojnie wejdzie na L *piękna niebieska suknia,naprawdę cudowna,dopasowana do ciała na plecach przeplatana rozmiar M ale na L tez wejdzie,idealna SUKIENKA-TUNIKA H&M R 38 ALE PASUJE NA 40
BIUST 85D TYLKO ZA INNA FAJNA SUKIENKĘ-TUNIKĘ NAJLEPIEJ CIEPLEJSZĄ nietoperek reserved M/L za cos fajnego DOKŁADKA 21.01.10 *piękna tunika z metki 14 ale ja sie nie mieszczę niestety to raczej M małe L(MILA25*)
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-27 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
*spódnica w jodełkę,za kolano(skaracana przeze mnie) pas 39 cm(nosi sie ją wyżej) długość62 cm nie ma *spódnica siwa(skracana przeze mnie) pas 40 cm biodra 49 cm długość 58 *spódniczka mini jeans ze streczem pas 41 cm długość 36 cm *mini H&M r 40 (wymieniona na innym portalu) *brązowa z haftem r 40 piękny czekoladowy kolor pas 42 cm dlugość w najdłuższym miejscu 70 cm długość w najkrótszym miejscu 55 cm DOKŁADKA 30.12.09
*czarna spódnica MARKS &SPENCER r 18 z wymianki okazała się za duża będzie dobra na rozm 44 wzwyż *piękna spódnica r 14 ma gumeczkę z tyłu ładnie wygląda jako sukienka *jeansowa L lagowianka Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-17 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
*spodnie Teranova L(za coś co mi naprawdę wpadnie w oko) pas 44 cm (mierzyć niżej bo to biodrówki) biodra 49 cm długość 106 cm *spodnie przed kolano(skacane z długich) pas 41 cm biodra 49 cm długość 55 cm *eleganckie spodnie na kant jasny róż wyższy stan(mała plamka na nogawce od kleju,której nie widać przy noszeniu) pas 38 cm biodra 51 cm długość 106 cm *spodnie z szeroka nogawką brązowe,pięknie leżą pas 41 cm biodra 47 cm długość 104 cm *bojówki rozmiar 38(maciupka plamka od kleju na nogawce) pas 39 cm długość 101 cm *satynowe rybaczki (przerabiane z długich) pas 41 *jeansy proste nogawki na wysoką rozm L/XL (przerabiane z wysokiego stanu na niższy,widać na środku dodana wstawka czego pod paskiem nie widać) GOMRA pas 43 cm biodra 50 cm długość 112 cm spodnie się rozciągają DOKŁADKA 7.01.10'
spodenki przed kolano E-VIE -r 12 na zywo piekny czarny kolor,są super (wymienie na cos fajnego)
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-02-26 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
*błekitna bluzeczka XL e-vie(MILA25*) szerokość:42 cm(rozciąga się) długość:52 *kopertowa z cekinami L(cekiny mozna odpróć,bo sama doszywałam) szerokość:40 cm(rozciąga się) długość:55 cm *mgiełka tunika MODE MACHINE szerokość:47 cm długość w najdłuższym miejscu 90cm w najkrótszym 62cm nie ma *tunika szara z kapturem szerokość:47 cm długość:87 cm *biały golfik L szerokość:40 cm długość:51 cm nie ma *błękitny sweterek L TALLY WEIJL szerokość:39 cm(rozciąga się) dlugość:57 cm nie ma *piękna kobieca bluzeczka r L/XL na oko,bo nie ma metki z rozmiarem,przywieziona ze Stanów *koszula pomarańczowa także ze Stanów szerokość 55 cm długość 68cm DOKŁADKA 7.01.10'
bolerko L ale to zdrecydownie XL
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-27 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
wszystkie koszulki i topy pasuja na L
*gorset TOP SHOP nowy bez metek(za mały prezent)r 38 zdjęcie nr7 top czerwony moodo (wymieniony na innym portalu) *zdjecie 3 top tuba sciagany po boku nie ma *zdjęcie 8 czarna koszuleczka(mar6)
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-19 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
BUTY TYLKO ZA BUTY
*czółenka wkładka 27,5 /28 idealny stan (były dosyć drogie) *brązowe klapeczki 40 *czerwone półbuty skóra 39(bardzo wygodne) *kozaki 40 lekko obtarte nosy ale po zapastowaniu nie rzuca się w oczy,obcasy raczej oddałabym do szewca,przód skórzany,cholewka eko,poza obcasami stan bdb *skórzane brązowe szpilki r 41 są w stanie bdb tu będę bardzo wybredna bo dla mnie są wyjatkowe-tylko za inne skórzane *śliczne szpilki 39 tylko na ille szpilki 40(upadły aniołoo) zdjęcie moje (poprostu z nie chcialo mi sie robic nowego) DOKAŁDKA 20.01.10 PIEKNE KARMELKI .stan5-r41(NIKaP-n)
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-02-11 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
*pleciona na lato
*czerwona materialowa a4 *czarna stan db mniejsza *reporter przecierana 5.brazowa h&m mieści a4 tylko za inna a4(mucia18)
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-02-26 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
lioton(mucia)
*samoopalacz rossman 3/4 *balsam brązujący 1/2 *balsam sephora o zapachu czekoladki 1/2(upadły anioł) *cienie: -pomarańczowy -brązowy perłowy(upadły anioł) -płynne pomarańcz i róz -kredka zielona perła(upadły anioł) -szminka złota urzyta raz pod błyszczyk(upadły anioł) *olejek do kąpieli nowy nie ma *szampon rossman (upadły anioł) *balsam kwiatowy victoria's secret *nowa myjka sephora *dream muss ![]() *tusz ok 1/2 dokładka 7.01.10'
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-22 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
biżuteria ze zdjęcia 1 i 2 nie ma
czarnych z zdjęcia 4 nie ma *wisior brązowy *bransoleta z masą perłową(ubytek widoczny na zdjęciu,chcialam uzupełnić ale nie mam dostępu do masy) *pierścionekj posrebrzany(nie srebro) *kolczyki nie ma dokładka 7.01.10' *czarne długie korale *kolczyki hand made *brązowe koła do kompletu z wisiorem brązowym
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-02-03 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
łańcuszek do spodni
kadzidełka brak 3 notes do adresów i tel 18 miejsc na wizytówki(mar6) ramka opaska(upadły anioł) kalendarze brązowo biały(mar6) Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-27 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
ubranka na 2/3/4 latka
korki do piłki wkł 18cm *polarek błękitny *bluza dresowa (awaria zamka) *bluzka
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-12 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 15.12.09
*świetne rybaczki czarne w paseczki super do kozaków r z metki 12 ale jak na moje oko to 14 pas 42/43 (wysoki stan)ma regulacje także mozna zmniejszyć trochę biodra 54)MILA25* *rybaczki sportowe next r 38 ale ja nosze 40 i pasują maciupka dziórka na nogawce,zaszyta i nie widac ![]() *piękne lniane spodnie pas 42 cm wyższy stan biodra 55 cm długość 107 cm
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2010-01-24 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za te buciki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1260549046 bardzo dużo były używane ?
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Mogę Ci te wszystkie 3 rzeczy oddać za buciki ![]() noszę 39/40 mam nadzieję , że nie będą za duże ![]() odpowiada Ci taka wymianka ? Jeśli tak zapraszam na PW a jeszcze jedno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
czekam jeszcze na wymiary żakietu i dżinsów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
niestety nic.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
mi wymiary pasuja
podaję wym spódnicy (jest ze streczem więc trochę się naddaje) pas 43 biodra 50 dł 64 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
wymiary niebieskiej spódniczki (tej która podobała Ci się u mnie):
pas 2x46 długość 70cm spódniczka jest nowa tylko przymierzona
![]() |
#30 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1260549046
Zerknij do wątku w podpisie, oprocz tego niwiele wyszukałam ale wklejam rozm L i XL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.