|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krem 18+
Używam kremu Nivea Visage ODŚWIEŻAJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY.
Chce używać jakiegoś kremu na noc, ale nie wiem jakiego. Tez z tej serii? Np piękno i ukojenie ? A co z kremem pod oczy? NIe wiem czy nie za wcześnie jest na taki krem, ale mam wrażenie, że skóra jest zmęczona.. niekiedy zasiniona. Polećcie mi cos; ) Ogolnie jest taki problem, ze jak ja nie zmyje wieczorem makijazu, to rano mam ładniejszą skórę, nie wyskakuje mi nic, a jak ją umyje, przemyje tonikiem itp to rano mam pełno pryszczy:/ Mam 18 lat; )
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krem 18+
Witam rok starsza koleżankę
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NASZ DZIUBEK 20.08.2014 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CORELIPS
|
Czesc kochane!
oo, jest i NagiAkt. czym sobie 'ulepszasz' kremiki? jakimi olejkami? Chcialabym naturalna pielegnacje, tzn wziac sie za nia porzadnie! Tymczasem mam oriflame antyoksydacyjny krem winogronowy na dzien i ziaje kakaowa i - pragne czegos mocniej zapoboegajacego niechcianemu procesowi ...'starzenia' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
oczywiście, że jestem
![]() Fajniutki jest. Parę razy wklepałam go samego w twarz, jak jeszcze była wilgotna i muszę stwierdzic, że wchłoną się nisamowicie a rano nie miałam oleju na ryjku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CORELIPS
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, na koenzymach się nie znam ![]() ![]() skład olejku ![]() ZEA MAYS GERM OIL, GLYCINE SOJA OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, OLEA EUROPEA FRUIT OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PARFUM, TOCOPHEROL, LINALOOL, PUNICA GRANATUM SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NASZ DZIUBEK 20.08.2014 15:10 Edytowane przez nagiAkt Czas edycji: 2011-04-23 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CORELIPS
|
Cytat:
![]() czytalam ze na zmeczona twarz dobra jest woda termalna i kwasy. oczywiscie nie azdemu sluza ale moze warto....? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CORELIPS
|
może troszeeeczkę można, ale autorki wątku - nie ma więc ciiii :japonczyk:
w zasadzie to nie jestem pewna czy BU, czy ZSK, czy mazidla... sugerowac sie bede chyba asortymentem - by wszystko co fajne kupic w jednym miejscu ![]() jejjj.... nie mam pojecia od jakich polproduktow zaczac, co do buzi to kupie jakis krem nawilzajacy bez peg i dodam do niego cos przeciwstarzeniowego moze... ale nie wiem jaki ten krem wziacw dalszym ciagu aby byl w cenie, ani jakie polprodukty zamowic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.