|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jak to zrobic hmmm ?;>
Witam. Mam do was pytanko,bo pewnie niektore z was sa bardziej doswiadczone ode mnie a potrzebuje paru wskazówek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: jak to zrobic hmmm ?;>
Cytat:
![]() a dla nabrania wprawy polecam filmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój jest podniecony już wtedy, kiedy widzi, że zniżam się do jego rozporka. Czasem nawet nie zdążę nic zrobić, a ten już. A co robić kiedy mężczyzna zbliża się do wytrysku to też zależy. Bo nie wiem czy chcesz pozwolić, by mężczyzna doszedł w Twojej buzi, czy jak. Jeśli tak - możesz przyspieszyć dłonią, ustami. Jakkolwiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jesli jest w trakcie wytrysku i dochodzi w buzi to co robic ?? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tez zależy od faceta. Mój lubi jak jeszcze chwile go pieszcze a pozniej sam mnie ciagnie do gory i przytula.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziękuje za odpowiedz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Niektórzy mężczyźni nie chcą, by kobieta połykała ich spermę. Mój Tż zawsze ciągnie mnie sam do góry, kiedy mam skończyć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta ciekawe. Ktos złosliwy zawsze sie musi znalezc... a chyba po to jest to forum zeby pytac i rozwiewac swoje wątpliwosc.,więc jak nie pasuje to żegnam ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest tak jak u dziewczyn wyżej. Na sam moj widok sie podnieca ![]() Nie martw się i nie stresuj. Trening czyni mistrza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
To zależy. Po wytrysku penis jest bardzo wrażliwi, i może być dla niego dyskomfortem, jeśli będziesz dalej go ruszać. Więc musisz się przekonać.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Aj tam zaraz złośliwość, moja rada o strzale w oko była jak najbardziej poważna, poza tym sądzę, że jeśli miałabyś kiedykolwiek wcześniej penisa w ustach, nie zadawałabyś tego typu pytań. Ale owszem, forum jest po to, żeby pytać. I żeby odpowiadać, czasem z dystansem do niepoważnego pytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17125137]kochana moj facet jak tylko na mnie popatrzy to ma już namiot
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no jak wyzej na sama mysl o sexie oralnym mojemu TŻ staje
![]() ogolnie to moj chlopak uważa połykanie za kure**wskie, ale to zalezy od mężczyzny ![]() jak zbliza sie wytrysk to delikatnie pamietaj ![]() ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja osobiście nigdy nie połknełam spermy i nie zamierzam. Zawsze gdy widzę/czuję, że zaraz wybuchnie dokańczam ręką a drugą "osłaniam" penisa. Nie wiem nawet czy mój facet chciałby, żebym połknęła-nie będę się zmuszać, to ma być przyjemne dla nas obojga
![]() Jeżeli sama nie chcesz połykać ani nawet mieć wydzieliny w ustach to bądź czujna kiedy będziesz czuła na penisie wszystkie żyły i pulsowanie krwi w środku (przynajmniej u mojego tak jest-żadnego innego nie miałam, nie będę się więc wypowiadać za wszystkich ![]() Jest też opcja bonusowa dla faceta ![]() Można (mocno ale z wyczuciem, nie sprawiająć bólu) ucisnąć nasieniowody krótko przed wytryskiem ![]() ![]() ![]() Mój kiedy już znalazłam ten punkt powiedział: "Myślałem, że tylko kobiety mają wielokrotne orgazmy". ![]() Jeszcze jedno.. jeżeli nie wiesz czy facetowi stanie na baczność na samą myśl (osobiście nie chciałabym się bawić "flakiem") to może wcześniej przytul się, poocieraj trochę o jego sprzęt, pokręć tyłeczkiem. Myślę, że po tym będziesz miała gwarancję, że jest zwarty i gotowy ![]() W grę wchodzą też oczywiście namiętne, "głębokie" pocałunki. ...Nie wiem czy nie jestem za bardzo obrazowa w tych moich opisach... a co tam, może chociaż trochę pomogłam. W końcu pamiętam jak się bałam za pierwszym razem że coś sknocę ![]() Edytowane przez Succub91 Czas edycji: 2010-02-12 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do pytania autorki, też miałam kiedyś takie wątpliwości, więc doskonale ją rozumiem. Polecam tak jak już było wcześniej wspomniane "filmy instruktażowe" (nie mówię, żeby naśladować każdy ruch i uczyć się na pamięć, ale żeby nabrać ogólnego pojęcia "z czym to się je" ![]() ![]() ![]() Jeżeli mogę coś jeszcze doradzić z kwestii "technicznych" to dużo śliny (albo żelu nawilżającego o jakimś smaku - mniam ![]() I przede wszystkim nie stresuj się brakiem doświadczenia, zobaczysz, jak zaczniesz, nawet nie zauważysz, kiedy poniesie Cię fantazja ![]() Edytowane przez molasses disaster Czas edycji: 2010-02-12 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Czy ja jestem jakaś dziwna, bo nigdy o tym nie myślałam przed i nie ćwiczyłam na niczym? xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja przyznam się bez bicia, że sporo interesowałam się przed i trenowałam na "fantomach", bo jako zodiakalny koziorożec, źle czuję się w warunkach niepewności ![]() Edytowane przez molasses disaster Czas edycji: 2010-02-12 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój zazwyczaj jest już mocno podniecony przed, ale jeśli czasem w trakcie czuję, że opada, zabieram się za jego sutki (ma wrażliwsze od moich) i znów ma namiot ![]() Technika zależy od tego, na co oboje macie ochotę. Mój uwielbia głębokie gardło. Na początku było ciężko, ale małymi kroczkami jakoś poszło. Tylko pamiętaj - nigdy, przenigdy po jedzeniu... Według mnie ważny jest też brak jednostajności - zmieniaj typ pieszczot (lizanie, ssanie) w trakcie. Co do dochodzenia w ustach - ja to akurat lubię. Nie zawsze mam ochotę, ale wtedy najczęściej TŻ kończy mi na piersiach czy na plecach (naprawdę ciekawe doznanie ![]() ![]() My nigdy jeszcze nie próbowaliśmy seksu oralnego w miejscu publicznym, ale jakoś średnio nas to kręci (no chyba że jakaś polanka).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
koleżanki dobrze radzą a co do szukania co i jak na filmach to raczej bym odpuścił, moja ex z koleżankami na ten temat nie rozmawiała tylko coś tam widziała na filmie nie powiem byłem mile zaskoczony i było mi cudownie (był to jej pierwszy raz w buzi) ale po pewnym czasie zauważyłem że ona robi to trochę na siłę, tzn bierze głębiej niż by było jej wygodnie i zmusza się trochę (efekt zobaczenia tego na filmie) czasem nie pozwalałem jej tak, cofałem się albo podnosiłem jej głowę, w końcu pogadałem z nią że w cale nie musi tak może mniej i w ogóle, no to powiedziała że jak widzi jak odlatuje to chce tak robić mimo iż jest jej średnio wygodnie
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Jeśli masz zamiar to zrobić to własnemu TŻ'towi to po prostu go zapytaj . Niech sam Ci powie co lubi.
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Agnes1906: co do bonusa to jeszcze mocno ssam w tym samym czasie (stwarzam Mu, że tak powiem "złudzenie orgazmu"), później staram się troszkę jakby słabiej, żeby Mu emocje trochę opadły i tak się bawię, tak długo jak mam ochotę
![]() ![]() ![]() ![]() Tego odpowiedniego miejsca szukałam chyba ze dwa miesiące (nic mu o tym nie mówiąc, chyba uważał że jakaś nienormalna jestem ![]() ![]() Srebrnousta: trenowałaś wcześniej głębokie gardło? Chciałabym zrobić to mojemu, ale odstrasza mnie myśl zwymiotowania, mam silny odruch wymiotny przy wkładaniu czegoś głęboko do ust ![]() Poza tym mam aparat na zębach. Przy normalnych lodzikach absolutnie mi to nie przeszkadza, ale boję się, że przy głębokim gardle mogłabym zrobić Mu sporą krzywdę.. ![]() To prawda, że kiedy facet kończy w głęboki gardle to sperma omija kubki smakowe i spada wprost do przełyku? Nie czuć jej smaku? Zawsze mnie to ciekawiło ![]() Nie potrafiłabym pozwolić mojemu spuścić mi się na twarz.. Dobra- plecy; piersi- też ok, przejdzie, ale na twarz?! Czułabym się chyba wtedy strasznie poniżona.. A PO wszystkim co? Wstaję, idę umyć twarz i wracam do Niego? Powiedz proszę jak to u Ciebie wygląda. ![]() Filmów instruktarzowych nie oglądałam, ćwiczyć też nie ćwiczyłam ![]() ![]() ![]() A Wy macie jakieś triki? Opiszcie, chwalcie się osiągnięciami, no! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
up?
![]() |
#27 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do szybkości, to mój chłopak ostatnio poskarżył się, że często tuż przed finiszem trochę zwalniam tempo, więc chyba lepiej szybciej. W trakcie wytrysku jeszcze cały czas macham ręką, żeby wszystko wycisnąć, ale już delikatniej. A po, to co najwyżej delikatnie gładzę palcami ![]() Co do techniki to mój akurat najbardziej lubi, gdy mam w ustach samą główkę, a kciukiem i 2-3 palcami obejmuję trzon i przesuwam energicznie góra-dół. Ale staram się zmieniać co chwilę technikę, raz robię w ten sposób, raz samymi ustami - szybko, bądź powoli ale za to głębiej, czasami wyciągniętym językiem przesuwam wzdłuż... Musisz popróbować po prostu i obserwować reakcję, co mu się najbardziej spodoba. Tylko uważaj na zęby, jak bierzesz członka do ust to górne zęby przykryj wargą, a na dole językiem (nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć...) A tak naprawdę, to podejrzewam, że każdy facet trochę inaczej to przeżywa i co innego sprawia mu największa przyjemność, więc próbuj, próbuj! Albo zapytaj go ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Myślę że najlepiej jest powiedzieć Twojemu TŻowi otwarcie że mistrzynią jeszcze nie jesteś ale chcesz sie uczyć ;D
Ja bym proponowała zamiast czytać jakiekolwiek porady to zdać sie na własną fantazje i obserwować co mu sprawia największą przyjemność. ja tak sie uczyłam i sprawiało mi to większa frajdę niż odtwarzanie w głowie porad z cosmo ![]() Możesz tez zapytać o jego odczucia i ewentualne porady ![]()
"Nie widziano jeszcze, by kto był nieszczęśliwy z tego powodu, że nie troszczy się o to, co się dzieje w duszy innego człowieka. Ci zaś muszą być nieszczęśliwi, którzy nie śledzą z rozwagą drgnień duszy własnej." Marek Aureliusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Aj tam, pewnie mistrzynią jesteś dla Niego ale na Twoim miejscu nic bym Mu nie mówiła, niech ma niespodziankę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.