|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Opisy na gg na prośbę . cz I . ; )
Podobny wątek jest założony z opisami na gg , który ma już XVII cz. bardzo podziwiam
![]() ![]() Postanowiłam założyć wątek , na którym możecie dodawać swoją twórczość . Na pewno czymś nowym jest to , że przyjmowane są prośby , o opisy jakie potrzebujecie . No i taki mini regulamin : 1 . Nie tolerujemy kłótni , na jakikolwiek temat . 2 . Nie obrażamy innych . 3 . Staramy się zamieszczać opisy swojego autorstwa , a jeśli cudzego to nie powtarzamy . ; ) Miłej zabawy talenciary . xd ; * Na początek kilka moich ulubionych opisów : Weź tylko popatrz na te gwiazdy na niebie. Tam nie wiedzą co to złość , smutek , co to cierpienie. Będzie tak jakbyśmy się nigdy nie poznali . Tu , po słonych łzach przyjdzie czas na uśmiech triumfu . Nie każdy w środku jest twardszy od granitu . To te łzy , które wyparowały w płomieniach uczuć . Ty wiesz , że ja z końca umiem zrobić początek . ![]()
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , ![]() Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-03-18 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opisy na gg na prośbę . cz I . ; )
#3 |
Przyczajenie
|
"Nigdy się nie zastanawiałam nad tym jak umrę , ale umrzeć za kogoś , kogo się kocha wydaje się być dobrą śmiercią " - Zmierzch .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
poprosze o takie zadziorne, ze robię co chce i to moja sprawa
![]() tpu jest ryzyko jest zabawa' Edytowane przez rasable Czas edycji: 2010-03-19 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 1.Robię co uważam za słuszne, by niczego nie żałować gdy ten świat opuszczę.! 2.Nikt nie będzie mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze 3.A ja lubię to, co robię i robię to, co lubię. 4.Nikt mi nie zabroni i nikt mnie nie zmieni! 5.Nie umrze nikt za mnie więc.. Żyć mogę jak wolę.. ![]() A macie jakieś opisy dotyczące tego, że wszystko jest mi już obojętne? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.