|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
puder podobny do ziemii egipskiej
Witam Dziewczyny,
juz od dobrych paru latu uzywam ziemii egipskiej. mam skore mieszana, wiec co jakis czas musze nakladac puder matujaco-transparentny z vipery, aby sie nie swiecic i zapobiec zbytniemu brazowieniu ziemii. zaczelam rzadziej chodzic na solarium a co za tym idzie ziemia stala sie dla mnie zbyt ciemna. moje pytanie brzmi nastepujaco: co byscie polecily? szukam podobnie wydajnego i tak samo odzywczego pudru w ktorym mozna sie opalac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: puder podobny do ziemii egipskiej
to w makijazu mozna sie opalic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
sprzeedawczyni w punkcie bikoru sama z siebie powiedziala, ze uzywajac ziemii egiskiej m,ozna spokojnie sie opalac na plazy, czy tez solarium
![]() sama bylam w szoku, jednakze wyprobowalam i zadnych negatywnych zmian nie zauwazylam i twarz opala sie bez zadnych wiekszych problemow ![]() Edytowane przez aneczka90-90 Czas edycji: 2010-03-11 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alternatywą dla Ziemi Egipskiej jest Ziemia Słoneczna Lavertu. W odróżnieniu od Ziemi Egipskiej ma 3 odcienie więc można dobrać jaśniejszy kolor ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Też o tym pomyślałam- Lavertu;
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
musze sie pozadnie zastanowic, poniewaz z 3 miesiace temu dopiero co ziemie egipska kupilam
![]() czy poza allegro mozna gdzies zakupic ziemie lavertu? zastanawiam sie nad kolorem 3, ale na kazdej aukcji inaczej wyglada, na jednej jest za jasny a na drugiej w kolorze brzoswinki a wlasnie na takim mi zalezy ![]() http://allegro.pl/item946237920_os_l...ys_gratis.html najtansza z aukcji jaka znalazlam, na podrobke nie natrafie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nie wiem w jakich ilościach go używasz- poza tym jak każdy ciemnieje w ciągu dnia na skórze.1-ka jest jasna, naprawdę jasna a 3-ka ciemna-więc nie wiem jak po solarium
![]() Co do pewności gdzie go kupujesz - popatrz na forum z perfumami- tam są sprawdzone namiary na sprzedawców i perfumerie w necie.A oprócz perfum sprzedawane są też tam i kosmetyki.Ten puder też.
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-03-12 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
czekaj, czekaj, bo na allegro jest napisane, ze 3 jest wlasnie najjasniejsza a 1 najciemniejsza ;P i sie pogubilam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
qrcze - swojego nie mam teraz przy sobie więc od razu Ci nie powiem, ale zaraz Ci PW napiszę z nazwą perfumerii w necie gdzie na pewno jest lavertu i sobie sprawdzisz- może mi się pomerdało.
![]() edytuje- zerknij sobie tu http://esentia.pl/Lavertu_Puder_Ziem...zna_p25577.htm Faktycznie na odwrót jest .Sorry.
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-03-12 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
czyli jak to jest z odcieniem 3?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajne są puderki brązujące Nouba, poczytaj na kwc
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny jakies dwa dni temu bzakupilam ziemie sloneczna lavertu odcien 01 czyli ten najciemniejszy poniewaz czesto chodze do solarium ale mam pytanie jak dobrze nakladac ten kosmetyk?pomozcie bede wdzieczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
pudzlem robisz duze koliste ruchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja również od lat uzywam ziemii egipskiej.Uwielbiam ten puder,ale niestety dwa dni temu dowiedziałam się od pani dermatolog,że ma mam cerę naczynkową ![]() No,ale moje pytanie brzmi czy ktoś może mi doradzic i powiedziec,czy ja moge tego pudru nadal używać??Ale coś mi się już wydaje,że nie bardzo,gdyż chyba zawiera składniki,których nie powinnam używac.. Z góry dziekuje za jakąkolwiek poradę ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.