|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Poszukuje namiętnie podkładów do skóry tłustej/miesznanej - najjaśniejsze!
nieaktualne
Poszukuje podkładu idealnego, chętnie przyjme odlewki i większe próbeczki. Koniecznie do skóry tłustej/mieszanej, wszelakie najjaśniejsze odcienie Na wymianę rzeczy z wątków w podpisie Clinique superfit 01 Collistar 00 Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-12-17 o 17:24 |
|
|
|
#6 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Poszukuje namiętnie podkładów do skóry tłustej/miesznanej - najjaśniejsze!
moge ci zaproponowac Kanebo i odlewke NARSa ale one sa raczej do suchej, z tymze kryja
![]() fenomen tlustej cery polega na tym ze trzeba stosoewac podklady nawilzajace zeby ja troche uspokoic, tak wiec ja to robie i chyba dobrze, i takie moge ci zaproponowac
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje namiętnie podkładów do skóry tłustej/miesznanej - najjaśniejsze!
mam jeden na zbyciu z vichy...
|
|
|
|
#8 |
|
Kici kici miau miau
|
Kanebo moge ci odlac w oryginalnym opakowaniu, natomiast NARSa moge ci odlac - taka odlewke na pare uzyc,moze parenascie
![]() podoba mi sie bluzeczka Amisu tunika - to jest ta prawda? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1259444816 ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- rozumiem ze jest w dobrym stanie? to ile mam ci odlac NARSa? mam odcien 02 czyli Mont Blanc, o taki: Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-12-02 o 17:45 |
|
|
|
#9 |
|
Kici kici miau miau
|
Kanebo jest tyle ile napisalam w watku, natomiast co do NARSa to napisz mi ile bo ja nie wiem zeby to bylo adekwatne mnieje wiecej do bluzeczki...
a pojemniczek znajde
|
|
|
|
#12 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
i jeszcze pędzla do różu skośnego szukam, do podkładu też by sie przydał
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
o boze dziewczyny prosze o pomoc w zwiazku z tym ze chce kupic podklad nars sheer glow z tym ze nie wiem kompletnie ktory kolor ???czy ktoras z was go ma??
i jak kolory bo ja mam tylko to zdjecie z tymi "swatchami " jak wyzej .
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.