|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z meska duma. Z ex tak, ze mna nie.
Mam nastepujacy problem. Jestem z moja TZ w dlugoletnim zwiazku (ponad 8 lat). Nasze wspolzycie oboje uwazamy za udane. TZ jest dla mnie
pierwsza ja dla niej nie. Ostatnio w rozmowie wyszlo, ze z poprzednim robila to "na pieski" i jej sie nie podobalo. Stwierdzila, ze to jej odczucia, ze wszystko bylo ok z drugiej strony, ale nie podoba jej sie ta pozycja bo jest za bardzo wydumana. Powiedziala tez, ze juz nigdy w zyciu nie zamierza sie tak kochac. Tu pojawia sie problem. Mimo, ze nie mam ciagot do tej pozycji, to moja meska duma srednio czuje sie z faktem, ze moja TZ robila z kims cos czego ze mna nawet czysto teoretycznie by nie zrobila. Doradzcie prosze. Czy przesadzam? Z jednej strony czuje, ze tak, z drugiej jest tak jak pisze powyzej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z meska duma. Z ex tak, ze mna nie.
Cytat:
A swoją drogą: co to znaczy, że pozycja jest "za bardzo wydumana"?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tez się zastanawiam, co w tym takiego wydumanego
![]() Coz, musisz sie z tym jakos pogodzic. Innej rady nie ma. Jak dla mnie to szukasz dziury w calym.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem szukasz dziury w całym..
po za tym, ona robiła to bardzo sporo lat temu, skoro jesteś Ty z nią 8lat. więc nie rozumiem, dlaczego teraz ten 'problem' wyciągasz.?
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. Edytowane przez 0nasty0 Czas edycji: 2010-03-27 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
tobie chyba nie chdzi o to ze nie chce tego robic z Toba tylko o to ze jak ona smiala robic to z innym
![]() Gdyby robila to z Toba na pieska mimo iz juz wie ze tego nie lubi to czulbys sie usatysfakcjonowany?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No i właśnie dlatego jestem zwolenniczką nie mówienia obecnemu partnerowi i sytuacjach, które miały miejsce w przeszłości z byłym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Później rodzą się jakieś niezdrowe myśli, jak u autora wątku. I po co to komu?
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No po czesci macie racje, ale nie do konca. Ja mimo wszystko cenie sobie, ze wiem i podziwiam z jednej strony. Fakt, temat sliski jakby nie bylo. Niemniej jednak sytuacja juz klarowna i wyjasniona. Nie mam juz zadnych problemow
![]() Tak, wiec watek mozna zamknac. Edytowane przez Eddie775 Czas edycji: 2010-03-27 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie lubi to nie lubi. Wsadź dumę do kieszeni i tyle. Trudno. Tak wybrałeś to musisz szanować to jakie gusta ma twoja partnerka. Jak widać do eksperymentujących nie należy. Może z czasem jak będziesz dobrym kochankiem nabierze ochoty na eksperymenty. Czego Ci szczerze życzę. A póki co- dała ci do zrozumienia co nie wchodzi w rachubę więc musisz to uszanować i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.