|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zakup diety.
Cześć dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem jakiejś diety np "z biedronki" albo jakiegoś ebooka z przepisami. No ale nie ukrywam nie stać mnie na taki zakup.
Chciała bym się spytać czy ktoś ma tak jak ja i chciałby razem kupić jakąś dietę (razem wyjdzie taniej) lub wymienić się ze mną jeżeli już taka posiada ![]() Jeżeli chcesz wyrazić się negatywnie to możesz od razu sobie odpuścić. Nie szukam opinii tylko osób chętnych. A nie każdego musi stać na wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zakup diety.
Co według Ciebie jest dietą? Bo raczej indywidualnie dostosowany jadłospis nie ma nic wspólnego z ebookami z przepisami. Chcesz konkretnej pomocy, czy książki kucharskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie chce indywidualnego jadłospisu.
Jestem wiele różnych diet tj od dr lifestyl, od Klaudii Łakoma, Daylieffect, healthy omnomnom itd itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jeśli zależy Ci na dość tanim i skutecznym rozwiąznaiu to może spróbuj diety 1:1 (kiedyś dieta cambridge). Mają duży wybór smacznych posiłków w bardzo atrakcyjnych cenach. Dzięki nim wróciłam do formy po ciąży, więc dieta bardzo skuteczna, a do tego całkiem dobra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Żadnych diet cud, Kopenhaskich itd. chyba, że chcesz sobie kompletnie rozregulować metabolizm, o innych konsekwencjach nie wspomnę. Zbilansowana dieta dostosowana do Twojego zapotrzebowania, po czasie z minimalnym minusem jeśli zależy Ci na odchudzaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.