![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Victoria's Secret AVON Inglot H&M Solarium!Witam na odświeżonym wątku Odpisuj u mnie <> Jeśli nic nie znajdę w Twoim wątki - nie zawsze odpisuję<> Kosmetyki zaznaczone kolorem szarym zostały wymienione, brak <> Przy wstępnej rezerwacji napis Rezerwacja <> Na życzenie podaję daty ważności kosmetyków <> Przekupki z mniejszą ilością punktów wysyłąją jako pierwsze Zdjecie pierwsze 1 - EMERALD BAY Choco-Latta-Late lotion zawierający podwójny bronzer, o przyjemnym czekolado-kawowym zapachu. 265ml użyty raz.2 - EMERALD BAY Everclear Elixir balsam posiadający antybakteryjną formułę oraz podwójny bronzer 265ml użyty raz. Do mucia18 3 - EMERALD BAY Sunburst Sorbet lekko brązujący przyśpieszacz 4 - MARIELLA ROSSI regenerujący peeling pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła shea 200ml NOWY 5 - MARIELLA ROSSI regeneracyjny żel pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła 200ml NOWY 6 - H&M shower peeling glamours night 240ml NOWY 7 - DOVE Summer Glow + SPF 15 balsam do ciała, samoopalający i nawilżający, do każdej karnacji. 250ml użyty dwa razy na same nogi 8 - AVON Bronze aftersun chłodzący żel po opalaniu z pantenolem 200ml - ubytek widoczny na zdjęciu (ok dwa razy) 9 - AVON Planet Spa hawajski balsam do masażu. 150ml, zostało ok 2/3 10 - AVON Planet SPA japońska sake i ryż. Wygładzająca maseczka do twarzy typu "peel off". 75ml użyta 3 razy 11 - AVON Foot Works Nawilżający krem do stóp "korzenne aromaty" 75ml. użyty 4 razy. 12 - Avon Naturals nawilżająca galaretka do ciała Morela i Słonecznik. Otworzyłam jedynie aby sprawdzić zapach i konsystencje. 200ml NOWA Zdjecie drugie: - VICTORIA'S SECRET Basic Instinct body lotion. Pachnie niezwykle intensywnie, balsam trwały jak perfumy. 100ml raz wybróbowany na nadgarstki.- VICTOEIA'S SECRET Basic Instinct eau de perfum 15ml raz psiknięty, mocny zapach - BOOS eau de perfume bardzo podobny do Hugo Boss Woman. Psiknięty dwa razy. Ładny i świeży zapach - BIELENDA Piękna Skóra krem orzechowy na noc. Naturalnie brązujący.50ml NOWY zafoliowany - SEPHORA kuleczki pielęgnujące do kąpieli 5szt. Każda o innym zapachu i właściwościach. NOWE Zdjecie trzecie: - AVON cienie mineralne, podwójny cień z wygładzającymi minerałami. Kolor 'in the nude' - bardzo naturalne i trwałe. Raz wypróbowane, jak NOWE- AVON sypki podkład z wygładzającymi minerałami. Odcień "nude". Raz wypróbowany, jak NOWY Zdjecie czwarte: L'OREAL Volume Shocking - baza + tusz, baza ze szczoteczką, tusz z wygodnym grzebykiem, kolor 'deep brown' ale po nałożeniu wygląda jak czarny, kupiony na początku tego roku, konsystencja taka jak po pierwszym otwarciu-INGLOT Matrix Matte - cień do powiek 726 letni pomarańczowy kolor, użyty dwa razy, kupiony w maju -INGLOT Matrix lekko perłowy - cień do powiek 829, użyty dwa razy, kupiony w maju Zdjęcie piąte: - SUN FLOWER żel UV jednofazony twardy 2. 7g wypróbowany na jednym paznokciu. Do mucia18- Karuzela z ozdobami NOWA - Kwiatuszki materiałowe do wtopienia w żel lub akryl - Playboy króliczki do wtopień kolor : srebrny i żółty(mieni się na różne kolory) - Kółeczka CD Mienią się na różne kolory Zapraszam
[ori_bas]264661[/ori_bas] Edytowane przez patitkas7 Czas edycji: 2010-01-18 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Victoria's Secret AVON Inglot H&M Solarium!
coś u mnie za 1, 12, puder avon i mascare loREAL ?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za cienie Inglot
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a ja zapytam o 1 i 10
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
witaj, interesuje mnie puder sypki z avonu
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za kulki do kąpieli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1 - EMERALD BAY Choco-Latta-Late lotion zawierający podwójny bronzer, o przyjemnym czekolado-kawowym zapachu. 265ml użyty raz.
2 - EMERALD BAY Everclear Elixir balsam posiadający antybakteryjną formułę oraz podwójny bronzer 265ml użyty raz 3 - EMERALD BAY Sunburst Sorbet lekko brązujący przyśpieszacz - SUN FLOWER żel UV jednofazony twardy 2. 7g wypróbowany na jednym paznokciu - Karuzela z ozdobami NOWA jakie zuzycie 3ki? 4 - MARIELLA ROSSI regenerujący peeling pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła shea 200ml NOWY 12 - Avon Naturals nawilżająca galaretka do ciała Morela i Słonecznik. Otworzyłam jedynie aby sprawdzić zapach i konsystencje. 200ml NOWA 6 - H&M shower peeling glamours night 240ml NOWY co bys za to chciala?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jedynie z kosmetyków oriflame mam jeszcze lagodzacy krem do stop winter nights, 75 ml , uzyty 2 razy.
z rzeczy które u ciebie wybrałam moge zrezygnowac z 1 i tyszu loreal, czyli interesuje mnie puder avon i galaretka avon ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze kilka odsypek poza wątkiem ale jakie kolorki by Cię interesowały? mi najbardziej zależy na pozycji nr 1
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Cos za karuzele?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
MARIELLA ROSSI regenerujący peeling pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła shea 200ml NOWY 5 - MARIELLA ROSSI regeneracyjny żel pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła 200ml NOWY H&M shower peeling glamours night 240ml NOWY AVON Planet Spa hawajski balsam do masażu. 150ml, zostało ok 2/3 Avon Naturals nawilżająca galaretka do ciała Morela i Słonecznik. Otworzyłam jedynie aby sprawdzić zapach i konsystencje. 200ml NOWA SEPHORA kuleczki pielęgnujące do kąpieli 5szt. Każda o innym zapachu i właściwościach. NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
roumiem ze nie chcesz wymienic pudru na perełki
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
podoba mi się maseczka peel-off i podkład Avonu
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za MARIELLA ROSSI regenerujący peeling pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła shea 200ml NOWY 5 - MARIELLA ROSSI regeneracyjny żel pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła 200ml NOWY 7 - DOVE Summer Glow + SPF 15 balsam do ciała, samoopalający i nawilżający, do każdej karnacji. 250ml użyty dwa razy na same nogi ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() 12 - Avon Naturals nawilżająca galaretka do ciała Morela i Słonecznik. Otworzyłam jedynie aby sprawdzić zapach i konsystencje. 200ml NOWA - AVON cienie mineralne, podwójny cień z wygładzającymi minerałami. Kolor 'in the nude' - bardzo naturalne i trwałe. Raz wypróbowane, jak NOWE - AVON sypki podkład z wygładzającymi minerałami. Odcień "nude". Raz wypróbowany, jak NOWY
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
jednak nie jestem już zainteresowana 1,2,3
![]() Tusz jest w trakcie negocjacji, ale jest świeży, został kupiony góra miesiąc temu, podkład Sephory jest bez pompki, a maska do włosów miała wyjściową pojemność 200ml ![]() Może coś sobie wybierzesz u mnie za te dwie rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
-INGLOT Matrix Matte - cień do powiek 726 letni pomarańczowy kolor, użyty dwa razy, kupiony w maju
- AVON sypki podkład z wygładzającymi minerałami. Odcień "nude". Raz wypróbowany, jak NOWY 4 - MARIELLA ROSSI regenerujący peeling pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła shea 200ml NOWY 5 - MARIELLA ROSSI regeneracyjny żel pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła 200ml NOWY czy to kosmetyki typowo do solarium? 1 - EMERALD BAY Choco-Latta-Late lotion zawierający podwójny bronzer, o przyjemnym czekolado-kawowym zapachu. 265ml użyty raz. 2 - EMERALD BAY Everclear Elixir balsam posiadający antybakteryjną formułę oraz podwójny bronzer 265ml użyty raz 3 - EMERALD BAY Sunburst Sorbet lekko brązujący przyśpieszacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
4 - MARIELLA ROSSI regenerujący peeling pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła shea 200ml NOWY
5 - MARIELLA ROSSI regeneracyjny żel pod prysznic. Pielęgnacja bardzo suchej skóry, ekstrakt z fig i masła 200ml NOWY 9 - AVON Planet Spa hawajski balsam do masażu. 150ml, zostało ok 2/3 za podkład? ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- chyba, że jeszcze wybiorę sobie coś drobnego i wtedy dorzucę Ci tusz ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- wszystko jest napisane bodajże po francusku na nim, więc nie mam pojęcia. Dostałam go przypadkiem, poprosiłam ciocię o kupno mojego ulubionego, bo u mnie nie ma Sephory i kupiła mi ten, a niestety mi on nie odpowiada ![]() Jeśli zgodziłabyś się na wymiankę, to może dorzuciłabyś mi kulki do kąpieli i wtedy ja wysłałabym Ci podkład i tusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
też jestem konsultantką
![]() czyli rozumiem że rezygnujemy ?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kochana musiałabys sprawdzic odcien bo kiedy robie zdjecie to nigdy nie umiem uchwycic koloru albo wychodzi za jasne albo ciemne, co do jt to nie znam sie na tych kodach a datekalkulatorowi juz nie ufam odkad mi wyszło ze nówka krem jest przeterminowany a tu sie okazało ze to tylko powtarzające sie kody czy cos w tym stylu, a cien cie juz nie interesuje? nie bede zbyt wybredna bo najbardziej zalezałoby mi na pudrze i cieniu inglot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1.Baza pod podkład Sephora raz testowana jaka data ważności?
10.raz wypróbowany podkład Astor 16h Mineral Match, odcień 100 jest ciemny czy jasny? zależało by mi na naturalnym - róż z kwiatuszkiem -chyba lancome rozu lancome nie oddam ![]() raczej jasny astror niz ciemny niema mnie w domu ale baza jets zwieza za baze i podklad bym chciala - SUN FLOWER żel UV jednofazony twardy 2. 7g wypróbowany na jednym paznokciu - Karuzela z ozdobami NOWA 2 - EMERALD BAY Everclear Elixir balsam posiadający antybakteryjną formułę oraz podwójny bronzer 265ml użyty raz 6 - H&M shower peeling glamours night 240ml NOWY
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
na mgiełkach nie ma dat a kody mi nic nie mówią ale zdając sie na nos, to wszystko z nimi ok, na pewno nie sa przeterminowane, zbyt krótka sa otwarte, mam je z wymianki a obie były nowiutkie gdy do nie przyleciały, nie sa zbyt trwałe, jak to mgiełki, ja chetnie oddam co wymieniłaś, mogłabys dorzucic cienie avon z minerłami? chcetnie wypróbuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.