| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-23, 21:28 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: R 
				 | zabawy urodzinowe

Hejka.zostałam zatrudniona jako WODZIREJ w sobote na urodziny kuzyna ktory bedzie miał 10 lat   jego goscie tez beda w takim oto wieku  ciocia poprosiła mnie o zorganizowanie mu konkursów czy tez jakis zabaw  tylko nie mam pojecia co wymyslec by im sie to spodobało  tym bradziej ze mimo ze jest w takim wieku te dziecko jest dosc specyficzne tak jak Jego przyjaciele  dziekuje za podpowiedzi   | 
|     |   | 
|  2010-03-23, 21:39 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: zabawy urodzinowe

Kasiu, jeśli nie masz nawet jednego pomysłu na zabawę dla grupki dziesięciolatków, to jak Ty sobie wyobrażasz prowadzenie takiej zabawy? Nie wystarczy rzucić hasło i patrzeć, jak dzieci się bawią. Poza tym, po co sie zgadzalaś, skoro nie wiesz, jak zabawić grupkę dzieci?

| 
|     |   | 
|  2010-03-23, 22:42 | #3 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | |
|     |   | 
|  2010-03-24, 13:01 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Przejrzyj sobie u wujka google zabawy dla dzieci 10 letnich, wyskoczy Ci mnostwo propozycji. Inne znajdziesz w scenariuszach zajec dla dzieci np. na chomikach.

__________________ Lubię siłę czerni, i nieużywania słów. Wszystkiego, co niezmienne, w nicości za oknem, gdy budzą się mgły... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.