|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pytanie do osób po zaburzeniach nerwicowych i depresyjnych!!!!!
Mam pytanie... (byłam chora na nerwicę i depresję, skończyłam leczenie kilka miesięcy temu) odkąd poprawiła się pogoda tzn zrobiło się cieplej itp. pojawiły mi się dolegliwości nerwicowe, które znam już z przeszłości Lekarz uprzedzał mnie, że mogą się jeszcze czasami pojawiać objawy ale to wcale nie znaczy, że choroba wraca... dlatego chciałabym wiedzieć czy osoby które chorowały na nerwice czy depresje mają podobnie podczas przesilenia wiosennego czy może powinnam się bać, że moja choroba wraca... Bardzo proszę o odpowiedź osoby, których dotyczy ten temat wątku. Pozdrawiam
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do osób po zaburzeniach nerwicowych i depresyjnych!!!!!
Cytat:
najlepiej by bylo skonsultowac sie z jakims lekarzem - tak dla pewnosci.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
miałam to samo, wbrew pozorom jesienią i zimą czulam się lepiej a gdy nadchodziła wiosna a potem lato o wiele gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja tak mam. odstawilam jakis czas temu leki i teraz jak slonce wyszlo to znow jestem lekliwa i nerwowa
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Właśnie słyszałam tak również od internisty w przychodni, że wiosną te zaburzenia dają o sobie znać... Mam nadzieję, że to tylko przejściowe... Dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.