![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Różności
NIEAKTUALNY
Witam ![]() oto moje kosmetyki na wymianę: Dokładka 26.02.2010 r.: Estee Lauder, Double Wear, podkład w kolorze sand, zużycie jakieś 15-20% Coastal sents, eyeliner w żelu, kolor czarny, minimalny ubytek Pielęgnacja:
Makijaż: Inne: Szukam: przede wszystkim kremów tonujących-jasne odcienie, Avene, Tolerance Extreme, Krem kojąco-nawilżający a także kremów nawilżających - chętnie LRP Hydraphase seria bez filtrów, płyn micelarny Bioderma Sensibio, cieni Clinique Zapraszam
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2010-03-20 o 15:43 Powód: nieaktualny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Różności
Moze cos u mnie za welurki i/lub micel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Cos u mnie za Guerlain, Meteorites Perles de Velours - limitowanka, tylko za coś co mi się naprawdę przyda. Dior, Tester w plastikowym etui 5 cieni 990, Tender Chic, zużycie minimalne?
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: Mineral Care Spa, Masło do ciała, With Grapefruit, 300 ml - nowe. Avene, Płyn micelarny, poj. 75 ml - nowy. Puder Ronasphere LDP z Mercka chociaż za masełko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witaj mam limitowana paletke clinique poza watkiem z fuksjowym wieczkiem bylabys zainteresowana?
![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
miałabym ochotę na velurki, zerknij proszę do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395296 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Mineral Care Spa, Masło do ciała, With Grapefruit, 300 ml - nowe.
# Avene, Płyn micelarny, poj. 75 ml - nowy. # La Roche Posay, Hydraphase Eeux, Żel intensywnie nawilżający pod oczy, 15 ml - tylko wytestowany. cos u mnie?
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie w spr EL;odcień 02 jest drugim z czterech - o ile się nie mylę.... pokroić się nie dam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie. Postaram się wszystkim powoli odpisywać. Nie ukrywam, że w pierwszej kolejności interesują mnie rzeczy z listy szukam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Meteoryty i płyn Avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
- Guerlain, Meteorites Perles de Velours. Masz fotkę? Chciałabym zobaczyć kolor.
![]() |
#14 |
BAN stały
|
cos u mnie za cos z ponizszych:
Deborah, Colour Copy 0, Podkład do cery suchej i wrażliwej, zostało ok 60%, ciężko określić, gdyż opakowanie jest nieprzezroczyste, kod A0213, zakupiony na wiosnę w Dauglasie. Guerlain, Meteorites Perles de Velours - limitowanka, tylko za coś co mi się naprawdę przyda. Dior, Tester w plastikowym etui 5 cieni 990, Tender Chic, zużycie minimalne ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
W takim razie mam cienie Clinique, ktorych nie ma na liscie
![]()
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2010-01-31 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Nepentes, Emolium, Szampon nawilżający, poj. wyjściowa 200ml, zużycie - dwa razy użyty. Avene, Płyn micelarny, poj. 75 ml - nowy. Avene, Dirosel, 5 ml - próbka. Avene Antirougeurs, 5 ml - próbka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Loreal Professionnel, Liss ultime, Lekkie serum nabłyszczające bez spłukiwania, poj. wyjściowa 125 ml, zostało ok 90 %, kod BF009. Avene, Płyn micelarny, poj. 75 ml - nowy. La Roche Posay, Hydraphase Eeux, Żel intensywnie nawilżający pod oczy, 15 ml - tylko wytestowany. zapraszam też do ciuchów ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Avene, Płyn micelarny, poj. 75 ml - nowy.
La Roche Posay, Hydraphase Eeux, Żel intensywnie nawilżający pod oczy, 15 ml - tylko wytestowany.
![]() |
#21 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
W sprawie EL;
kolor nazywa się Light Medium. Jeśli jesteś na tyle jasna,że wybierasz najjaśniejsze kolory z palety,może być zbyt ciemny dla Ciebie. Ja jestem jasną natur. blondynką o jasnych oczach i chłodnym odcieniu,pasuje mi L3 shiseido,02 mineralny TBS,DW w odcieniu Beige,mam meteorki Nacre des Mers...Wiele lat używałam nieistniejącego już chyba tonującego z Vichy Lumicoś tam - najjaśniejszy odcień z trzech dostępnych odcieni (natural ![]() Ale z drugiej strony: z EDM używam odcienia Fawn (jest jaśniutki,żółtawy i troszkę mnie rozjaśnia),pasuje mi też 01 Mythic ,L1 z shiseido ![]() Ten tonujący nie daje jakiegoś zdecydowanego koloru;wg mnie ma stosunkowo mało pigmentu,tylko tak ujednolica odcień,nie daje krycia. Myślę,że w jakimś stopniu się dopasowywuje... Tak się tu produkuję ![]() Zostało go ok. połowy. Wymieniam,bo w zasadzie jestem już za stara na takie lekkie kremiki ![]() Szkoda mi tych wartości antyoksydacyjnych,skoro daję pod niego serum i filtr 50+ ![]() P.S. Coś tam bym w zamian pewnie znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||||||
Zadomowienie
|
Zdjęcia cieni testerowych Diora i meteorytów wstawię niedługo - pod koniec tygodnia. Niestety brak ładowarki do baterii
![]() Jeśli chodzi o cienie Diora to plastikowe opakowanie jest przełamane w miejscu zgięcia, od używania. A od cieni odłamany jest taki mały plasticzek. Wszystko będzie widać na zdjęciach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a ja
![]() jeszcze do tych limitowek z fuksjowym wieczkiem dodalabym splash clinique oraz swojego lotusa lancome
![]() |
#25 | |||||
Zadomowienie
|
Dziękuje za propozycję, ale nic mi nie wpadło mi w oko.
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16863558]miałabym ochotę na velurki, zerknij proszę do mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395296[/QUOTE] jest parę pozycji w Twoim wątku, które mnie interesują, ale muszę to sobie dokładnie przemyśleć. Proszę o chwilę do namysłu. Żebyś nie musiała śledzić mojego wątku odpowiem u Ciebie, oki? Cytat:
Jednak w Waszych wątkach nic nie wpadło mi w oko. Dziękuje za propozycje. ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Odpisałam ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Dziewczyny przepraszam, że tak marudzę przy meteorytach. Chcę je wymienić na coś co mi się naprawdę przyda i zarazem powali na kolana.
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2010-02-01 o 17:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
6h13 to chyba kod - szczerze mowiac nie sprawdzalam go
![]() wiem tylko ze na oczkach trzymaja sie idealnie - i nic sie po ich nalozeniu zlego nie dzieje to jest lotus - http://popsop.ru/wp-content/uploads/lancome_button.jpg ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- moge tez dolozyc odsypke mythic ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- kolory : sugar sugar disco pink lucky penny coffe shop jesli bylabys zainteresowan moge wkleic zdjecia ![]() mam tez cienie chanel vanites ![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mythic mam swoje ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
z pedzelkiem musialabys poczekac do jutra - chyba mam jakis gosh i TBS ( teraz jestem w trakcie ukladania w pokoju i trudno mi je znalezc)chodzi co i typowy liner czy taki skosno sciety
![]() kremow nie mam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.