|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakie ciekawe kosmetyki u nas niedostępne kupię w kraju ...?
Trwa właśnie sezon urlopowy i z pewnością wiele z nas wyjeżdża za granice. O ile o takiej np. Anglii raczej nie jest trudno znaleźć info z racji wielu polskich blogerki/ jutuberek tam mieszkających to sa kraje gdzie nie jest już tak prosto. Sama jadę za kilka dni i szukam po internecie wiadomości co mogę kupić ciekawego w miejscu do którego sie wybieram. Miałam założyć o konkretnym kraju, do którego jadę ale uznałam, ze wątek może sie przydać dla wiązanek wyjeżdżających do różnych zakątków.
Dlatego zaczynam i proszę o info co ciekawego, niedostępnego w Polsce mogę kupić w Czechach? Interesuje mnie przede wszystkim pielęgnacja i perfumy, szczególnie nieznane w Polsce. Makijaż w mniejszym stopniu ale gdyby było cos ciekawego i niedrogiego moze skusilabym sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie ciekawe kosmetyki u nas niedostępne kupię w kraju ...?
Słyszałam, że czeska firma Saloos produkuje między innymi świetne olejki do ciała i twarzy. Być może dostępne w DM, tego nie wiem. W Polsce można je kupić chyba tylko w jednym sklepie internetowym.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja polecam krem do rąk Cannabis z 12% olejem konopnym Herbal Therapy Palacio -ślicznie pachnie i dobrze nawilża
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A są wizazanki z Holandii? Wybieram się za dwa tygodnie i już spisuje listę zakupów. Mieszkam na codzień w Niemczech dlatego też kosmetyki które są dostępne w Polsce, a nie dostępne w Niemczech są już atrakcyjne. Revlon, Rimmel. Na co jeszcze warto zwrócić uwagę. Czy sephory i douglasy posiadają w sprzedaży the balm lub Urban decay? Strasznie żałuję, że tych firm nie ma w Niemczech (w tym rejonie gdzie ja mieszkam) dostępnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.