![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 IV |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 IV
ale fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
melduję się w nowej części wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Powitac
![]() ![]() Mnie wciagnal wir porzadkowy...jakos tak mi sie chcialo w ten weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz jedziemy do znajomych na godzinke...jak wrocimy to zajrze i odpowiem na posty. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witam w IV czesci...
na Dzień Dobry zapraszam do zimowego albumu.... (wlasnie robie) Kuba niestety nie lubi zdjec, wiec miny sa jakie są... Ciezko mu zrobic fote... na widok aparatu ucieka, placze i krzywi sie... Na zdjeciu jest kombinezon, ktory rok temu kupilam za 5 zl w lumpku ![]() ![]() Radosc wspolczuje przezyc z choroba... niestey w przedszkolach choroby to zmora dzieciaczkow... ale ponoc na pozniejsze lata to sie odbije... Madziu Tati jest za****** Pokazlaam Tztowi to sie ze mną klocił że Tati ma 3 lata ![]() ![]() Jest super!! Zazdroszcze tego jej gadania ![]() ![]() _________ edit: album gotowy... http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2368
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2008-11-23 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
melduje sie w 4 czesci naszego wątku
![]() ![]()
#7 |
Zadomowienie
|
Witam w ten piękny, zimowy wieczór
![]() ![]() ![]() Julitko nie popsuj statystyk!!! ![]() Madzia zauroczona jestem Tatianką ![]() ![]() ![]() ![]() Radość współczuję choroby dzieciaczków ![]() ![]() ![]() ![]() Franka faktycznie czapusia niezbyt ładna ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj i dziś byliśmy na dworze. Krystian dopiero jak się przewrócił to pozwolił sobie rękawiczki założyć ![]() ![]() ![]() ![]() Ku przypomnieniu ![]() 19 stycznia godz. 17.10 - Madziamadzia - córcia Tatiana 3400, 55cm 20 stycznia godz. 0.10 - Hera211 - synek Bartuś 2700, 50cm 03 lutegogodz. …… - MISIA186 - córeczka Julia 3200, 50cm 07 lutego godz. 17.50 - olkao – córeczka Magdalena 2850g, 52 cm 07 lutegogodz. 3.50 - AgaGuernsey – córciaWiktoria Anna,3200 53cm 07 lutego godz. 19.01 - Garnuszki - synek Olaf 3820, 53cm 08 lutego godz. 8.05 - kaska333 - synek Krystian 3950, 56cm 17 lutego godz. 11.52 - Esti1984 - córcia Julia 2560, 51cm 19 lutego godz. 17.35 – Kamilanet - synek Filip, 3800, 55cm 21 lutego godz. 3.00 - bassienka -córcia Emilia, 2800, 54cm 24 lutego godz. 11.35 - Czarina - synek Konrad, 2760, 53cm 28 lutego godz. 18.20-freddy296-synek Kubuś, 3700, 57cm 02 marzec godz. 16.45 - one_shot -córcia Marcjanna, 2950g, 53 cm 04 marzec godz. 23.35 - dysia77 -córcia Ada, 3350, 52cm 06 marzec godz.16.35 - dotkadotka - synek Adam 3300,55cm 06 marzec godz 10.10 - Synta - synek Piotruś 3350,55cm 09 marzec godz 15.05 - Atiluj, Hadzi - synek Michał 3650,57cm 11 marzec godz 0.40 - Golabek - synek Bartosz 3683,56cm 12 marzec godz 19.55 - Radosc - corcia Agatka 3900,57cm 12 marzec godz. 12.30-Nati- córcia Natalia, 3700, 56cm 13 marzec godz 9.00 - Ikola - corcia Ula,3100,56cm 14 marzec godz 14.05 - Ana2 - synek Ismael 4120, 52 cm 14 marzec godz 16.50 Wisniowysad - synek Wituś, 3420,55cm 15 marzec godz 21.00 Angie - corcia Milenka, 3200,53 cm 22 marzec godz.11.45-sensibel32-córcia Zuzia 3350, 58cm 27 marzec godz 14.45 lachkasia - synek Nikodem 3800g, 56cm 29 marzec godz. 15.10- zazula- córcia Julcia 3120, 55cm Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2009-01-19 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowej części
![]() ![]() Ana fajnie że dostałaś takiego powera ![]() ![]() freddy zaraz popatrzę na fotki ![]() Julka zdjęcia uwielbia,,,jak tylko zobaczy aparat to mówi "mama cyk cyk" i muszę jej robić fotki a ona strzela miny i pozy ![]() Kasiu a wcześniej Krystianek nie chciał rękawiczek? Julka już od dawna nosi a jak jej nie założę to się upomina, jak na spacerze jej się zsunie albo spadnie to też mówi żeby jej założyć ![]() ![]() A u mnie zachcianki już na maxa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ana -ja tez nie moge sie wygrzebac z prania, do naszego prania doszlo mi pranie irak babci wrrrrr codziennie jedna zmiana poscieli i koszula nocna, nie no w zyciu tego nie popiore
![]() przelecialam tylko posty z ostatnich 3 dni, nie bede sie juz rozpisywac, ale obiecuje sobie ze od dzis bede na biezaco jestem juz taka zmeczona tym wszystkim, tzn. w pracy wsio ok, wit zdrowy, ale zyc na dwa domy plus praca to jak sie latwo domyslec troche za duzo ![]() ![]() madzia - obejrzalam filmiki, tati jestprzeurocza, moj wit nadal tylko pojedyncze slowka i to jak mu sie chce mowic to mowi, bo na nasz prosbe, to rzadko, maly buntownik esti - ale mi narobilas smaka na leczo ![]() ciesze sie ze dobrze sie czujesz ![]() ![]() u nas tez zima w pelnej krasie, dzis sypalo niezle, ale na sanki to jeszcze za malo ![]() lece pod prysznic
#10 |
Zadomowienie
|
Esti próbowałam mu zakładać, ale absolutnie nie chciał, wydzierał się
![]() ![]() ![]() Wiecie co, ja to już nie mam do niego siły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta podziwiam Cię kobietko, serio! I wcale Ci się nie dziwię, że jesteś zmęczona, bo to wszystko zwaliło Ci się na głowę w jednej chwili. Życzę wymarzonego odpoczynku jutro ![]() Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-11-23 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kasia333 - moj witula tez pije bardzoduzo, i do nocnika narazie nie zrobil nic, oprocz tego ze jezdzi nim po calym domu
![]() spadam spac, bo padam na pychol ![]() do jutra ![]() ![]() spijcie dobrze ![]()
#13 |
Raczkowanie
|
ello
![]() mój franio tez duuuuzo pije i duuuuzo sika ![]() ![]() ![]() ![]() przyjdzie na nich czas-to faceci przeciez ![]() ![]() ![]() jutro dzyskam męza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie...
Zimno w pracy jak nie wiem... trzese sie jak glupia... ![]() Kasia Synta Jestem w szoku, ze wasze dzieciaczki tak sikaja ![]() A w ciagu dnia zuzywam 3-4 pieluchy. Moze wina pieluch... wiem ze Happy przeciekaja... bo kiedys miala Happy i fakt co drugi trzeci dzien byl cały mokry po nocy. Uzywacie Happy ? Zmienilam na Huggisy i problem zniknął. Dziekuje wszystkim za mile komenatrze ![]() Usmialam sie z komentu Synty ze na hamak nie ma chetnych... ![]() ![]() Franiu to znikniesz nam na jakis czas jak męzunia wraca ![]() ![]() Madziu pisze jeszcze raz, ze Tati jest super eksttra ![]() ![]() Ok bo mi palce kostnieja i nie idzie pisac...
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowej części
![]() Misiek przesikuje się sporadycznie. Pije około 300 ml soczków lub herbatki dziennie więc to chyba mało. Odpiszę jak wrócę do domku - teraz się tylko melduję ![]() Zdjęcia z rolady zrobione - album postaram się zrobić wieczorkiem. Miłego dnia ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Kasiu Nikuś dużo nie pije, okolo 500 ml, czasem nawet nie, ale przez ostatnie kilka nocy przesikuje sie strasznie. Cały przód ma zalany, bo śpi na brzusiu, pupą do góry i siczki mi na brzuś idą. No ale jeszcze doliczyć muszę po ok 300 ml kaszki na wieczór i w nocy i sie uzbiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Filip bardzo rzadko przesikuje pampka.
ostatnio kupiliśmy mu te klasyczne hugiesy i raz przelał, ale one są ceniutkie, coś jak sleep and play pampersa. Pije sporo - nie mierzę tego, ale na pewno ponad 500 ml Wczoraj w wannie woła "mama siusiu", myślałam, że on zrobił do wanny, ale nie... on czekał na mamusię by to pokazać. Dopiero jak podeszłam zrobił siku. Szkoda, że nie często woła tak w ciągu dnia. Używamy rossmankowskich pieluch. Kupiliśmy mu koparkę - taką made in china za 15 zł - jest rewelacyjna, wszystko się rusza, podnosi, kołą się skręcają, kierownia , ogólnie fajowa. JAką teraz mamy zabawę... tzn. Filip ma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Myślałam, że coś napiszę, ale wołają mnie, żeby brata zawieść do roboty. Później coś napiszę. Pa
#19 |
Zadomowienie
|
Kasiu Tati pije jak szalona...bedzie tego z litr dziennie
![]() ![]() ![]() nocna kaszka to 400ml... Kasiu u nas to samo z nocnikiem.usiadzie posiedz, nawet sama sobie rajstopki zdejmie i nic nie zrobi.woli obok na dywan....kupola wali przewaznie za kaktusem duzym ![]() Kamila my wczoraj poszlismy do carrefoura po barbie, kena i dwojke dzieci...Jezuniu 25 zl a tyle frajdy.chyba musze na wesele zbierac bo Tati sie w kenie zakochala.chodzi z nim, przytula, caluje go.wozi wszystkich w wozku, lula, pio piciem.dzis z nim zasnela bez zadnego ale a ostanio z zasypianiem u niej w dzien ciezko bylo. Frania milego szalenstwa z chlopakami
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nocnik... fajny był, jak Nikuś był malutki ![]() ![]() Muszę spróbować tych rossmanowskich pieluch, skoro zachwalacie. Najlepiej jak narazie współpracujemy z pampersami, a mieliśmy chyba wszystkie rodzaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
album gotów
#22 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja w IV części.
Dziś zawał w pracy co sam siedzę. Prócz normalnej pracy rzeźbiłem na nowo CV i LM. Jutro chcę złożyć wszystkie papiery ![]() ![]() Na razie nie powiem gdzie bo to ponoć pecha przynosi. U żonki też "coś drgnęło" ale na razie nie puszczę pary z gęby ![]() Weekend minął super. Pomijam fakt że parę godzin spędziłem w garażu przy aucie i miałem chwile załamania. Podjąłem się sam wymiany części i trochę mnie to na chwilę przerosło. Dobrze że na chwilę ![]() Jak odpocznę psychicznie po tym co przeszedłem to może zrobię resztę. Oczywiście jak pogoda pozwoli ![]() Piszecie że dzieciaczki dużo piją. Mnie też się wydaje że Miś sporo chlocha choć żonka pisze że nie. Nie wiem co jest ale Michałek nadal budzi się około 23 i ma potem problemy z zaśnięciem. Wczoraj było podobnie z tym że przetrzymał Julę do 2:00 nim zasnął. Może uszykować mu pićku ![]() Zaczął się sezon grzewczy, powietrze bardziej suche może dlatego Bączki więcej piją. Może Miśkowi pić się chce ?!? . Hmm.. w sumie to już umie mówić i pewnie by żądał pijku, sam nie wiem. Do potem ! ![]()
#23 |
Zadomowienie
|
Janusz Mis moze bys zaspany i nie miec ochoty na myslenie jak sie mowi na picie i czy je chce w ogole
![]() życzę powodzenia w pracy Kaja wlasnie dziabnęła Tatianę.ale mam nerwa.zawsze musi byc ten pierwszy raz...szkoda ze w ogole musial byc.mocno nie bylo, krew sie nie polala.ma ślad kolo brwi, takiego krwiaczka....bidulka moja.mama myslala ze Tati jest u mnie a ja myslalam ze Tati jest u babci...a ona sobie poszla do Kai poslanka i usiadla na podlodze, moze chciala buzi dac a ten burek mały jest wredny i sobie nie pozwolil na pieszczoty.dobrze ze to tylko jamnik a nie np Sonia Angie
#24 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowej czesci! Dawno mnie tu nie bylo, to znaczy czytam, ale z pisaniem gozej...
Piszecie o piciu i sikaniu. Wiki pije malo odkad skonczylo sie lato, niekapek caly dzien stoi w zasiegu jej reki, ale jak jej nie przypomne, to sama po niego nie siegnie. Wypija moze ze 150 ml. Ale do tego dochodza dwa razy dziennie kaszka i zupa, a tam przeciez woda tez jest. Sikamy na nocnik, czasem zdarzy sie wpadka, tak ze pampki zakladamy na spacer i do spania, ale mimo to zazwyczaj sa suche, wiec zuzywamy 1 na kilka dni. Wybaczcie, ze nie odniose sie do Waszych postow, ale nie dam rady. U nas ok, Zuzia rosnie, jest kochana, daje sie mamusi wyspac w nocy, bo bardzo czesto spi od 20 - 21 do 5 - 6, czyli chyba moge to zaliczyc do przesypiania nocy? Boje sie tylko, ze jej sie wkrotce odmieni... Wiki tez dobrze, poprawila sie z jedzeniem, nasza waga wskazuje ponad 12 kg, super, bo juz myslalam, ze z 11 nigdy nie zejdziemy. Musze wrzucic nowe zdjecia do albumu, ale nie mam kiedy sie za to zabrac, bo albo robie sweterek dla Zuzki, albo siedze na all bo zachorowalam na kurtke... Pozdrawiam Was cieplo! |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
jejuuuuu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki
![]() 1. narąbałam się winkiem z okazji naszej 18 rocznicy ślubu 2. Jarek ma 39,4 stopni gorączki więc muszę koło niego skakać 3. Hadzi marudzi, że "chce" do kompa 4. muszę zrobić kanapki na jutro i upitolić zalążek obiadu Informuję tylko, że album z produkcji nieudanej "wigilijnej gałęzi" jest gotowy ![]() Angie albo kiedyś masła były inne albo brak żółtka powoduje takie rozrzedzenie masy ![]() ![]() Więcej informacji jak winko rocznicowe ze mnie wyparuje ![]() Hadzi mówi: "Buziaczki, dobranoc, enter" ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej. hej
![]() mimo Ze mialam dzis wolne, to dzien tak szybko minal ze nie mialam czasu wlaczyc komputera, ale mam posprzatany caly dom i zrobiony obiad na jutro no i w koncu popralam wszystko co bylo do wyprania ![]() madzia - co zrobiliscie z Kają po tym jak ugryzla Tatulke? moj irek pewnie by uspil psa, tez mamy taki problem, moj tesc ma dwa psy, z czego jeden, maly kundelek, jest wlasnie agresywny, narazie go izolujemy od wita, ale ile tak mozna... dobrze ze tati nic sie nie stalo ufffff agag - fajnie ze u was wsio ok ![]() ![]() a gdzie sie ikolka podziala ? mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze hadzi - trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy ![]() dziewczyny jak zrobic bitki wolowe w szybkowarze???
#29 |
Zadomowienie
|
Hadżiki Wszystkiego najlepszego z okazji 18-tej rocznicy ślubu!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Podpinam sie pod te zyczenia!
I zdrowka dla starszej latorosli! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.