![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dużo zapachów, odlewek, troszkę pielęgnacji i resztka kolorówki :) ZAPRASZAM !!!!!!!!NIEAKTUALNE!!! Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy: - wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką - priorytet do uzgodnienia - jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić. - jestem osobą ugodową i za jedną interesującą mnie rzecz jestem w stanie oddać wiele swoich ![]() - kosmetyki oddam bez większych oporów, jednak przy niektórych zapachach mogę być baaaardzo wybredna gdyż nie muszę się ich pozbywać na siłę. - jako, że niedawno zostałam mamą proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty, paczki wysyłać będę raz w tygodniu w umówionym terminie. z z z -jeżeli nic nie znajde odpisze tylko u siebie jeżeli coś mi się spodoba wpiszę się w Twoim wątku OBECNIE SZUKAM NAJPILNIEJ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA!!! NAJPRAWDOPODOBNIEJ WYSYŁKĘ BĘDĘ MOGŁA ZROBIC DOPIERO 1 MARCA WIĘC PROSZĘ TO BRAĆ POD UWAGĘ PRZY EW. WYMIANACH
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-03-30 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo zapachów, odlewek, troszkę pielęgnacji i resztka kolorówki :) ZAPRASZAM !!
W NAWIASACH PODANE POJEMNOŚCI WYJŚCIOWE A NIE ILE ML ZOSTAŁO!!!
FOTO 1
FOTO 2
FOTO 3 MINIATURKI
FOTO 4
FOTO 5
Yves Rocher, Comme une Evidence Homme EDT (saszetka) Yves Rocher, Naturelle EDT (saszetka) Yves Rocher, So Elixir EDP (saszetka) Givenchy, Ange Ou Démon EDP 1ml (saszetka) Chanel, Chance EDT -2 szt miniżeli Christian Dior, Miss Dior Cherie L`eau EDT - 2 szt miniżeli
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-03-14 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo zapachów, odlewek, troszkę pielęgnacji i resztka kolorówki :) ZAPRASZAM !!
KOLORÓWKA:
***MAC, Shadow Pigment (Sypki pigment do powiek) ***Estee Lauder, So Ingenious Multi-Dimension Loose Powder (Puder sypki) 02 light medium 3g KOD AJ2 nowy ***Gosh, pure mineral powder odcień 14 warm tan grubo ponad połowa opakowania ***Revlon, Custom Creations Foundation SPF 15 odcień 020light minimalne zużycie ***Avon, Color Trend, Fresh Face Oil-free Foundation (Odświeżony podkład do twarzy)odcień Sunbeige nowe ***AVON Color Trend Eyeliner brokatowy zostało ok 60% ***Golden Rose, Ultra Brilliant Volume Tube Lip Gloss (Błyszczyk do ust w tubie) nr. 02 delikatny róż z drobinkami użyty 2 razy ubytek mninimalny ***Gosh, Velvet Touch Lipstick (Odżywcza pomadka do ust) odcień 108 CUTE ok 2/3 ***Avon, Nail Experts, Soft cuticles warming scrub (peeling do skórek) ***Avon, SuperExtend, superwydłużający tusz do rzęs (raz wypróbowany) WŁOSY: ***Chi Organics, Tone&Shine, Platinum (for blonde and beige), 350 ml (ilość na foto) ***Garnier Fructis, Surf Hair, Beach Look Spray 150 ml (04.10) (ilość na foto) ***Farouk, Silver Lights Shampoo, 50 ml (ilość na foto) ***Farouk, Silver Lights Conditioner, 50 ml (ilość na foto) ***Avon Naturals, Almond Oil & Avocado, Moisturising conditioning mist spray (Odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Olejek Migdałowy i Avokado) ***Avon Naturals, Almond Oil & Avocado, Moisturising Shampoo (Szampon z olejkiem z migdałów i awokado) ***Schwarzkopf, Syoss, Repair Therapy, Balsam (Odżywka do włosów suchych i zniszczonych) 1/5 op ***Avon, Advance Techniques Keep Clear, 2-in-1 Anti-Dandruff Shampoo & Conditioner for All Hair Types (Przeciwłupieżowy szampon z odżywką 2 w 1) 3/4 op DEO/ROOL-ON: *** C-Thru Pearl Garden, Perfumed Body Spray (Perfumowany dezodorant w sprayu) ***Avon, Little Black Dress Roll-on ***Avon, PROVibe Roll-on MEN ***Nivea Deodorant, Sensitive Roll-on zdezynfekowana kulka minimalne zużycie PIELĘGNACJA: ***Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml ***Yves Rocher, Jardins du Monde ziarna kawy, żel pod prysznic 200ml ***Dax Cosmetics, Perfecta ExtraSlim, Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów ubytek 10% ***Avon, Skin So Soft Fusions, Soft & Nourish Dual Softening Body Moisturizer (Dwufazowy nawilżający balsam do ciała) ***Avon, Be Bronze, Self Tanning Lotion Spray (Samoopalacz w sprayu 'Pocałunek słońca ') do jasnej karnacji ***Avon, Liiv Botanicals, revitalising face mask (rewitalizująca maseczka do twarzy) ***Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') zostało ok 40% TYLKO ZA INNĄ MASECZKĘ PEEL OFF ***Avon Clearskin, Cleansing Scrub (Antybakteryjny peeling do twarzy) ***Yves Rocher, Pure Calmille, 2en1 Demaquillant + Tonique PRÓBKI / MINIATURY: ***Bioderma, Atoderm, PO Zinc, 8ml ***Avene Cleanance maseczka oczyszczająca 5 ml ***La Roche Posay, Hydreane Legere, 2ml ***La Roche Posay, Toleriane Riche, 2ml ***La Roche Posay, Rosaliac XL spf 15, 2ml ***Nuxe, Creme Nirvanesque Enrichie, 2ml ***Lierac, Creme Mesolift, Anti-Age Eclat, 2 szt. po 3 ml ***Sanoflore, Aromatyczno-wzmacniający krem pod oczy, 0,5ml ***RoC, Retin OX, Intensive anti-wrinkle Cream, Night 1,5ml 2 szt. (02.10)
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-02-20 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria
AVON Jasmina kobalt, bransoletka Yves Rocher Zegarek z cyrkoniami
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-02-20 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wymienione
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-03-14 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Za Allegorię
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397611 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam !!!
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
Chi Organics, Tone&Shine, Platinum (for blonde and beige), 350 ml (ilość na foto) Schwarzkopf, Syoss, Repair Therapy, Balsam (Odżywka do włosów suchych i zniszczonych) 1/5 op Nivea Deodorant, Sensitive Roll-on zdezynfekowana kulka minimalne zużycie Dax Cosmetics, Perfecta ExtraSlim, Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów ubytek 10% ***Farouk, Silver Lights Shampoo, 50 ml (ilość na foto) ***Farouk, Silver Lights Conditioner, 50 ml (ilość na foto) ?
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
***Dax Cosmetics, Perfecta ExtraSlim, Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów ubytek 10%
+ zele chanel chance cos u mnie? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
pati334 odpisałam u Ciebie
LucyJordan, Agniesia666 przykro mi nic nie znalazłam
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-02-21 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dużo próbeczek mi się podoba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze Kenzo d'Ete Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-02-21 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cash, mam 2 próbki bazy Sephory pod makijaż chyba znów z tego co pamiętam
![]() podoba mi się: - avon extraordinary (ile zostało??) Moschino, Funny! YSL, Elle EDP Giorgio Armani, Armani Mania ***Avene Cleanance maseczka oczyszczająca 5 ml
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
W pierwszej kolejności Chanel, Coco Mademoiselle YSL, Elle EDP Cacharel, Gloria W drugiej (na zapas ![]() Kenzo, Kenzo d'Ete Giorgio Armani, Armani Mania
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Czy mam zrozumieć, że nie jesteś zainteresowana czy wręcz odwrotnie? Tak z ciekawości ile jest tej Allegorii? Bo tak na oko wygląda na 50ml.
Edytowane przez Anna48 Czas edycji: 2010-02-21 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaraz wam poodpisuję uzupełniłam póki co ilości wyjściowe ml w odlewkach i zrobiłam wyraźne fotki Allegorii wydawało mi się żę widać ile jej zostało ale najwyraźniej nie bardzo więc teraz już wiadomo na 100% że jest końcóweczka
![]()
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
zaklepuję u Ciebie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się odlewka Green Tea
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda szkoda, a Demeterki?
![]() Tusz oddam tylko za inny tusz, bo inaczej to nie będę miała czym się malować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czyli :
Gloria 3ml Elle prawie 5 ml D’ete prawie 5 ml Coco Mademoiselle – ze 3 ml? Mania – prawie 5 ml Za te zapachy co u mnie wymieniłaś? Chyba, że masz jeszcze coś poza wątkiem? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie
niestety nic Cytat:
uzupełniłam opisy wyjściowe ml i napisałam u Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- rany zwolnijcie bo nie nadążam ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
szperaj szperaj
![]() Ja również ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() odpisałam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.