|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
kosmetyki oriflame dla noworodka
czy kosmetyki z serii Oriflame baby można stosowac u niemowląt, w katalogu nie ma mowy na ten temat, a zastanawia mnie to, ze względu na to, że widziałam ciekawą ofertę tych kosmetyków. jak myślicie? od ktrórego miesiąca można je stosowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki oriflame dla noworodka
Noworodek a niemowlę to znaczna róznica........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dlatego napisałam też to ostatnie zdanie "od ktrórego miesiąca można je stosowac? "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o to, że w tytule jest noworodek, a w pytaniu niemowlę. Wydaje mi się, że będzie tak jak z kosmetykami Ziaji - od 1 miesiąca życia, ale pewna nie jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wiadomo to kosmetyki z avonu i oriflame dla dzieci sa od 3 roku zycia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, dla noworodka bym nie polecała, poczekałabym kilka miesiecy, skóra maluszka potrafi byc kaprysna, ja zaczełam eksperymentowac dopiero po roku, mój malec miał problemy skórne i tylko biały jeleń i mustela stelatopia wchodziły w gre, teraz juz nie mamy na szczescie problemu ale i tak jestem ostrozna, te kosmetyki sa fajne, tanie, wydajne i maja miły zapach, mysle ze na poczatek kup tylko jedna rzecz nie cała serie, mydełko lub płyn i zobaczysz czy nie wywołają reakcji, wydaje mi sie ze nie powinny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witaj, moja siostra od dłuższego już czasu używa całej serii tych kosmetyków, głównie pewnie dlatego, że jest konsultantką oriflame. Zaczęła je stosować, gdy synek miał około 6msc. Są bardzo delikatne i dziecko cały dzień pięknie nimi pachnie (dużo osób zwróciło jej na to uwagę). Spróbuj z jednym kosmetykiem i sama się przekonasz czy warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Ale Ori oprócz kolorowej serii dla starszych dzieci (bubble coś tam...) ma jeszcze baby coś tam i ta jest kierowana dla niemowląt. Od którego miesiąca nie wiem, najlepiej zapytać konsultantkę... (ale pewnie tak jak większość kosmetyków dla niemowląt - od 1 miesiąca czy po 1 miesiącu).
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie zaryzykowałabym stosowania kosmetyków takich firm jak avon czy oriflame w przypadku dzieci młodszych niż 3 rż. A znamobie firmy, bo w obu byłam konsultantką.
Dla noworodków i niemowląt najlepsze są najzwyklejsze kosmetyki typu bambino, nivea itp.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.