|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Ziaja pro, bielenda ideal skin, kryolan fixer, dvd , ciuszki xxl, buty 40 i inne
niekatualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-01 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Ziaja pro, bielenda ideal skin, kryolan fixer, dvd , ciuszki xxl, buty 40 i inn
CIUSZKI:
BUTY ROZM 40/41 DUZE TORBY ATMOSPHERE KOLOROWE PODKOLANÓWKI,ZAKOLANÓWKI- CHETNIE GŁADKIE RAJSTOPY KOLOROWE 20,40,60,80,100 DEN KAŻDY KOLOR ROZM 4,5 KABARETKI ROZM 4,5 STRÓJ KAPIELOWY ROZM 85D,E, CHETNIE 2 CZESCIOWY - USZTYWNIANE MISKI TUNIKI,BLUZKI Z DEKOLDAMI,SWETERKI,SUKIEN KI ROZM XL/XXL/ NA DUZY BIUST CHETNIE GŁADKIE LUB Z MAŁĄ ILOŚCIĄ KOLORÓW / POD PASZKAMI MIN 50CM SPODNIE PAS 45/47CM DŁ 105 MINIMUM RYBACZKI,KRÓTKIE SPODENKI PAS JAK WYŻEJ FAJNE SPÓDNICZKI JW biustonosze 80d,85d,85d,85F,85G,80FF, 80G różne kolory chetnie komplety Płaszczyk wiosenny pod paszkami szer min 56cm *2 kurtka eko pod pachami szer min 56cm*2 GETRY I LEGGINSY ROZM 4/5 pozatym: wook garnki posciel,reczniki-nowe ksiazki o tematyce wampirzej-szczegóły watek ksiazkowy stepper e papieros
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziaja pro, bielenda ideal skin, kryolan fixer, dvd , ciuszki xxl, buty 40 i inn
KENZO L'EAU
ja mam 100 z minimalnym ubytkiem do oddania
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja mam skórzane szpilki na 40 mysle też bedą dobre w 2 kolorach włoskich firm jak nowe raz załozone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.