|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Rurek, kardiganów, butów, sukienki, bluzek, torebki. Na pewno masz coś u siebie :)
Moja wish lista - za te rzeczy oddam wiele, ale kusić można wszystkim
![]() - kurtka skórzana - najlepiej eko z cienkiej skóry (mam na wymianę czarną eko ramoneskę) - pilne! - rurki - bez cekinów itp! (czarne/szare/ciemniejsze odcienie jeansu) - rybaczki do kolana (jeansowe / z materiału) - szorty (jeansowe / z materiału) - alladynki (czarne!) - botki, szpilki (r 37!) - kardigany (różne kolory) - sweterki - nietoperze - tuniki - bluzy - T-shirty z nadrukiem - bluzki z długim / krótkim rękawem / topy - kamizelka (czarna/szara/jeansowa) - paski na talię - leginsy / czarne rajstopy - sukienka na wesele / chrzciny - pilne! - torebka mieszcząca a4 - etui na LG SHINE - nowych zabawek dla małej dziewczynki lub chłopca 4 latka *ciuszki w rozmiarze S/M, buty 37/38
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurek, kardiganów, butów, sukienki, bluzek, torebki. Na pewno masz coś u siebi
ja mam rurki, + jeszcze jedna pare poza watkiem
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rurek, kardiganów, butów, sukienki, bluzek, torebki. Na pewno masz coś u siebi
u mnie rurki,czarny długi kardigan,nietoperze,legin sy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ja mam:
- kurtka skórzana - najlepiej eko z cienkiej skóry (mam na wymianę czarną eko ramoneskę) - pilne! - rurki - bez cekinów itp! (czarne/szare/ciemniejsze odcienie jeansu) - rybaczki do kolana (jeansowe / z materiału) - tuniki - bluzy - T-shirty z nadrukiem - bluzki z długim / krótkim rękawem / topy - paski na talię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
u mnie rurki, legginsy, szorty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.