Wymienię Powrót na targowisko - Kasza Manna zaprasza :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 07:34   #1
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
Red face

Powrót na targowisko - Kasza Manna zaprasza :)

wątek nieaktualny

Witam w moim wątku .
Niestety-stety znów tu trafiłam z nadmiarem kosmetyków. Będę wdzięczna za pomoc w pozbyciu się ich .

dokładki - na niebiesko

Warunki standardowe, czyli:
  • Wymiana adresów to przyklepanie wymiany – później nie interesuje mnie „dostałam lepszą ofertę”. Już raz mnie tak potraktowano i tylko dobra wola dla nowicjuszki uchroniła mnie przed wklejaniem negatywa/neutrala. Więcej tak się cackać nie mam zamiaru.
  • Umawiamy się konkretnie na termin (uznaję przypadki losowe, ale w każdym innym raczej proszę o skan nadania/nr przesyłki. Mam dużo cierpliwości, jednak codzienne dopytywanie się o wysyłkę, a w efekcie wysyłka okazuje się by nadana dwa tygodnie później… To niemiłe doświadczenie!) i formę wysyłki (czyli – żeby nie było, że jedno wysyła poleconym priorytetem, a drugie ekonomicznym (lepiej się dogadać, niż później wyczekiwać i pytać, czemu tak długo leci przesyłka)).
  • Na pytanie : „coś u mnie?” bez zaznaczenia, co chcesz ode mnie - nie będę odpowiadać, a nawet wchodzić w Twój wątek. W końcu nie mam punktu odniesienia.
  • Odpowiadam w Twoim wątku, Ty rób to także w moim (nawet, jeśli jest to tylko tekst w stylu: odpowiedziałam u siebie). Ułatwi to kontakt J
  • Nie ukrywam wad/dat produkcji/ważności/stanu kosmetyków i innych rzeczy – tego samego oczekuję od Ciebie.
  • Masz mniej przekupek - wysyłasz pierwsza.
Moja wish się wyczerpała, ale wciąż można kusić różnościami aktualnie chętna jestem na zapachowe mgiełki Avon, zwłaszcza granat i mango

zapraszam także do wątku ubraniowego, a w nim:

kurtka H&M
buty Cropp i Graceland

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2010-04-27 o 12:24
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 07:36   #2
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Powrót na targowisko - Kasza Manna zaprasza :)

Makijażowe:
Cienie:
1) Sensique, Inspired by earth, paletka 5 cieni (ciemny brąz, jasny brąz, rudawy, kremowy i zielony), użyte może 2 razy, więc ubytek znikomy. Waga - 8g. Data ważności - 10.2011. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-33372-opis-Sensique-Inspired-by-Earth-Paletka-5-cieni-do-powiek.htm

2) Lovely, Terra Cotta Compact, zestaw rozświetlających cieni do powiek, masa pierwotnie 5g. Używane sporadycznie, najwięcej dwa odcienie brązu (czy raczej złoty i miedziany). Wydajne, więc jest ich jeszcze bardzo-bardzo-bardzo dużo. data ważności 09.2010. Aplikator nieużywany.
Świetne oceny na kwc! http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-29139-opis-Wibo-Lovely-Terra-Cotta-Compact-Zestaw-rozswietlajacych-cieni-do-powiek.htm

3) i 4) Miss Sporty, Fabolous Eye Shadow, cienie pojedyncze w odcieniu 106 Wild (odcień buraczkowy?) i 116 Desire (zgaszony fiolet). Data ważności 30mcy od otwarcia, kupione w zeszłym roku. Kod z opakowania 7136 (116) i 8183 (106). Oba użyte kilka razy.

5) 6) 7) 8) My Secret, Matt eye shadow, Kupione w zeszłym roku, data ważności - 36mcy od otwarcia.
Świetne opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32094-opis-My-Secret-Matt-Eye-Shadow-Matowe-cienie-do-powiek.htm

Kolory:
505 - kremowy, cielisty. Użyty kilka razy.
506 - jasny, czekoladowy brąz. Użyty kilkanaście razy, ale ubytek niezauważalny.
507 - ciemny brąz. Użyty kilkanaście razy, ale ubytek niezauważalny.
508 - szary. Użyty ze 2 razy.

9) Paletka cieni z wymianki, pierwotnie dołączona do gazety. Data ważności 05.2010. Największe zużycie - kolor złoty i brązy. Zielony ma ubytek - zarysowany. Za drobiazg.

10) Essence, Soft Touch Mousse Make-Up. Kolor 01 - matt sand. Pierwotnie 16g, pozostało ok 1/4 (a może i 1/3? trudno określić, bo większość skryła się w zagłębieniach po bokach słoiczka). Kupiony we wrześniu, data ważności - 24mce od otwarcia. Świetne oceny na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22389-opis-Essence-Soft-Touch-Mousse-Make-up-Podklad-w-musie.htm

11) Essence, Bronzing Compact Powder, odcień 01 Bronzing Queen. Pierwotnie 11g, teraz na pewno więcej, niż 1/2. Z niedawnej wymianki.

12) Essence, 50's fever, róż podwójny (część matowa i z drobinkami) w kolorze 01 Love me tender. Ubytek po stronie rozświetlającej malutki, większy po stronie matowej, ale na pewno 80% jeszcze jest, bo używany był sporadycznie. Z wymianki. To limitowanka, więc kupiony musiał być w pierwszym kwartale 2009 roku. Data ważności to 12miesięcy od otwarcia, ale wszystko z nim w porządku
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-29172-opis-Essence-50s-Fever-Duo-Blush-Podwojny-roz.htm

13) Tisane, balsam do ust. Użyty 3-4 razy, więc ubytek kilka%. Z wymianki - był nowy, nieotwierany. Jest kartonik. Data ważności 06.2011. Na KWC wysokie noty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-341-opis-Herba-Studio-Tisane-Balsam-do-ust.htm.

14) 15) 16)
Błyszczyk AA Fruit Kiss, pierwotnie 10ml. Drobinkowe. Kupione w zeszłym roku, leżały zapomniane w szufladzie. Zapach/smak nie zmienił się, wszystko z nimi ok.
a)zapach waniliowy, bardzo jasny, użyty kilka razy. Ważny do 09.2010.
b)zapach grejpfrutowy, kolor naturalny, użyty kilkanaście razy, ale ubytek nieznaczny. Ważny do 11.2011.

Wibo, Juicy Kiss, owocowy błyszczyk do ust z witaminą E. Kolor rozjaśnionej jagody, na ustach raczej nie daje koloru. Drobinkowy. Pięknie pachnie czarną porzeczką. Pozostało więcej niż 1/2 z 15ml. Ważny do sierpnia 2010.

Makijażowe część druga (zdjęcie w poście poniżej)
1) Rimmel, Stay Matte, puder w kamieniu (starsza wersja), kolor 005 silky beige, zostało ok. 1/5 z 14g. Kupiony ok. rok temu w Rossmannie. Kod z tyłu opakowania: 8045. Wieczko ma starte napisy, ale trzyma się dobrze (tylko nowsza wersja ma wszystkie luźne wieczka L )
2) Rimmel, Stay Matte, nowsza wersja z minerałami, kolor 004 sandstorm, zostało ok. 1/8 z 14g. Kupiony wiosną zeszłego roku w Rossmannie. Kod z tyłu opakowania: 9015. Napisy częściowo starte, wieczko luźne od nowości.

9) Cienie do powiek, firma nieznana, z wymianki (podobno dodatek do gazety), data ważności - 05.2010. Zużycie różne - najwięcej złoty. Bladozielony ma rysę (dość głęboką). Dobrze się rozprowadzają i dają ładny, nie bazarkowy efekt. Za drobiazg.

Ciało
1) Rossmann, Fusswohl, Fuss Deo Spray (Dezodorant do stóp) prawdopodobnie ciut mniej, niż połowa opakowania.
2) Johnson's, 24 godzinne nawilżanie, balsam do ciała z wyciągiem z miodu, skóra sucha i normalna. 3/4 z 400ml. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...j-i-suchej.htm

Włosy
1) Dove, Odżywka z odbudowującym serum, dwie próbki po 10ml.
4) Pantene Pro V, próbka odżywki Repair & Protect, zostało 2/3 z 75ml czyli 50ml.
6) L’Oreal Elseve, Ekspresowa odżywka Color-Vive bez spłukiwania, do włosów farbowanych i z pasemkami, zostało więcej niż 1/3 ze 150ml. (możliwe zacieki z wody na opakowaniu- stała blisko prysznica)
7) Ziaja, Plantica, Olej rycynowy, odżywka do włosów farbowanych, bez spłukiwania, ok. 1/3 z 200ml. (uwaga j.w.)
8) Clear Complete Soft Care, szampon przeciwłupieżowy, dwie próbki 50ml (obie próbki ważą z opakowaniami 66g, pod światło są wypełnione do tego samego poziomu (do trochę powyżej 2/3), więc taki już był kaprys producenta, żeby dać niepełne opakowanie z dobrą pojemnością).

Farby do włosów:
2) Garnier Color&Shine, Szampon koloryzujący do 28 myć, kolor: Jasny brąz nr 5, wszystko w komplecie.

Czas edycji: 2010-04-25 o 09:31
Stary 2010-01-31, 07:37   #3
Kasza Manna
Zakorzenienie

Twarz
3) L’Oreal, Age Perfect, dwie podwójne próbki kremów (każdą próbkę składa się krem na dzień przywracający gęstość skóry i Intensywne serum przywracające gęstość skóry) dla skóry dojrzałej.
4) Ziaja, Herbika Plant, bio-żel pod oczy ze świetlikiem, kojący. Ok. 2/3 z 15ml. Data ważności 01 2011.
5) Sisley, Instant Perfect, krem minimalizujący błyszczenie i wygładzający zmarszczki, próbka 1,5 ml, kod z próbki 127360 A.
6) ni ma.
7) Clinique, Clarifying Lotion, Exfolier, Step 2, próbka 1,5ml. Kod z próbki B07 2.
10) Oceanic, AA Kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+, Jedwabiste mleczko oczyszczające , zostało ponad 3/4 z 200ml
11) Nivea Visage Young, Wash off - żel do mycia twarzy, ok 1/3 z 200ml
12) Johnson's, Holiday Skin, krem do twarzy nawilżający stopniowo brązujący, do skóry suchej i normalnej. Dwa opakowania, jedno nowe, nieotwierane, drugiego więcej niż 1/2 z 50ml.

Perfumy:
3) Puma, Jamaica Man, więcej niż 1/2 z 30ml. Naklejka z dna zdrapana, kupiony w Rossmannie.
4) Puma, Aqua Man, ok 1/2 z 30ml, kod z naklejki - 530701
5) Robespierre, eau de toilette, Type Good Life Davidoff, ok 1/5 z 50ml.

INNE (RTV/AGD ):
1) Suszarka podróżna, składana, mpm product, pomarańczowa - taka: KLIK
2) depilator BRAUN, Silk Epil ever soft, taka: KLIK tylko różowa użyta 2 razy.

ZAPRASZAM!!

Czas edycji: 2010-04-25 o 09:29
Stary 2010-01-31, 08:01   #4
encore1fois
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.

9) Biosilk, Smoothing Conditioner, odżywka wygładzająca, próbka 15ml.
10) Biosilk, Volumizing Conditioner, odżywka dodająca objętości, próbka 15ml.
11) Biosilk, Hydrating Shampoo, szampon nawilżający, próbka 15ml.
2) Elizabeth Arden, Green Tea, EDP, ok. ž z 30ml.

coś u mnie?
Stary 2010-01-31, 08:49   #5
rypka85
Zakorzenienie

Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.

Witaj Kochana!

Mam nowa nieuzywana zafoliowana pomadke Nivea dragon Fruit, mgiełke Granat i Mango Avon, nowy błyszczyk Essence z limitowanki Moonlight i kredke wysuwana złota Essence
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 11:19   #6
rypka85
Zakorzenienie

U Ciebie kochana podoba mi sie :

Kuleczki Pierre Rene
Balsam Palmers

Kredka jest nowa i mgielka tez

A czego jeszcze szukasz to chetnie poszperam w moich kosmetykach

Jestem w trakcie przeprowadzki wiec wszystko mam w kartonach i musze poszukac kredeczki i mgielki

A co bys jeszcze chciala
Stary 2010-01-31, 11:21   #7
LucyJordan
Zakorzenienie

Przekupka: 181 pkt / 99% pozyt.

cos za:

) Pierre Rene, Glamorous Powder Balls czyli kulki a’la meteoryty. Kolor 01 Pastel, wymienione jako nowe (i faktycznie były nieużywane, bo nie miały śladów na wewnętrznej gąbce) jesienią na Targowisku. Kilka-kilkanaście razy maźnięte pędzlem (fajny bajer ale za bardzo podkreśla moją bladość, TŻ protestuje, niestety). Puszek nieużywany, wewnętrzna gąbka zabezpieczająca ma naturalnie ślady od kulek. Cudowny pudrowy zapach. Proporcje kolorów kulek: 12 białych, 13 różowych, 6 pomarańczowych, 11 zielonych, 7 fioletowych. Waga aktualna – 18,5 g (początkowa – 19g). Seria C(?) 08, nie ma wyraźnej daty produkcji/ważności, jednak zalecenie to zużycie w ciągu 12 miesięcy od otwarcia. Ja dostałam nieużywane, więc wciąż są ważne.

?

zapraszam do obu wątków
Stary 2010-01-31, 11:35   #8
natalii87
Zakorzenienie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

Witaj
coś u mnie za:
2) Elizabeth Arden, Green Tea, EDP, ok. ¾ z 30ml.

natalii87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 12:01   #9
LucyJordan
Zakorzenienie

Przekupka: 181 pkt / 99% pozyt.

a jaki nosisz rozmiar?

mam rózne w wątku, także większe
Stary 2010-01-31, 12:57   #10
Ceith
korzonek

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za:
kulki Pierre Rene
Elizabeth Arden Green Tea?
Stary 2010-01-31, 13:47   #11
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za:
4) Pierre Rene, Glamorous Powder Balls czyli kulki a’la meteoryty. Kolor 01 Pastel, wymienione jako nowe (i faktycznie były nieużywane, bo nie miały śladów na wewnętrznej gąbce) jesienią na Targowisku. Kilka-kilkanaście razy maźnięte pędzlem (fajny bajer ale za bardzo podkreśla moją bladość, TŻ protestuje, niestety). Puszek nieużywany, wewnętrzna gąbka zabezpieczająca ma naturalnie ślady od kulek. Cudowny pudrowy zapach. Proporcje kolorów kulek: 12 białych, 13 różowych, 6 pomarańczowych, 11 zielonych, 7 fioletowych. Waga aktualna – 18,5 g (początkowa – 19g). Seria C(?) 08, nie ma wyraźnej daty produkcji/ważności, jednak zalecenie to zużycie w ciągu 12 miesięcy od otwarcia. Ja dostałam nieużywane, więc wciąż są ważne.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 14:14   #12
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie?
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 14:36   #13
cashmeree
Zakorzenienie

Przekupka: 128 pkt / 100% pozyt.
GG do cashmeree

Cytat:
3) Nivea, Pianka do włosów Feel & Hold
8) Clear Complete Soft Care,
9) Biosilk, Smoothing Conditioner,
10) Biosilk, Volumizing Conditioner,
11) Biosilk, Hydrating Shampoo,
zapraszam do siebie
cashmeree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 14:59   #14
króliczek
Zakorzenienie

podobają mi się jeszcze kuleczki PR, ale to z kolei Tobie chyba by się nie opłaciło za bardzo
Stary 2010-01-31, 16:47   #15
pearlania
Zadomowienie

Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
GG do pearlania

Cytat:
4) Pierre Rene, Glamorous Powder Balls czyli kulki a’la meteoryty. Kolor 01 Pastel, wymienione jako nowe (i faktycznie były nieużywane, bo nie miały śladów na wewnętrznej gąbce) jesienią na Targowisku. Kilka-kilkanaście razy maźnięte pędzlem (fajny bajer ale za bardzo podkreśla moją bladość, TŻ protestuje, niestety). Puszek nieużywany, wewnętrzna gąbka zabezpieczająca ma naturalnie ślady od kulek. Cudowny pudrowy zapach. Proporcje kolorów kulek: 12 białych, 13 różowych, 6 pomarańczowych, 11 zielonych, 7 fioletowych. Waga aktualna – 18,5 g (początkowa – 19g). Seria C(?) 08, nie ma wyraźnej daty produkcji/ważności, jednak zalecenie to zużycie w ciągu 12 miesięcy od otwarcia. Ja dostałam nieużywane, więc wciąż są ważne.
Może coś u mnie?
Mam poza wątkiem odżywkę accent (ok. 3/4 opakowania); szampon też mam ale raczej niewiele go zastało (ok. 1/4 opakowania)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 17:02   #16
dziubaczek
Zadomowienie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
coś u mnie za:
1. ESSENCE Cień do oczu z najnowszej limitówki moonlight- sparkling dawn- delikatny róż, użyty dwa razy.
2. ESSENCE Puder rozświetlający ALL OVER HIGHLIGHTER- niedostępny w sprzedaży, zakupiony pół roku temu- użyty kilkanaście razy.

4. ESSENCE lakier do paznokci z najnowszej limitówki Moonlight- kolor into the night. Tylko przetestowany.

bo na : 3. ESSENCE puder brązujący z limitówki Creamylicious- użyty raz, dla mnie za ciemny. już się spóźniłam?
kasza, byłabym zainteresowana

ale to trochę za mało
masz coś może poza wątkiem, np. dwufazowy płyn do demakijażu albo płyn miceralny
dziubaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 17:26   #17
wink737
Zakorzenienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za

1) Dove, Odżywka z odbudowującym serum, dwie próbki po 10ml.
2) Garnier Fructis, Szampon wzmacniający bez silikonu (włosy cienkie, bez objętości, osłabione), próbka 10ml.
4) Pantene Pro V, dwie próbki odżywki Repair & Protect, każda po 75ml.
6) L’Oreal Elseve, Ekspresowa odżywka Color-Vive bez spłukiwania, do włosów farbowanych i z pasemkami, zostało więcej niż 1/3 ze 150ml. (uwaga j.w.)

coś u mnie? daj znać

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 20:13   #18
anarchia25
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

cos za kuleczki ?
There was something so pleasant
about that phase.
Even your emotions had an echo
In so much space
(Gnarls Barkley )
anarchia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 23:46   #19
Kasza Manna
Zakorzenienie

up

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 23:58   #20
króliczek
Zakorzenienie

ok, jakby co to ja przeżyję bez kuleczek, bo mam własne opakowanie, ale chciałabym zapasowe

pozdrawiam
Stary 2010-02-01, 11:14   #21
rypka85
Zakorzenienie

Kochana najbardziej interesuja mnie kulki A wiec narazie rezygnuje z wymianki za Palmersa
Stary 2010-02-01, 11:42   #22
lele
Zakorzenienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

niestety nic nie znalazlam, masz mzoe jakies probki perfum?
jesli chdozi o kredke to mam 04 look at me, jakos na mnie nie jest widoczna, wiec ubytek wynosci tak na ok centymetr od paczatku kredki
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 11:47   #23
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
niestety nic nie znalazlam, masz mzoe jakies probki perfum?
jesli chdozi o kredke to mam 04 look at me, jakos na mnie nie jest widoczna, wiec ubytek wynosci tak na ok centymetr od paczatku kredki
z próbkami będzie cienko, mam chyba tylko napoczętą mikro próbkę C-thru pearl garden. Jak coś znajdę, to dam Ci znać, ok?

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 12:22   #24
cashmeree
Zakorzenienie

GG do cashmeree

przypominam się
Stary 2010-02-01, 12:40   #25
króliczek
Zakorzenienie

niestety mi nic innego nie wpadło w oko, żeby dobrać do tych próbek

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

ja bym wzięła same próbki, tylko że u mnie wysyłka do UK, to nie wiem czy Ci się to opłaci?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

tak, tak KaszkoManna, ta pani jest tam, żeby uroki rzucać

udanych wymianek, pozdrawiam
Stary 2010-02-01, 12:53   #26
anarchia25
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

owszem miejsce piekne

takze pozdrawiam
There was something so pleasant
about that phase.
Even your emotions had an echo
In so much space
(Gnarls Barkley )
anarchia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 13:17   #27
lele
Zakorzenienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
z próbkami będzie cienko, mam chyba tylko napoczętą mikro próbkę C-thru pearl garden. Jak coś znajdę, to dam Ci znać, ok?
ok
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 14:52   #28
Saay
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Nie martw sie nie zapomnę o Tobie jestem teraz strasznie zabiegana i muszę znaleźć trochę czasu!
Zdrowa dieta od 20.05.2012
Saay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 15:52   #29
cashmeree
Zakorzenienie

GG do cashmeree

kochan mleczko leci w świat , nie zdążyłam zakyualizować wątku, a nie znajdziesz nic innego?
Stary 2010-02-01, 18:28   #30
Saay
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Niestety podoba mi się tylko Palmers, mozesz napisac ile go jest? Bo kurcze mi cos dziwnego wyskakuje
Zdrowa dieta od 20.05.2012
Saay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości