|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o informację na temat fryzurki!![]() P.S. A moze jednak dredy???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Proszę o informację na temat fryzurki!
![]() P.S. A moze jednak dredy???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Proszę o informację na temat fryzurki!
Witam!!mas z bardzo długie wlosy!! nie orientuje sie czy do nich sie doplata warkoczyki.Mozesz zagonic do roboty sztab kolezanek i niech ci robia droibne warkoczyki!!i bez kosztów.
ja jestem przeciwna doczepianiu wlosow, bo to nadmiernie obciaza cebulki, ale kazdy ma prawo wyboru. Robiac dredy musisz wiedziec ze bedziesz musiala,aby ich sie pozbyc sciac włosy niemalze pzry skorze, nie mowiac juz o obciazeniu cebulek. Na wyszukiwarce google podaj temat warkoczyki lub dredy to napewno cos znajdziesz. Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: Proszę o informację na temat fryzurki!
Witam!!mas z bardzo długie wlosy!! nie orientuje sie czy do nich sie doplata warkoczyki.Mozesz zagonic do roboty sztab kolezanek i niech ci robia droibne warkoczyki!!i bez kosztów.
ja jestem przeciwna doczepianiu wlosow, bo to nadmiernie obciaza cebulki, ale kazdy ma prawo wyboru. Robiac dredy musisz wiedziec ze bedziesz musiala,aby ich sie pozbyc sciac włosy niemalze pzry skorze, nie mowiac juz o obciazeniu cebulek. Na wyszukiwarce google podaj temat warkoczyki lub dredy to napewno cos znajdziesz. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.