|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fryzura w stylu Zaca Efrona
Witam mam pytanie dotycząca fryzury Zaca Efrona czy będzie mi pasaowała i co mam zrobić żeby oto takał uzyskać.Bardzo bym prosil o rady kobiet.Poznizej zamieszczam zalaczniki do zdjęć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzura w stylu Zaca Efrona
Będzie Ci pasować. Ale przed Tobą jakieś pół roku zapuszczania (będziesz musiał w tym czasie regularnie odwiedzać fryzjera, żeby przyciąć tył. Najlepiej wydrukuj fotkę i każdorazowo melduj się z nią u fryzjera).
Jedna uwaga: o ile nie masz włosów idealnie prostych, zwłaszcza przy uszach i nad czołem ( a coś mi się widzi, że nie masz) to do modelowania będziesz musiał używać prostownicy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Kobietą nie jestem, ale myślę, że będzie Ci pasowała. Wprawdzie Zac używa prostownicy, jednak przy lekko falowanych włosach takie fryzury wyglądają równie dobrze. Do układania najlepiej wykorzystać gumę do włosów (ja używam takiej, jest tania i moim zdaniem dobra: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...cji-wlosow.htm ) i utrwalić jakimś lakierem. A jeśli chodzi o cięcie, to oczywiście powinieneś iść do fryzjera ze zdjęciem.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki za rady.To chyba wszytko czego chciałem się dowiedzieć.
Dziekuje I Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to trochę za grzeczna. ale pasować będzie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.