|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niechciany nadruk
Witam ; )
Cóż.. mam pewien drobny kłopocik, a że dopiero co uczę się być kobietą, wasze doświadczone porady się przyadzą ![]() Po odwiedzinach w lumpeksie, kupiłam super tuniczkę (2 zł - nówka) mimo, nadruku na niej stwierdziłam, że wezmę.. zawsze można sprzedać lub oddać komuś ![]() A że była nowa i w ogóle nie zniszczona... Do rzeczy ![]() Jest na niej nadruk z postaciami i wielkim napisem HSM (High School Musical)... Znacie jakieś sposoby na usunięcie nadruku z bluzeczki ![]() Słyszałam o jakiejś metodzie z żelazkiem i bibułką, ale czy to jest skuteczne? Jeżeli ma to usunąć nadruk w połowie, lub go w miejscach pozdzierać, to lepiej oddać ją jakiejś miłej dziewczynce, prawda ![]() Pozdrawiam ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niechciany nadruk
Nie sądzę, żeby udało się go tak skutecznie usunąć żeby nie zostały żadne "resztki". Ale jeśli ktoś zna taką metodę to też chętnie się dowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niechciany nadruk
nie uda ci się pozbyć tego nadruku
lepiej oddaj/sprzedaj dalej
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.