|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Indywidualny tok studiów
Dziewczyny na czym polega i jak wygląda indywidualny tok studiów ?
Czy na prawdę jest on takim udogodnieniem? Jak się o niego starać? chodziło by mi głównie o opinie osób, które tak studiują. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Indywidualny tok studiów
U mnie na uczelni o indywidualny tok studiów mogły się starać osoby np. studiujące dwa kierunki dziennie, kobiety w ciąży, osoby z problemami zdrowotnymi. Ja spełniałam pierwszy warunek i dzięki temu nie musiałam chodzić na ćwiczenia, tylko zaliczałam materiał indywidualnie na konsultacjach, oczywiście obowiązywało mnie to samo, co wszystkich.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest dokładnie tak samo. Profesorowie raczej nie czepiają się ze nie jesteś na swojej grupie tylko trzeba im to oznajmić na początku zajęć
![]() Na stronie uczelni powinnaś mieć regulamin w którym jest opisane kto może dostać ITS/IOS i jakie masz opcje Oczywiście podanie najlepiej zlożyć jak najszybciej czyli w pierwszym tygodniu października lub pod koniec września (jeśli dziekanat przyjmie)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
A wiecie jak realnie wygląda sprawa z IOS na Uniwersytecie Łódzkim? Jakie daje to udogodnienia, bo z tego co piszecie to widzę, że co uczelnia to te możliwości się trochę różnią? Jest tutaj ktoś kto z tego korzysta na UŁ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.