|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fajna fryzurka - jak ją zrobić?
Witam!
Mam do Was pytanie - powiedzcie mi jak zrobić taką fryzurę? Na jaką długość powinienem ściąć włosy(góra, boki, grzywka) i czy pasta do włosów L'OREAL Studio REMIX będzie odpowiednia do postawienia włosów? Oto moja wymarzona fryzurka: http://www.youtube.com/watch?v=75p0fmY7yrk ps.Czy będzie mi ona odpowiadać: www.mojalbum.com.pl/Album=NOWNBVWB Edytowane przez fryzo Czas edycji: 2010-04-01 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fajna fryzurka - jak ją zrobić?
Przede wszystkim pokazując czoło trudno jest stwierdzic, czy Ci pasuje...
Zrob sobie moze stymulacje na komputerze ze swoim zdjęciem to zobaczysz. Wszystko zależy jaki masz kształt twarzy, czy nie masz "defektów" - jakiś z nosem czy uszami - w sensie nieproporcjonalne. A fryzura technicznie jest bardzo prosta, idz ze zdjeciem do fryzjera on juz bedzie wiedział, jak ją wycieniować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A czy w domowych warunkach też można zrobić taką fryzurke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ułożyć pewnie że się da. Masz na youtube pelno filmow instruktażowych. Jeśli sam chcesz się tak ostrzyc to na pewno nie muda ci się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A jakiej długości powinny być włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mam kilka pytań odnośnie tej fryzurki. Jakiej długości powinny byc moje włosy (góra, boki). Czy góra powinna być obcięta na jednakowa długość(lepiej obciąć maszynką, czy nożyczkami).
Jakie żele lub pasty polecacie? Z góry wszystkim dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.