|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Akryl Bezwonny Nsi Nails Spa
Co o nim sądzicie? Zestawik próbny całkiem tani, boję się, ze będzie miał słabą przyczepność. Najbardziej obawiam się na zapowietrzenia przy brzegach masy, które ostatnio zdarzyły mi się przy satynowym Sun Flower
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Akryl Bezwonny Nsi Nails Spa
próbowałam.
Nie ma to jak ostry zapach liquidu o 8.30 rano! jeszcze przed kawką ! Klientka odurzona zapachem mówi mniej, dzięki czemu można sie skupić na pracy ![]() A tak serio to chyba coś partoliłam bo mi po jakimś czasie liftował na moich ( a na moich nigdy nie liftują....) coś w tym jest, że nie jest zbyt popularny.... chociaż od wieków na rynku. Jakoś dziewczyny go nie lubią. Może cena. jest trochę droższy od reszty enesaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam
Moim zdaniem jest ok, choć jest zupełnie inny niż klassuczny czy attraction lub simplicity, moim zdaniem wolniej schnie, i ważne aby używac mniej liquidu niż innych z nsi, gdyż lubi się "rozlewać", ale można to wyczuć po kilku kulkach. Poza tym ma wiale plusów, rzeczywiśnie zapach nie jest tak drażniący, całkiem ładnie się trzyma, jest dośc plastyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wolę szybkoschnące.
simplicit"E". E na końcu jest... z takim fifaśnikiem na górze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tak zgadza się Simplicité
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedzi. Zamówiłąm ten zestawik próbny- zobaczę jak się będzie sprawował. Często klientki narzekają na zapach, a czasem nawet wspominają, ze "jak miały robione żele, to nie śmierdziało". No i ja też po 8 godzinach jestem jakby odurzona :/. Stąd pomysł- zobaczymy, co z tego wyjdzie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No i mam. Dopiero dziś dostałam. Niestety nie polecam. Koszmarnie schnie. Chyba ok. godziny, wiec raczej ciężko byłoby "to" zrobić klientce :/ . Poza tym biały jest wodnisty, a przeźroczysty- matowy :/ W tym wypadku powolne wysychanie nie jest atutem a udręką!!!
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Piszę tutaj bo nie wiem gdzie umieścić swoje pytanie, a boje sie zakładać nowy temat bo ktoś mnie skrzyczy :
![]() Otóż chodzi mi o linie NSI, jak wiadomo mają wyposzczonych na rynek pare rodzajów, m.in classic, attraction, spa No i chodzi mi o to czy mogę mieszać poszczególne serie? Czy nie wpłyhnie to na jakość pazurków? Bardzo mi zależy na odpowiedzi. ![]() Aha, i czy attraction pink, to jest kamuflaz?;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
i tak do sprostowania
np. akryl classic liquid simplicite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ja mieszam bez problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liquid w butelce nie śmierdzi ale po przelaniu w pojemniczek daje znać o sobie - już się przyzwyczaiłam i nic nie czuję . Co do kolorków, to kwestia gustu, a przeźroczysty będzie matowy dopóki go niewypolerujesz, ja nie mam matowego cleara ![]() Ogólnie jestem zadowolona z zestawu. A mam ten : http://www.eurofashion.com.pl/sklepp...ta=PLN&lang=pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Monia kupywałaś poprzez strone Euro Fashion?
Ja chciałam własnie tam zamówć primer i liquid, nie wiesz czy tutaj jest taniej niz ceny katalogowe? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tak kupowałam przez EF.
Co do cen , to nie mam pojęcia jaka jest katalogowa ![]() A tak BTW , to od około 2 miesięcy mam problem z wizażem, dochodzą do mnie wiadomości po 2-3 dniach i nie byłoby tak źle gdybym mogła jeszcze odpowiadać na nie. Straszne rzeczy się dzieję i tylko z wizażem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Ja się właśnie zastanawiam nad małym zestawem NSI SPA tzn. z serii SPA myślałam tylko o liquidzie bym nie czekała nie wiadomo ile, czytałam o nim artykuł...bodajże na ich stronie lub skan z branży paznokciowej, już nie pamiętam. Na pewno ma jakiś "zapaszek" ale mi by pasował taki nie drażniący, bo nie mogę w spokoju zrobić pazurów w domu słyszę ciągle "bla bla bla", ponoć pozostaje lepka warstwa którą trzeba po prostu spiłować, ale się zastanawiam... Bo skoro ma cuchnąć, a mam mieć przy nim więcej pracy to się odechciewa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Liquid ma delikatny zapaszek. Nie jest całkiem bezwonny, a pracuje się na nim koszmarnie. O robieniu kwiatów zupełnie możesz zapomnieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Raczej mi chodziło o budowę pazura, głownie sobie w domu żeby nie zasmradzać jak ktoś jest, bo mam dość nasłuchiwania się, lubię wolno schnące, a go chciałam mieszać z akrylami do metody szybkoschnącej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.