|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
YSL, Bourjois, EDM, TBS i inneWitam, to moja pierwsza wymianka szary kolor - już nieaktualne Mam do zaoferowania - Perfumy (EDT) NU YSL 30 ml zużycie ok. 1,2 ml - Perfumy (Woda toaletowa) Les plaisirs nature - peche jaune Yves Rocher (brzoskwinka) 100 ml + jeżeli ktoś będzie bardzo zainteresowany mam 200 ml balsam do ciała z tej samej serii - Mydełko w kostce The body shop muscade et vanille, tylko uchylone opakowanie dla powąchania, zużycie zerowe, slicznie pachnie ![]() - Podkład mineralny EDM Multi-tasking neutral intensive base - raz wypróbowane, za jasny dla mnie, duże opakowanie 5,5 g - Cienie petit guide de style bourjois odcien 11 miss spirit, bez aplikatorka, pare razy maznięte, zużycie minimalne - Masełko truskawkowe primark 50 ml, użyte raz ewentualnie dorzucę jeszcze kredkę do brwi chanel, zostało ok. 5 cm, tak dla zachęty ![]() dodaję : -paletka revlon 07 spring moss - trochę, chociaż niedużo używane, niestety troche nadłamane z miłą chęcią zamienię się na inne czwórki revlona ![]() -cienie do powiek bell diamond eyes, mocno się mienią kolory 150 i 200 - beżowy i niebiesko-fioletowy, zostało ok 75 % - cien do powiek inglot sprit, mocno zielony, niewielkie zużycie - cien oriflame essentials latte - matowy beż, muśnięty - Róż wypiekany NOUBA dość mocny i niespotykany odcień 51 mieni się na złoto, użytek niewielki Polecam się ![]() SZUKAM : - mazideł, błyszczyków do ust z wyższej półki - róże w kamieniu - wszelkie odcienie różowego, żadnych brązów i brzoskwiń - perfumy, odlewki - flora gucci, kenzo jungle, l'istant magic guerlain itp. Edytowane przez agaafurm Czas edycji: 2010-04-11 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL, Bourjois, EDM, TBS i inne
Znajdziesz coś u mnie za podkład EDM ?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład edm?
oddam wiele ![]() czego konkretnie szukasz? odpisz u mnie proszę ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- i ew jeszcze cienie petit guide mi wpadły w oko.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Podkład mineralny EDM Multi-tasking neutral intensive base - raz wypróbowane, za jasny dla mnie, duże opakowanie 5,5 g mam nadzieję, że coś wybierzesz ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Perfumy (Woda toaletowa) Les plaisirs nature - peche jaune Yves Rocher (brzoskwinka) 100 ml
- Masełko truskawkowe primark 50 ml, użyte raz - Mydełko w kostce The body shop muscade et vanille, tylko uchylone opakowanie dla powąchania, zużycie zerowe, slicznie pachnie cos u mnie??
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
- Podkład mineralny EDM Multi-tasking neutral intensive base - raz wypróbowane, za jasny dla mnie, duże opakowanie 5,5 g
zapraszam do mnie !! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post18075045 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
coś za: Perfumy (EDT) NU YSL 30 ml zużycie ok. 1,2 ml - Perfumy (Woda toaletowa) Les plaisirs nature - peche jaune Yves Rocher (brzoskwinka) 100 ml Mydełko w kostce The body shop muscade et vanille Podkład mineralny EDM Multi-tasking neutral intensive base Masełko truskawkowe primark 50 ml, użyte raz ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Raczej mi to nie odpowiada, w takim razie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dodaje fotkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
z miłą chęcią wymienię z Tobą mój Juicy Tube za Twój podkład EDM
![]() zapraszam na PW a za Petit Guide nic nie wyszperasz? buziaki
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
co do czwórki revlonowej to jeszcze nie jestem zdecydowana na 100% czy chce się z nią rozstać, więc na razie zosatńmy przy opcji edm za JT
edm w zamian za JT Lancome jestem za ![]() od dawna poluje na jakieś jasne minerałki w formule intensive ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- jeśli wszystko gra to zapraszam na PW to ja zarezerwuję dla Ciebie JT w moim wątku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.