|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Symbioline Szczupła Sylwetka
Znacie ten suplement? Dziś znalazłam informacje o nim na necie. Potrzebuję czegoś na usprawnienie przemiany materii , zaparcia. Skład wydawałby się chyba odpowiedni, cena też niska, ok.13zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Symbioline Szczupła Sylwetka
Nie słyszałam, ale też się chętnie dowiem, tak więc up!
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zdecydowałam sie kupić te kapsułki. Na razie nie mam ochoty na podjadanie, lepiej sie załatwiam. ciekawe czy pomogą schudnąć parę kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Na ☠☠☠☠☠☠☠ można kupić za 11 zł
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p10127-Symb...apsulki_50_szt Całkiem fajny, naturalny skład: liść herbaty Pu-erh, liść ostrokrzewu paragwajskiego (Yerba Mate), łupina babki jajowatej, ekstrakt z owoców maliny, L-karnityna. Powinien ładnie uregulować zaburzona przemiane materii i wspomoc spalanie tłuszczyku, jesli sie oczywiscie przy tym odpowiednio odżywiamy i ruszamy ![]() Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2010-04-05 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.