|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy można stosować wcierki do włosów będąc w ciąży?
HI!
Jestem w 18 tc i zastanawiam się czy można bez problemu stosować wcierki do włosów a konkretnie wodę brzozową firmy Isana? Gdzieś wyczytałam ,że się nie stosuje w ciąży wcierki Jantar. Czy to prawda? Nie ma konkretnych informacji co do zakazu a chciała bym stosować wodę brzozową zapuszczam włosy i jeśli nie można stosować wcierki to co za tym można w ciąży? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
.
|
Dot.: Czy można stosować wcierki do włosów będąc w ciąży?
a co miałoby stać na przeszkodzie? gdyby były przeciwwskazania to zapewne informacja pojawiłaby się na opakowaniu.
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Na opakowaniach często jest napisane, żeby nie stosować w ciąży, bo na ciężarnych nikt nie robi badań i firmy nie biorą za to odpowiedzialności
![]() Autorko, może sprawdź sobie na blogu sroki (sroka o), czy o tym pisze. |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
na jantarze jest napisane ze nie zalecane w ciąży, sama kupilam i odstawiłam na czas az bede po
a jestem teraz w 20tyg. wole nie kombinowac ,jak pisze ze sie nie powinno to znaczy ze nie
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
A może orientujecie się jakie naturalne wcierki lub cokolwiek można stosować w ciąży na porost włosów?
właśnie wyrzuciłam opakowanie (bo było nie praktyczne i przelałam do butelki z atomizerem) ale pójdę do Rossmana sprawdzić czy są przeciw wskazania na opakowaniu |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytaj sobie
![]() http://czytelnia.av.pl/szybki-porost...-fakty-i-mity/
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

zapuszczam włosy i jeśli nie można stosować wcierki to co za tym można w ciąży?

a jestem teraz w 20tyg. wole nie kombinowac ,jak pisze ze sie nie powinno to znaczy ze nie
właśnie wyrzuciłam opakowanie (bo było nie praktyczne i przelałam do butelki z atomizerem) ale pójdę do Rossmana sprawdzić czy są przeciw wskazania na opakowaniu