|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lipoliza injekcyjna brzucha:)
Witam
![]() Otóż mam pytanie odnośnie lipolizy brzucha. Nie jestem otyłą osobą, wręcz przeciwnie jestem szczupła, ale mam problem z brzuchem. Mam na nim oponkę, której w żaden sposób nie mogę się pozbyć. Zdecydowałam się na ten zabieg we Wrocławiu. Niedługo jadę na konsultację. Mam pytanie czy któraś z Was miała może wykonywany ten zabieg na brzuch, a niewielką 'nadwagę brzucha'? I jakie są rezultaty? Po jakim czasie są widoczne? I po jakim czasie schodzą siniaki i opuchlizna? Będę ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lipoliza injekcyjna brzucha:)
Czesc, ja tez myslalam o lipolizie brzucha.... Tez jestem bardzo szczupla, waze 47 kg a bęben mam jak w ciazy, a nie jestem
![]() ![]() Bylabym wdzieczna za info ![]() Myslalam tez o LIPO KONTURZE...moze robil ktos? Ciekawe jakie sa efekty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Podbijam temat z nadzieją że ktoś coś napisze. Do wczoraj nie wiedziałam że coś takiego istnieje. I dołączam się do was dziewczyny, mam ten sam problem. Sylwetka super, gdyby nie brzuch :/ Brzuszki nie pomagają, dieta też nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!!
Własnie wczoraj mialam pierwszy zabieg lipolizy. Polega on na wstrzyknieciu w brzuch preparatu. Jesli chodzi o bol to do wytrzymania. Zabieg trwa ok. 5 minut. Po zabiegu dopiero mozna odczówac wiekszy bol. Brzuch jest strasznie nabrzmialy i boli gdy sie go dotyka lub schyla. Teraz tylko czekac, az ta opuchlizna zejdzie. jezeli chodzi o mnie to jestem bardzo szczupla, ale zostal mi bardzo duzy brzuch po porodzie, wiec lekarz powiedzial, ze musze miec ok. 4 takich zabiegow w odstepie 4 tygodni. Dopiero po tych wszystkich dawkach mozna bedzie zauwazyc jakiekolwiek efekty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
kolezanka robila i byla zadowolona, ale moj TZ zrobil podbrodek i mial zero efektow.. a robili u tej samej osoby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.