Lipoliza injekcyjna brzucha:) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 19:32   #1
Apolaina
Raczkowanie

Lipoliza injekcyjna brzucha:)

Witam

Otóż mam pytanie odnośnie lipolizy brzucha. Nie jestem otyłą osobą, wręcz przeciwnie jestem szczupła, ale mam problem z brzuchem. Mam na nim oponkę, której w żaden sposób nie mogę się pozbyć.
Zdecydowałam się na ten zabieg we Wrocławiu. Niedługo jadę na konsultację.

Mam pytanie czy któraś z Was miała może wykonywany ten zabieg na brzuch, a niewielką 'nadwagę brzucha'? I jakie są rezultaty? Po jakim czasie są widoczne? I po jakim czasie schodzą siniaki i opuchlizna?

Będę ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc! Dziękuje
Apolaina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 10:44   #2
agnes82
Przyczajenie

Dot.: Lipoliza injekcyjna brzucha:)

Czesc, ja tez myslalam o lipolizie brzucha.... Tez jestem bardzo szczupla, waze 47 kg a bęben mam jak w ciazy, a nie jestem Z tym problemem borykam sie od 3 lat,wczesniej mialam brzuszek perfekcyjny Wyglada to dziwnie, nie proporcjonalnie do sylwetki. Bylas juz na tej konsultacji we WROCLAWIU?? U kogo i ile kosztuje jedna ampulka preparatu?
Bylabym wdzieczna za info

Myslalam tez o LIPO KONTURZE...moze robil ktos? Ciekawe jakie sa efekty?
agnes82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 22:13   #3
Trusk4wk4
Raczkowanie

Podbijam temat z nadzieją że ktoś coś napisze. Do wczoraj nie wiedziałam że coś takiego istnieje. I dołączam się do was dziewczyny, mam ten sam problem. Sylwetka super, gdyby nie brzuch :/ Brzuszki nie pomagają, dieta też nie...
Trusk4wk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 20:12   #4
Gatuszka
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny!!
Własnie wczoraj mialam pierwszy zabieg lipolizy. Polega on na wstrzyknieciu w brzuch preparatu. Jesli chodzi o bol to do wytrzymania. Zabieg trwa ok. 5 minut. Po zabiegu dopiero mozna odczówac wiekszy bol. Brzuch jest strasznie nabrzmialy i boli gdy sie go dotyka lub schyla. Teraz tylko czekac, az ta opuchlizna zejdzie. jezeli chodzi o mnie to jestem bardzo szczupla, ale zostal mi bardzo duzy brzuch po porodzie, wiec lekarz powiedzial, ze musze miec ok. 4 takich zabiegow w odstepie 4 tygodni. Dopiero po tych wszystkich dawkach mozna bedzie zauwazyc jakiekolwiek efekty.
Gatuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 20:10   #5
kx30
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gatuszka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!!
Własnie wczoraj mialam pierwszy zabieg lipolizy. Polega on na wstrzyknieciu w brzuch preparatu. Jesli chodzi o bol to do wytrzymania. Zabieg trwa ok. 5 minut. Po zabiegu dopiero mozna odczówac wiekszy bol. Brzuch jest strasznie nabrzmialy i boli gdy sie go dotyka lub schyla. Teraz tylko czekac, az ta opuchlizna zejdzie. jezeli chodzi o mnie to jestem bardzo szczupla, ale zostal mi bardzo duzy brzuch po porodzie, wiec lekarz powiedzial, ze musze miec ok. 4 takich zabiegow w odstepie 4 tygodni. Dopiero po tych wszystkich dawkach mozna bedzie zauwazyc jakiekolwiek efekty.
Co się dzieje ze skórą na brzuchu -potem,czy zostaje jej nadmiar,czy się jakoś kurczy stopniowo razem z tkanką tłuszczową???
kx30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 08:45   #6
201704051255
Konto usunięte

kolezanka robila i byla zadowolona, ale moj TZ zrobil podbrodek i mial zero efektow.. a robili u tej samej osoby
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości