|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() metamorfoza w domu
jak łatwo i bez wydawania pieniędzy przeprowadzic samemu własną metamorfoze?...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Eee.. A o jaką metamorfozę Ci chodzi ?
Jeśli chodzi o farbowanie to najtańszym sposobem jest kupienie sobie farby w drogerii i albo sama sobie pofarbuj(ja mam 15 lat i sama sobie farbuje) albo poproś jakąś koleżanka która zrobi to za darmo ;p nie wiem ... Poszperaj w internecie ;p Wujek google chętnie pomoże ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: metamorfoza w domu
Cytat:
Kobieto lepiej odeczekaj niech ci odrosty odrosną. Jak bd miała ponad 30 lat to wtedy bedziesz musiała farbowac. Teraz se nie niszcz włosów no chyba chcesz jak moja kuzynka (miała 14jak zaczęła farbowac) zagęszczac i przedłuzac włosy w wieku 25 lat bo zaczeły jej strasznie wypadac i były suche jak jakies nitki a nie włosy. Jak wygladała to juz nie wspomnę ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- PS: sama zafarbowałam an wakacjach-teraz załuje bo musiałam sie nieżle namęczyc aby je odzywic i nawilżyc, Najgorsze bylo odrastanie odrostów ale po 8 miesiacach juz jest okey
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.