|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Muzyka HAWAJSKA :)![]() ![]() Poszukuję muzyki hawajskiej albo czegoś innego w tych klimatach na imprezę w tym własnie stylu. Przeszukałam już chyba wszystkie strony w sieci i nic. Może znacie jakieś tytuły, albo wiecie na jakiej stronce mogę to znaleźć? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Muzyka HAWAJSKA :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze to muzyka z "Lilo i Stitch"
![]() Do tego płytki: All Star Hawaiian Band - Steel Guitar Magic -> dosłownie pachnie kokosem ![]() New Hawaiian Jams (1 i 2) -> klimatyczne reggae ![]() Drew's Famous Luau Dance Party Favorites -> z tego miałam pojedyncze kawałki, ale się sprawdziły ![]() Taka muzyka była na chilloutowej imprezce u mnie.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Spz1YgguUOM też sie kojarzy z "hawajską" ..polecam formacje Xtreme i do tego taniec Bachata ijeee
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1267796836 ta torebka
dł od ramiączka to 117 szer talia 30 biodra 35 ale to jest materiał na prawdę bardzo rozciągliwy nawet na M wchodzi Koleżance pożyczałam a ona nosi M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Bardzo duży wybór dobrej muzyki hawajskiej masz tutaj - sklep hawajski. Szybka dostawa. Sprawdzone.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.