|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomocy, jakie dodatki do kontrowersyjnej sukni?
witam i proszę o pomoc niedługo mam slub a z dodatkami do sukni jestem kompletnie w proszku!! poradźcie mi kobitki jakie dodatki pasowałyby do sukni trochę innej niż zazwyczaj? również pytam o fryzurę i makijaż, co pasuje do krótkowłosej platynowej blondynki o zielonych oczach???dodam, ze welon wg mnie raczej nie pasuje, praawda?a buciki czarne??Załącznik 3052302
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomocy, jakie dodatki do kontrowersyjnej sukni?
hm wg mnie welon nie, może toczek z woalką, buty? hmm albo biale albo czarne, ale bukiet? to już nie wiem, sukienka strojna, i ta ozodba w talii. jakiś oryginalny kwiat pojedyńczy lub coś ekstrawaganckiego
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym dała jakiś żywy bukiet żeby tak się ten czarny nie rzucał w oczy.
Ale więcej nie pomogę niestety.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2010-04-22 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Skoro masz już taką oryginalną suknię to ja na twoim miejscu zaszalałabym z butami i ubrała np. malinowe i pod to dobrać kolor kwiatów w bukiecie ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2010-04-22 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja tez bym tu widziała małe szaleństwo
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Suknia piękna, ale jednak jest w niej czegoś za dużo. Szczerze mówiąc nie podoba mi się ten kwiatek i puszczona w dół czarna szarfa.
Warto byłoby przełamać całość trzecim kolorem - czerwienią - kwiat we włosach, bukiet, makijaż / klasyczny z czerwienią na ustach /. Biuty wg mnie powinny pozostać białe, ewentualnie taki jakie miała dziewczyna z filmiku na YT . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dzieki serdeczne za Wasze sugestie, raczej zrezygnuję z trzeciego koloru np czerwieni choć dałyście mi do myslenia....faktycznie już wcześniej myslałam o zrezygnowaniu z czarnej szarfy... o jakim filmiku piszesz Manolita?
zawsze chciałam innego koloru suknię niż bezowo biała a najlepiej poszłabym w czerni!!! to urzędowy slub więc nie zobowiązuje do księzniczkowych welonow i sukienki...to proszę jeszcze o sugestie jaką biżuterię???myslę, że zrezygnowałabym z naszyjnika na rzecz kolczyków i branzoletki, jak myslicie??proszę o wiecej pomyslów co do fryzury błłłłaaaagaaammm ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- aj kurcze nie dopatrzyłam już wiem o jaki filmik chodzi, dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja bym na pewno nie założyła na ślub czarnych butów. Jeśli nie chcesz kolorowych to może po prostu białe
![]() Z fryzurą ciężko jest mi doradzić, wklej zdjęcie podobnej fryzury, żebyśmy wiedziały jaką masz mniej więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.