|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oddam perfumy i odlewki, szukam minerałó
Oddam odlewki:
Mahora ok 5 ml Jose, Eisenberg ok 8 ml Coze, Perfumerie Generale 10 ml Douce Amere, Lutensa ok 8 ml Cuir Mauresque, Lutensa ok 7 ml Kelly Calleche 12/15 ml w oryginalnej buteleczce Shalimar edt 10/ 15 ml w oryginalnej buteleczce Banana Flambe, Demeter 13/15 ml w oryginalnej buteleczce Tutti Dolci Amaretti ( zapach likieru Amaretto) 30/50 ml Givenchy, Prisme Libre, odcień Soft White, ubytek ok 15 %, trudno ocenić...kartonik lekko sfatygowany- będę bardzo wybredna - leci do anarchii Meteoryty w kolorze Beige Chic, używane, pozostało ok 70% pojemności początkowej, lecą do Noli Szukam podkładów mineralnych w różnych formułach, różnych firm ( jasne beże,beże z kroplą żółtego, jaśniutkie olivki), primerów, rozświetlaczy i róży mineralnych. Można kusić. Zapraszam ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2010-04-06 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam perfumy i odlewki, szukam minerałó
zerknij do mnie byłabym chętna na meteorki (nawet odsypkę )
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() mam cały ogrom próbek minerałów / rozswietlaczy rozy podkładów / cieni interesuje mnie meteorki ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
domyslam sie że będzie problem dlatego proponuje ci calutki zestaw tego co mam
![]() czy moga byc wstepnie zdjecia ![]() i jesli sie zainteresujesz to zrobie spis bo tego sporo jest ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam sporo minerałów, np.:
EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, z niewielkim ubytkiem EDM róż Soft Touch - próbka, użyty dwa razy EDM korektor Peach, nieużywany EDM cień Wine Tasting, tylko wypróbowany EDM cień Bird Bath, tylko wypróbowany EDM cień Mystic Night, tylko wypróbowany EDM cień Well Being, tylko wypróbowany cień LaurEss w kolorze Envious - w słoiczku, otwarty i maźnięty raz na ręce cień LaurEss w kolorze Ambitious - w słoiczku, nieużywany próbka podkładu LaurEss w kolorze Gentle Petal w formule Minimalist próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Petal w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Elemental próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Radiant Neutral w formule Ethereal próbka primera LaurEss Jump Start Medium EGM contour + highlite Peaches and Cream w słoiczkach, nieużywane, sitka fabrycznie zaklejone EGM cień Zaire w słoiczku, wypróbowany EGM róż Summer's Glow w słoiczku, wypróbowany EGM contour + highlite Mediterrean Beauty w słoiczkach, wypróbowany EGM finishing powder Tahiti Sweetie, nieużywany EGM cień Brown Silver, wypróbowany Lumiere cień Taupe, nieużywany Lumiere cień Black Cherry, użyty raz Lumiere cień Deep Forest Green, tylko wypróbowany pelnowymiarowy Splendid Perfecting Glow Silk Naturals z próbnym ubytkiem Silk Naturals - brązer Beach Bunny, użyty raz I na pewno więcej, ale nie mam teraz dostępu do wszystkich moich skarbów ![]() ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-04-04 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
daj mi kilka chwil i zdjecia beda gotowe
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pełnowymiarowy mam jeszcze podkład Lumiere Veena Velvet, lubię go, ale został porzucony chwilowo na rzecz LaurEssów, które bezapelacyjnie u mnie rządzą we wszystkich właściwie dziedzinach, już od ponad pół roku nie używam praktycznie innych minerałów
![]() Edit: I jeszcze Soft Bronzer EDM i wycofany już puder ryżowy EDM.
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-04-04 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wybacz ilosc zdjec oraz jakosc^^
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
oraz w bonusie pudełeczko w którym jakby co minerałki będą wysłane
![]() p.s wydaje mi sie ze pominełam jedna zdj. ale nie moge dojsc które:/
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2010-04-04 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zaraz postaram sie spisac liste
![]() tylko czy moge wiedziec czy sa wogole jakies szanse na meteorki ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nawet nie myślałam że moje Meteory wzbudza w Was taką chęć posiadania
![]() Będzie mi bardzo przykro, bo będę musiała którejś z Was podziękować ![]() Ale jeszce myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A bo to ja tak enigmatycznie napisałam
![]() I ofkors nie obrażę się, jeśli to mi odmówisz ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
lista:
lauress pure petal edm - rasberry sorbet edm natural reflections light edm champagne edm pearl beige silk naturals - cheer edm - golden fair edm- light pink egm - strawberrie &cream egm - coral quartz silk nat. - cosmic egm - prosperity pure luxe - shadow lilac ice egm - the rainbow egm - deep royal purple edm - disco rollerskating edm - fawn edm - salon fun egm - parisian egm - eletric ligts edm sparkle beige silk nat. amalgam edm anna karerina egm ice grape egm high def.pro egm - pink in paris edm natural edm B&B edm lover's lane edm cool pink egm ohope (big fairy ale tego mi sie bedzie trudno pozbyc) to były sample / bigi w pojemniczkach teraz struny ![]() blusche store sunset bluh meow- hugs & kittens edm dusty miller egm bubble tea edm multi tasking (BIG zapomniałam go wpisac powyzej) edm boardwall edm vickys radiant creation detrivore - guillotine edm sparkle beige meow - starry night meow - centerfold edm - late check blusche - glaze edm - salon fun meow - equilibrium balancing edm - summer stroll joppa just blush O.R.M pink grapefruit lauress fresh start primer medium lumiere - spiced apple edm - waffle cone egm - spring crocus joppa gabi buff'd tricky detrivore death valley edm driftwood edm rock anthem lauress silk detrivore - spoiled detrivore creature lumiere medium warm silk naturals tempedm baby sitter o.r.m mocha eyes edm birthday cake meow fa la la edm light olive lumiere - hibiscus detrivore lotus blusche - green corrector o.r.m pink lemoniade edm scented candles lumiere light medium edm abbot;s perk edm ? - assusie perk me up edm pic - nic meow - crystalline cat glow powder buff - cornsilk edm snowflakes edm beach towel edm leaps and bounds rhea tan edm late edm pink ribbon meow racy detrivore faithless detrivore indencent edm light almond edm light olive edm sweet almond egm shelby aeatrh city alabaster detrivore dagon meow sleek mau edm wild flowers earthncity porcelain edm morning hyrdating edm clicheor o.r.m bubble gum meow - the dream detrivore tranlucent powder joppa gg nog edm - sunlight silk naturals - heavy coverage white edm - emerald eyeliner detrivore - vulgar joppa -concealer light edm sparkle beige coastal scents - sunset pearl blusche - yellow corector edm - comfy lauress soft gold aromaleigh arbor detrivore necromancer meow sleek siamense BU - bambus z owsem bu - bambus solo pure luxe - darling coastal scents - glitter chamaleon lauress - soft gold joppa walnut edm - shopping spree edm swing set A teraz jedna niewiadoma dla mnie czyli sample z nazwami ale bez podanej firmy -_- moze ty badziej doinformowana - głownie sample podkładów - jasne i srednio jasne ![]() peach light medium golden lumiere pure luxe indigo whipped cream DANI EURENA AMICO MONIE LETHA JUNE STELLA MAI LEE CHANTELLE ELLE SIGOURNEY CARA CASSANDRA PEGGY DANE PAULINA CLAUDETTE STEVIE AGNES IDA KOBIE light medium warm tined oil cont. primer paint fix maate sealing powder pretty & pink lumiere blush flushed ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- nie ukrywam ,że najchetniej zapakowałam ładnie cały ten zestaw i wysłała hurtowo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mam do wydania podkład mineralny Maybelline Pure Foundation Mineral odcien 73 Dune 8 g ,ubytek 10-20 % z pędzelkiem kabuki
Chętnie przygarnęłabym Kelly Calleche 12/15 ml w oryginalnej buteleczce lub Lutensa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nolu, anarchio pomyślę na spokojnie co chcę i jutro dam Wam odpowiedź.... Z góry przepraszam, tą której odmówię, obie nieźle się postarałyście ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2019-04-14 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
zapraszam mam duzo minerałów
interesuje mnie u CIebie Banana Flambe, Demeter 13/15 ml w oryginalnej buteleczce oraz meteorki
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
hej,może cos u mnie za meteorki?oddam wiele...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie byłabym chętna na odsypkę meteorków i Coze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ok to ja w takim razie czekam na decyzje
![]()
![]() |
#22 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,
znajdziesz cosik za Mahora ok 5 ml? Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tak szczerze mówiąc, to ja jeszcze bym Cię poprosiła, żebyś sobie coś dobrała, bo podkład Lumiere był używany i może brakować ok. 20-30% do pełnego opakowania. Reszta jak najbardziej w porządku
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
trudno
raczej nastepnego razu nie bedzie bo sie usuwam z wymianek a proszki poleca w takim razie do smieci.. pozdrawiam ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Tahiti buchnęła mi Mama, a Summer's Glow sama zaczęłam używac
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- No to deal! ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Coze? (może być mniejsza ilość)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neem chyba się nie odmienia ![]() Z olei mogę jeszcze odlać: - olej z kocanki (BU) - 5ml - olej lniany (oleofarm) - 10ml Reszta to już końcówki, więc nie będę ich nawet pisać. EDIT: jeszcze mogę zapróbkować (ok. 2ml): - olej z nasion czerwonej maliny - olej z nasion czarnej porzeczki Z nawilżaczy: - wyciąg z aloesu (zagęszczony 10x) (ZSK) - do 5ml - proteiny jedwabiu - 2-3ml - mocznik - do 2ml - gliceryna - mleczko migdałowe (mazidła) - do 5ml - mleczko pszczele (Thanatos) - do 10ml - ale końcówka terminu - fosfolipidy mleka (Thanatos) - 5ml - tu już chyba nawet lekko po terminie, ale bym musiała jeszcze sprawdzić EDIT: jeszcze NMF, ale też termin końcowy. Jeszcze parę ekstraktów (raczej do włosów) typu ektrakt z amli czy skórka jabłka; i glinek (biała). Minerałów niet ![]() ![]() A mniejszy atomek na Coze jakby co mogę wysłać ![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-04-06 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
własnie dogaduje swoje ostatnie wymianki
wiec moze jeszcze zdaze sie zapytac co bys za pryzmy chciala? ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- nie - z nimi miałam w planie zrobic porządek po zamknieciu watka ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- a pryzemki bys za nie oddała ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- o to w takim razie proszkom ''życie'' uratowałaś ^^ czy masz cos przeciwko zeby z tej listy uciekły dokładnie 3 najmniejsze sample podkłądów żółtkowych ?? ( mama mnie prosiła o probeczki maluskie) moge dorzucic dwie nowe szminki edm wzamian ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- super ![]() jeśli nie wyjdzie mi wymianka z nevadą a na to wygląda to dorzucę jeszcze wiecej róży ![]() czyli szmineczki chcesz? ![]() poproszę o adresik ![]() i od razu mam pytanie czy bedzie ci bardzo przeszkadzac jesli wysle paczke w piatek ( co piatek mam wypłatę a teraz juz troszke zbankrtuowałam przez te wysyłki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.